Impreuna, Timisoara (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Ceau fetele,

Katik imi pare rau ca a trebuit sa treci prin spital cu Krisztina, multa sanatate ii doresc , sa se faca bine cat mai repede.
Deci in cazul asta nu o sa mai vii vineri? As fi vrut sa te cunosc, sincer...

Giova sunt invidioasa pe nasterea ta, chiar ca la carte .
Te mai asteptam cu noutati despre Marco.

Fetelor profitati de reduceri si dati iama in magazine (daca aveti finante ascunse asa doar pt voi...)

Va pup si eu pe toate

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Doris chiar incepusem sa ma ingrijorez pe unde esti, sper ca nu e grav cu sanatatea. Ma bucur ca te-ai hotarat sa o dai pe Ines la gradi, unde va merge? Te pup

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Katik, acum am vazut ce ai scris, sincer imi pare rau, e groaznic cand ajungi in spital cu copii!
Si laringita asta e tare pacatoasa!
Sanatate multa lui Krisztina, spune-i ca o pupa si Ines!
Daca ai nevoie de medicamente, retete, orice, spune!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Oh, Katik, ce rau imi pare . Bine ca i-a mai trecut! Multa sanatate pentru buburuza ta si un pusi mare.

Fetelor, habar nu am de ce am facut criza de rinichi, e prima data. Dar a fost naspa. Adevarul este ca am baut prea putine lichide in ultimul timp, asta combinat cu frig si un palton prea subtire ...... si gata! Dar dupa un Nurofen si un ceai am inceput sa-mi revin. La medic inca nu am ajuns, dar cand trec pe la ea am sa-i povestesc si de asta.

Un sfat de la astrologul de serviciu : in urmatoarele doua saptamani (dar chestia asta a inceput deja de la sfarsitul lui decembrie) aveti mare grija de sanatate, mai ales la bolile infectioase, dar si la cazaturi, taieturi, accidente. Este o perioada destul de dificila cu mari pericole, insa poate aduce si lucruri bune: e o perioada propice de a reconsidera ceea ce ati facut pana acum, de a face un bilant, de a invata din greseli. Nu este o perioada buna pentru noi inceputuri (mai ales daca implica riscuri), insa foarte buna pentru invatare, consolidare, constientizare (pe orice plan).

Pupici

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

multumesc fetelor pentru gindurile bune, chiar mi-au prins bine. acum ne-am mai linistit cu totii, e mai bine.

gabi, imi pare rau sa aud asa vesti de la tine. trebuie neaparat sa te investighezi, ca nu-i de joaca! bine ca esti mai bine!

doris, multam de urari si pupici. tratamentul cel gros mi-l face la spital, in rest sirop de tuse si mai ceva maruntisuri am cumparat din farmacie. eu ma simt ceva mai bine dar acum, cu stress-ul asta, nu stiu, sper ca n-a facut rau la bb2. zilele astea incerc sa merg la eco, daca voi avea cu cine sa las bubutzul. tu de fapt ce pb. ai, ca mi-e cred ca mi-a scapat capitolul asta

irina, multam! in conditiile astea chiar nu pot sa ies niciunde. avem interdictie cel putin 2 saptamini. dar, las' ca tot ne cunoastem noi...

giova, am citit si eu povestioara, esti o figura cum ai povestit-o. vezi, ti-au spus fetele (si eu) ca dr. e OK, ma bucur ca s-a adeverit. sa-ti traiasca puiutul si sa fie sanatos si mincacios, voua multa sanatate sa il puteti creste!

silvana, cum te simti, ti-au gasit buba?

angy, ca ai primit permisul!

ana, mai poti mama? te-au ucis astia la servici, nu alta.

alexa, cum ii cu maseaua, se cere zeama de cleste?

amutza, mhi, danitin

va pup pe toate, trebuie sa ma duc ca tuseste bubutz tare, tare si s-a si trezit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

salut fetele mele!

Am gatat in sfarsit cu actele pe decembrie...cu mici exceptii!
Ieri vazui si io mallul...Barbateii mei au fost invitati la o zi de nastere la ...nu stiu cum ii spune localului ...cu mini parculetul de distractii. Frumos ce sa spun dar fetele care aveau grija mi s-au parut cam absente asa ca tot a trebuit sa misun si eu printre copii.
N-au lipsit nici peripetiile...Arpi si-a varsat un pahar de suc plin direct in poala..asa ca am avut ocazia sa vad si magazinele cu hainute pt copii...m-am dus sa-i cumpar ceva pantaloni...si primul magazin...preturi mari al doilea exagerate, al treile cam la fel si surpriza...la mini blue erau reduceri si ce gasesc...treining din bumbac, grosut cu numa 20ron...asa ca cumparai.

Katik imi pare rau prin ce ai trecut! Oricum tot dezolant e spitalul chiar daca e frumos, noi am stat 4 zile anul trecut adica 2004 si am crezut ca o iau razna!La cine ai ajuns la dr Iacob e o "dulce", am zis ca nu vreau sa mai am veci de a face cu ea.
A fost sanepidul la noi la gradi si cica au fost tare multumiti...asa zice ovoneni! Cavalerii mei sun ok multam lui Istenem.

Irinavisam si io sa devin balerina...asta printre multe altele...
Kile iti dau fix 5 daca vrei de la mine

giovasti de ce a fost negru marcolino?...din cauza frezei tale!hihihi nici Lori nu a avut vernix si in plus avea si kreturi pe piele ...maini de spalatoreasa...

dorismusai tre sa trec pe la tine ...ca nu mai vad bine si cred ca nici cei din jur nu ma mai vad bine cu freza asta. Sunt si io pt Gradi.

silvanasanatate si de la mine

alexaal meu nu arunca cu kk prin casa dar mazgaleste peretii cum prinde un creion

fetelor va pe toate si scuze daca v-am sarit...vin si io vineri numa ca pe la 6 probabil
mihi

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Lista intalnire:

Silvana
Alexa
Irina
Mihi
Gabi
Doris
Vali

(mergem la Cina, deci?)

Sper ca nu am uitat pe niminea!

Angy, pe unde esti?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Gabi, iubita...nu mergem la Cina ca Vali mai e inca in concediu pana luni,acum e la Romanesti.
Asa ca mergem la un bar fain, unde am mai fost cu fetele, la Piano Bar.
Pupici...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Buna seara Timisoara!
Eu nu am mai apucat sa intru,dar am apucat aseara sa va citesc.
La intalnire clar nu pot veni,ca e concert la Filarmonica si e chiar concert de percutie si solist e un coleg,asa ca abia astept sa-l ascult.
Permisul l-am primit intr-adevar.Acum circul un pic timid,ca totusi aproape 2 luni se simt.Imi revin eu incet,incet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Salutari fetele!
Cu maseaua am rezolvat-o:scos nervul si plomba noua!
Deci ramane pe vineri, nu?
Gabi:e naspa cu crizele de rinichi!Asa ca ai grija mare!
Ana:vi la intalnire, nu?Imi recuperez cartea de la tine cu ocazia asta.

Fetelor am o saptamana groaznica la lucru!E de munca clasa intai!
Va pup pe toate.
Numai bine,
Alexa

Mergi la inceput