Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anduta78 spune:

Rusine sa imi fie.Am nscut de 6 sapt si nu mi-am inscris dulceata.
Am nascut pe 25 noiembrie 2005 la 14.25 la Maternitatea Polizu , Dr. Radulescu Carmen si Dr Poiana-uneori.
Am avut 3.150 kg, si 51 cm. Apgar 9-am nascut prin cezariana.
Sotul meu a filmat nasterea si a taiat cordonul puiului.Va pup si multa sanatate la BB

Andu s-a marita cu cel mai bun si au un baietel minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

eu sunt tot suparata- Lia e ceva mai bine, dar tot cu nasu infundat, otita, tuse. e e maricica ea, mai greu da-i trece....iar Liam a facut bronsita. m-am dus dimineata cu el la doctor - respira greu si suierat.I-au acut un tratament respirator-cu inhalator(albuterol) si ne-au trimis la spital. acolo i-au aspirat nasul si ne-au trimis acasa ca cica daca mananca si are saturatia de oxigen buna nu-l tine, da daca ni se pare ca e mai rau sa ne intoarcem la spital[mama lor de americani, te trimit acasa ca sa nu incarce asigurarea]. si cica tratamentul cu albuterol nu-i bun(pai atunci de ce i l-a dat doctorul de la cabinet?)ca doar sa-i curat nasul si sa astept sa-i treaca...

asa ca vedeti voi, tare suntem noi amarati

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

scumpele mele cu scumpaturi micute si dragi,
vad ca ne-am mutat oficial la bebelusi! ura!

eu n-am vreme de scris. dar vreau sa tin cit de cit pasul cu voi, si daca doar o data pe saptamina.

de la servici nu-i chip sa va scriu, io nici nu stiu de-oi rezista int-asa un loc de munca care cere toate pieile de pe mine. n-am un minut de rasuflat: proiecte de gindit si cercetat, scris, rescris, sedinte, 2-3 in fiecare zi, m-au pus astia la un birou cu un computer si nu mi-au mai zis nimic decit 'descurca-te, fata'. noa, asta incerc, oi vedea.

lia o fost bolnava, a avut infectie la urechi. o tratam. e bine acuma si tare vorbareata.

maya e o dulceata. deschide ochii mari si ride, s-o maninci. din pacate, o mai alaptez doar noaptea si dimineata, asta e.

eu sint racita, git in pioneze, nas infundat, inceput de tuse, of.

sean e in pittsburgh pentru urmatoarele 15 zile si eu sint cu fetele si cu doamna din oradea. care doamna nu se prea pricepe la copii intre 1 si 2 ani. e ok cu maya, dar cu lia e dezastru. aproape ca ma gindesc sa mai angajam o bona special pentru lia. poate doamna nemtoaica care-o avut grija de lia in pittsburgh. o sa vedem si asta.

numa' plingoieli de la mine. va pup, va doresc tuturor sanatate si voie tare buna. ma gindesc la voi non-stop. pe bune!

o sa urmeze si poze noi, ca mi-a facut sean cadou de ziua mea un digital super!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Buna Dimineata si LA MULTI ANI Ioanelor si Ionilor, numai sanatate si ganduri bune!
Fetelor, daca cumva aveti nevoie de NAN HA sau HUMANA HA (hipoalergenic) pot sa va ofer o cutie din fiecare, ca i-am luat lui BB si nu s-a impacat cu gustul. Asa ca, daca doriti.....

Raluca si BB Maria (07.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

TEO, bine ai venit printre noi….

Silvia, eu noaptea aprind lumina f putin (am variator) ii vorbesc incet si alaptez pe intuneric, adica las doar lumina e veghe aprinsa.
Tu cat de des il scoti afara? Si pe vremea asta merge scos la plimbare?

HELP sa va spun ce problema am eu cu Vladut: NU MANANCA!!!! Imi vome sa o iau razna. Ieri i-am dar papa pe la18.00, ne-am chinuit ca nu a mancat f bine (cel putin eu asa zic, pt ca sta mai putin la san) nu a vrut sa adoarma si ca atare l-am tinut cu noi in sufragerie la povesti pana la 20:00 sa-I facem baita. Dupa baie, zic eu, ii dau titzi si nani. Da de unde…nu a luat titzi decat 10 minute (este adevarat ca a tras ceva ceva) si l-am pus in patut..a adormit dar cu maraieli. Si s-a mai trezit la 1:30 a mancat tot asa..frunzarit apoi la 4:30…apoi la 6:30….
Si acum la fel : se agita in somn, isi freaca picioarele, se arcuieste spre spate, isi trege genunchii spre burtica, maraie, ofteaza, vrea tetina daca o scapa plange….
Dar la san adoarme. Il ridic sa scoata aerul, il ciupesc, vb cu el sa se trezeasca si daca amnoroc se trezeste si daca mai vrea mai ia titzi, daca nu o scuipa afara si icneste ca si cum ar voma…

DIENUTA….normal ca te tinem minte…hai repara-l de tot calc ala si vino ca ne lipsesc postarile tale.

MIMI DUMY grasunica, fata. Sa-ti traiasca.
Da cred ca adeverinta trebuie pt 12 luni, nu 10.

CRISTINA, asa am avut si eu picioarele dupa nastere mai umflate decat cand eram insarcinata. Am facut urocultura si mi-a iesit ECOLI. Dar sa fiu sincera nu am luat nimic, eram si cu otita, nu-mi merge orice fel de antibiotic mie decat din alea grele dar nu am vrut sa intrerup alaptarea, decat daca era mai rau. Sin u a fost.
Dar imi pare rau pt pitic cu stafilococul si klebsiela…..

Haideti ca mi-a dormit piticu de la 8 la 9…si de atunci numai langa el stau……

CU CE SA-I MAI DU LA FUNDULET??? CA DUPA 3-4 ZILE CAND INCEPUSE S TREACA, PARCA ACUM FACE IARA …

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

neata !
la multi ani ioanelor !
nu prea am timp sa scriu in dimineata asta, insa bag si eu la capitoulul "looks" : eu aveam parul lung cand am nascut; de atunci m-am tuns de 2 ori; prima oara ma tunsese frumos, dar trebuia coafat, asa ca l-am taiat iar, intr-o forma mai practica; in rest, doamne ajuta, de cate ori ma apuc sa imi fac ceva legat de cosmetizare, doarme lucuta bustean, asa ca sunt o fericita : epilat, cremuit, ba fac si baie, ca stiu exact cand si cum doarme.
sper sa nu il fi laudat prea tare, ca asa patesc si eu, cand il laud, se prosteste ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

La multi ani tuturor Ioanelor si Ionicilor!

Anamari, Monet,sanatate multa puisorilor vostri scumpi!
Anda, sper ca s-a ameliorat de tot poponeata lui Nichita!
Intreba cineva de remediu ptr. funduletz; eu i-am cumparat cele mai bune creme si nici una nu a mers, asa ca dupa fiecare kk am pus-o slapat-o sub chiuveta si pe urma i-am dat cu vaselina, asa i-a trecut roseata! Ei, draga mamii, nu vrea sa ma puna la cheltuiala..

Mai fetelor -cucuietelor, ce de problemutze!
Si noi am avut una; de vreo doua zile cantitatea de laptic a scazut considerabil si nu am mai facut fatza cerintelor Rachelinei.
Ieri am facut doza de soc cu pastilele mele herbale, am baut bericele fara alcool, mi-am facut ceaiuri, dusuri caldute, masaje sub dus si parca-parca s-a mai miscat ceva. Am fost la un pas de formula. Bebelina mea plingea de foame , eu pe linga ea si nu aveam ce sa-i dau!- sanii moi si fleasca, fara strop de laptic-.
Asa ca Taniutza si Silvia, nu ati fost singurele in situatia asta, cu lipsa lapticului, Doamne ce stres!
Am stat pe telefoane toata dimineata, m-am consultat cu prietene , majoritatea mi-au spus s-o trec pe formula,am sunat la spital dar te primeau numai cu programare la consultantul in lactatie si trebuia sa las si copilul flamaind ( si ea deja era, nu vroiam sa o flaminzesc si mai rau!) am sunat in mai multe locuri de specialitate de unde puteam primi un sfat, ceva si in sf. o tipa din alt oras m-a indrumat si m-a sfatuit ce sa fac, mi-a spus ca inca mai sint sanse sa o alaptez la san, asa ca mi-a dat sperante.
Fata mea a stat la san din ora in ora toata ziulica pina pe la ora 2 pm, dupa care s-a trezit din doua in doua ore. Voi credeti ca-i normal ca un bebe de sase saptamani sa stea la fiecare ora la san, de unde inainte ii dadeam la trei ore? Am inteles ca ea creste acum si cerintele sint mai mari, dar nici chiar asa…si in plus ieri nu a facut kk decit de doua ori, foarte foarte putin, versus alaltaieri cind facea dupa aproape fiecare alaptat si destul de multicel. Of!

Astazi ma duc la farmacie sa-mi ridic o prescriptie a unui medicament care se pare ca ajuta si el in lactatie.
Nu as fi fost ingrijorata s-o pun pe formula, ca doar bilioane de bebelasi beau asta si sint sanatosi tun, dar am vrut sa ma simt cu cugetul impacat ca am facut tot ceea ce-mi sta in putinta sa nu ajungem acolo, sa fiu cu constiinta impacata ca am luptat pina la ultima picatura. Mai devreme sau mai tarziu tot acolo vom ajunge, deja incerc sa ma pregatesc psihic.
Avem in casa trei cutii de diferite formule – just in case- dar intentionez sa merg si la dr. de familie sa-mi recomande ea una buna. Vreau sa mergem sa cumparam si sterilizator si incalzitor ptr. bibe, am inteles ca sint foarte practice si utile. Nu o sa o las pe buburuza mea nemincata, asta-i sigur.
Asta-noapte a mincat si a dat si pe-afara din lapticul pe care il produsesem atit de greu! Ce sa-i fac, cum o tin sa scoatem gazuletele da pe-afara, si gazuletele tot nu le scoatem, de cateva zile ne chinuim si cu astea!

La mine este cinci si sint la o portie mare de ceai. Sint nedormita de vreo doua zile, sper sa ma tin pe baricade si sa nu cad inca.
Nu stiu cind voi mai intra pe forum, acum sint la dispozitia ei 24/24 nu o las o clipa din ochi, de cind am lasat-o atunci sa plinga m-am simtit atit de rau, am plins doua zile in sir ( si de atunci si pb. cu lapticul, ca m-am consumat mult) incat acum vreau sa make-up pentru ea in orice fel posibil.
Si va dati seama ce-i in sufletul meu cind am realizat – tarziu!!!- ca saraca plangea de foame…of!

Pupicei la toate!
Ina

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

FETELOR, am decis sa ma duc cu Vladut la spital, ca nu mananca, cu bubele ....plus ca are la mucisori si haraie cateodata in spate, se simte cand tii mana pe spatele lui...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Mi-a stat inima in loc atunci cind nu v-am mai gasit la ''Odisee''.Si ma bucur tare ca v-am descoperit aici.E drept ca nu am mai facut vizite pe forum de o saptamina,aica de cind am iesit din spital.Si asta pentru ca inca mai am de suferit.In fiecare zi fac febra pina la 37,8 si nu stiu de la ce.Am fost chiuretata,deci s-ar zice ca in uter totul e in regula.Am fost la un control; la un alt medic si dupa echo a zis ca e bine,iar febra vine de la sini.Pediatra zice ca sinii nu arata ca unii ce duc la febra.Asa ca sint in ceata.Dr care mi-a facut cezariana a spus,fara vreun control prealabil sau vreun echo, ca trebuie sa imi faca din noi chiuretaj si sa ma interneze.Am refuzat.
Intrebarea mea e, a mai avut vreuna dintre voi astfel de simtome dupa cezariana?Dati-mi si mie un sfat ca am impresia ca o sa innebunesc.
Un an nou fericit si tot binele din lume pentru voi si bb-ei.Voi mai reveni cu detalii despre puiul meu.
Va pup
leea+Tudor(19 dec 2005)

leea

Mergi la inceput

INA, incearca sa te odihnesti ca sa ai laptic..si eu zic ca din ce o pui la san din ora in ora, de aia nici nu prea ai laptc. Am avut si eu o zi exact asa...pana cand i-am dat seara ceai vreo 60ml(nu mi-a trecut prin cap sa-i dau formula ) si a dormit copilu' bine vreo 3 ore, am dormit si eu si cand s-a trezit la masa, aveam si eu laptic. Si ne-aam revenit.
Cu funduletul, eu numai noaptea nu-l spal la fundulet ( osa incerc sa-l spal) si asta pt ca el cand se trezeste, urla de foame, abia pot sa-l schimb pempersul...ca el asa face. Deci de fiecare data, il spal la fundulet. E drept ca de cateva ori, stiam ca a facut k, dar mi-era mila de el sa-l trrezesc si-l lasam pana se trezea el....URLA, pana ii bagi titzi in gura, apoi se ineaca sugand. Si ce-i mai rau acuma ca dupa 10 minute o scuipa afara .

A mancat 10 minute pe la 11:30, a adormit si cum este normal, acum incepe sa chitaie...

ALINA, condoleante pentru bunicul tau....

poze

Mergi la inceput