ce faceti cand sotii vostri sforaie?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea72 spune:

am crezut ca numai eu am problema asta dar sincer ma bucur ca nu sunt singura.Sotul meu sforaie in orice pozitie si degeaba il trezesc ca in urmatoarele 10secunde sforaie si de multe ori cand il trezesc imi spune ca n-am somn daca stau sa-l ascult pe el cum sforaie in loc sa dorm asa ca prefer sa-mi pun dopurile in urechi(el mi le-a facut cadou)si sa-l las sa sforaie(cu dopurile in urechi nu-l mai aud)
P.S. dopuri pentru urechi gasiti la Practiker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

HA HA HA !!! Ce misto subiect!! La mine daca a apucat sa adoarma inaintea mea m-am dat naibii. Salutare trebuie sa astept sa treaca prima pare se somn ca sa pot adormi eu repede si apoi sa sforaie pina nu mai poate pentru ca daca am adormit poti sa faci party la mine-n camera.In special sforaie doar cind e foarte obosit.Cica ar exista remedii pentru asa ceva, pastile sau un spray..nu mai stiu exact:))
Crisa

Cind nu ai ceea ce-ti place trebuie sa-ti placa ceea ce ai!!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

al meu sforaie groaznic....

l-am suportat cu greu citiva ani, nu m-am obisnuit...

apoi mi-am pus dopuri....il auzeam si cu dopuri....

si nu am mai rezistat si l-am gonit din camera (spre bucuria lui, ca il tot inghionteam noaptea cind sforaia prea tare)

so, acum totul e perfect !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva-maria spune:

trebuie descoperita pozitia cea mai buna de somn, in nici un caz cu fata in sus (atunci se sforaie cel mai rau). recomandat e sa dormim pe burta sau pe o partea dreapta a corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Si al meu sot sforaie de mama-mama! La inceputul casniciei era de ajuns sa-i zic: intoarce-te! (pe-o parte, desigur) si imediat se conforma si sforaitul inceta. Acum, dupa atatia ani, il doare la basca. Nici ca se misca. Asa ca l-am exilat in alta camera. Si asa ma lafai eu in patul dublu, fara stresul sforaitului. In perioada neagra am incercat si dopuri, insa ma trezeam cu o durere de urechi.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

1. ghionturi + soptit, incet: sforai, intoarce-te!

2. impins / zagaltait + da intoarce-te draga odata ca faci ca trenu-n gara!!!

Raspunsul lui: bine, da...
(in cazurile bune, foarte rar, se intoarce pe o parte si tace cel putin pana adorm si eu).

3. imi iau perna si ma duc in camera cealalta, in caz ca e libera (avem doar 2 camere, in una dormim noi si in cealalta copiii; deci am solutia asta doar cand sunt ei plecati pe undeva)

normal, sforai si eu, dar pe el nu il deranjeaza defel, ar putea sa doarma cu o armata cantand din trmpete langa el!

_
ANAMARIA, o mami ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000) si

Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Eu ii trag cate una...scapa numai cand vine copilul intre noi si nu ajung pana la el, dar nu prea exista noapte in care sa nu-i dau cateva.
Insa am remarcat ca altadata nici nu prea le simte...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Solutia: Camere separate.

Nu exista antidot la sforaiturile lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

si eu tot cu dopuri in urechi dorm.Sunt dintr-alea de burete moi (mi-a luat mult timp pana sa le gasesc pe cele ideale)pe care le strangi intre degete pana se fac mici, le bagi in urechi si simti cum se umfla incet incet pana nu mai auzi nimic.Pe ale mele le-am taiat mai scurte ca imi ieseau din ureche si cum eu tre sa dorm cu urechea lipita de perna ma cam dureau urechile pana dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Exista o operatie f simpla care se face la ORL-ist. Voi explica absolut nestiintific ce se intampla: practic se :modeleaza putin cu laser omushorul astfel incat sa nu mai vibreze asa la trecerea aerului. Simplu si (se pare ca) fara riscuri.

Si eu sunt chinuita de sot cu sforaitul, mai ales ca eu ma trezesc noaptea din cauza asta, desi sforaie usurel si decent. Dar il imping pe sot pana se intoarce inapoi pe o parte sau, si mai bine, pe burta, ca de pe o parte se intoarce repede inapoi pe spate. Eu inca nu am inceput munca de convingere pt a se opera pt ca sforaie usurel. Inca...

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput