Impreuna, Timisoara (35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare!!!!!

ANAAA! esti de milioane! am o propunere: sa postezi in fiecare seara tirziu ca sa fim bine-dispuse a doua zi, sau cel mai tirziu dimineata devreme. poate ne incepe si noua ziua mai bine!

gabi, irina si eu am avut de gind un fitness, ceva dar intre timp mi-a trecut, acum sunt ocupata. spor la treba!

vali, pupic pe burtik! multam de urari!

silvana mama ai grija, ia niste bumbi ceva sa-ti revi.

danitin, oare polenul merge si-n sarcina?

alexa, povesteai de ispravile puiutului tau. spun si eu acum ce a facut krisztina acum doua minute: fug dupa easa-i sterg nasul ca are muci, ea nimic si se arunca pe coltar si-si sterge tacticos nasul in patura dupa care se uita gales la mine. ce pot sa spun sau sa fac

angy, succes ptr. daniel!

pe unde o fi doris?

mihi, ce fac ai tai cavaleri?

diana1971 ce face andreiutul? sigur deja e baiat mare!

cit despre intilneala, eu inca nu prea mi-s in stare dar poate mai imi trece intre timp.

va pup pe toate, toate si pe bebici mai mari sau mai mici

http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am intrat sa va multumesc pt. frumoasele cuvinte pe care le-ati scris la evenimente.
Si dupa cum am promis, am pus poze sa-l vedeti pe "haplea" meu.
Revin cu povestea nasterii.
Am nascut repede, fara prea mari dureri, in data de 6 ian., zi de mare sarbatoare. D-zeu mi-a ajutat enorm.
Gabi, dr. nostru este un om de milione. Cu toate ca era sa nasc cu moasa, pana a ajuns el.
Pozele sunt in semnatura.

Gio si Marco
Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna seaaaaaaaraaaaaaa.....
Buna seaaaaaaaaraaaaaa....
Iaca vin cu sanioaraaaaaa...

Glumeam evident si pentru ca voi i-ati dat nas lui Ivan(adicatelea io),el se urca pe divan....
Mey,mey,mey...nu ma mai laudati atat ca mi se urca democratia la capsor si incep stolurile de pasarele s-o ia razna in mansarda la mine....hehehehehehehe...
No,hai ca va iau pi raduri,bre,chit ca azi am avut o zi de kkt,la servici ,evident...
Intai un sumar al zilei mele,ca sa vedeti ce terorista sunt...
Pai tre' sa ii schimb la unu' din beneficiari multe date din autorizatiile lui.Buuuun!Suna sefa mea de birou la Bucuresti,vorbeste cu unu' d-acolo,ala zice :"daaaaa,mergeeeee...."!(mitic plictisit de servici) si io ma apuc gospodareste de treaba si da-i si modifica si rade din baza de date autorizatii si adauga si pune si tot asa....De stricat a fost super usor,ca doar apesi pe buton,dai click pe "da" si gata:ai dilit tot!Buuun!Si ma proptesc,la un moment dat de o problemaaaaaa si intreb la sefu',de data asta,care,om dastept si cu scaun la cap(nu ca altii,a se citi subsemnata) suna iara la Bucuresti,insa vorbeste cu sefa lu' primu mitic.Eheeeeeiiiii....se schimba calimera si aflu eu,cu stupoare,ca tot ce am stricat nu-i bini si ca tre' sa pun tot ce am stricat la loc cum a fost...Bashca tre' sa ii spun lu' beneficiaru' ca ce am discutat cu el prima data ca se poate...neh!acum nu se mai poate si ca tre' sa faca altceva de cat am discutat initial...Asa ca am de munca precum Sisif si chiar nu stiu cand voi termina tot ce am stricat si nici daca voi reusi sa repar tot....

Angy,sa sti tu ca si io tot asa am zis la inceput:lipsa de vitalitate si alte alea....Insa am un barbatel,manca-i-as ochii lui albastri... taaaaare indulgent ,care ma vede fara chef si imi zice"lasa-le ,mami,da-le incolo,ca le faci tu...".Intelegi?
Le faci tu....adicatelea...ma intelegi?Da' io ma conformez...insa m-apuca benghea p-orma...Mey,sa sti ca nici io nu le-nteleg pe cele care stau toata ziulica cu carpa in mana...Sa mor io,nici cat am fost in concediul asta de 2 ani nu am stat zilnic cu carpa in mana...Asta e!Sa ai saptamana buna si bafta flacaului tau la auditie!
Danaaaaaa-alexa,ce faci mey?Cartea ta e la mine,sti?Nasoala combinatia aia musafiri cu masele dureroase...insa ti-ai rezolvat problema cu maselele?N-o lasa,asculta pe Stan Patitu',ca e jale p-orma!Multa sanatate!
Irina,draga mea,nush' cum ai sa inveti tu o scorpioanca cu ordinea si curatenia,insa daca ai sa reusesti sa imi dai si mie reteta,ca am si eu una acasa,in afara de mine....Cat dureaza curatenia?Hehehehee....aproximativ 2-3 ore.Pai sambata am muncit ca nebuna,pe la 2 dupa-amiaza am terminat ,la ora 17 am luat masa toti patru si la ora 18 arata bucataria si holul de parca a mancat o gashca de gaini acolo:numa' frimituri si resturi de mancare peste tot...Bine ca nu mai era praf pe mobile....Iar cu ingrasatu'...nu-i greu:baga in tine cat vrei si numai ce iti place,dulciuri la greu si cat mai putinica miscare si,mai ales,nu te mai consuma pentru orice...Succes garantat!
Vali,buna propunerea cu intalneala....Sarcina cat mai usoara si lasa ca trec ele greturile alea,dupa ce misca bebe,pe la 4 luni....Cu rabdarea treci marea!Concediu placut in continuare!
Silvana,pai tu ai ajutor de nadejde in casa,draga mea!Misto!Pe mine Luana ma ajuta,fara discutie si din propria ei initiativa,cand strang rufele de pe culme.E placerea ei sa i le dau in brate si ea sa le depuna pe pat...Bravo flacaului!Si tie multa sanatate !
Dana-danitin,mey,la tine pleaca sotul si ai libertate de miscare,insa io tre' sa fac curat cu "dusmanii" in casa.Ma rog de ei sa plece care la joaca,care la plimbare si nu reusesc deloc.Asa ca fac slalom printre ei si smotruiesc...Cel mai tragic e cand vrea si Luana sa dea cu aspiratorul sau sa stearga pe jos parchetul impreuna cu mine si isi inmoaie carpa in galeata cu maglavais si,parca nu ar fi destul ca sterg o data eu,tre' sa mai sterg si toata aparaia care o face ea...La noi ca la nimeni!Pupici spiridusei!
Katik,meeeyyy....ma bucur ca iti pot face ziua frumoasa...e minunat asta !Sti ca inseamna foarte mult pentru organism sa poti incepe ziua zambind sau razand.Tonusul e bun,tensiunea e normala si sporul de treaba e in ritm....Sa fi sanatoasa si,nu promit,am sa incerc ce propui tu,in limita posibilitatilor mele....

Dragelor,sa aveti parte numai de bine si de sanatate!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Ioana,inca o data sa fie sanatos Marco,sa va aduca numai bucurii si sa fie cuminte si papacios!Felicitari!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Giova, superbe poze! E halos? Alaptezi?

Pai a ajuns tarziu doctorelu ... nu cred ca se astepta sa-l scoti asa repede. Parca ai apasat pe butonul de "Eject" si pac! gata! a iesit Marcolino! Norocoaso

Ana, spor la reparat ce s-a stricat pentru ca ai vrut sa repari ceea ce credeai ca s-a stricat, dar de fapt nu era stricat, dar acum chiar ca s-a stricat!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ma grabesc sa ma duc la culcare asa ca daca uit pe careva afara sa nu va suparati.
Irina sa nu ai nici un regret ca nu ai dat-o pe Ioana la R. M.cunosc exemplarul,si e mai bine aici,cateodata titlurile de pe vremea lui Ceasca nu au greutatea care arata afara ca o au.cine a fost mediatizat pe vremea aia,nu inseamna neaparat ca s-a terminat meseria la el.Ma intelegi.Fam. Valkay sunt super OK.
Eu la calculator am acces cand am timp,sau mai exact cand sunt acasa,emil abia daca-l deschide,iar copiii nu se inghesuie,dar apuc sa postez un mesaj,doua pe zi ca nu mai apuc,mai multe.
Ana,ce sa mai zic,no comment.Da subiectu ramane deschis:))))
Dana,o sa-i transmit,laDorin,deocamdata,parlamentam,controverse:Fila-Liceu-facultate,benefice de altfel,ne antrenam de alfel si se distreaza si sotii,sotiile de ideile noastre.
Giova,super,mega Marco,sa-ti traiasca fericit si sanatos si sa va bucurati de el.
Mi-au placut si comentariile pozelor in mod special :)
Fetelor va pup!O saptamana frumoasa!mersi de urarile pt.Daniel,inca ceva,dimineata imi iau permisul inapoi!Yess!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Buna dimineata,

Giova am vazut si eu pozele, bebe e super meserias, seamana cu tine (zic eu) si cu bunicul...hihihi.Salopeta de iarna e tare de tot, abia se vede din ea. Pai ce sa zic...sa fie cuminte si mai ales sanatos tun. Pe cand botezul?
Iar tu sa mai vii la palavrageala si cu noi , bine?

Alina multumesc pentru referintele bune despre fam Valkay , chiar asteptam opinia ta .
Si zici ca azi avem mare lectie la gradi...asteptam impresii,nu?

Danitin multumesc si tie, pai eu am dat startul la balerine, sa vedem si alti spiridusi mai incolo, nu?
Mai, mi se pare mie sau chiar ma simt un pic mai in forma de la Magne B6 , incep si cu polenul iti dai seama , anu' asta vreau sa am mai multa grija de mine. Super simpatica Lori , isteata si inventiva ca mami ce vrei.

Ana sau Ivan care se suie pe divan , pai suie-te acolo mai des ca la zici bine. Cat despre scorpioni, Doamne fereste...una le zici, fac pe moment cu sila si apoi fac la loc tot cum vor ei...dar eu sunt perseverenta si o sa reusesc na, sic!
Cat despre cooperativa munca in zadar se mai intampla si pe la altii si-ti vine sa urli , asta e...las' ca vin ele si zilele bune (care oricum sunt mult mai multe,nu?).
Mi-au placut la nebunie smilies aia cu treburi gospodaresti, mai ales cu sutienele la uscat...

Katik las' ca o sa faci tu fitness destul dupa nastere , ai timp . Pupici!

Azi e faina atmosfera aici la noi asa ca o sa mai revin...

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele,

Giova, felicitari pentru mogaldeata, sa creasca mare, sanatos si mancacios!
Ana, daca eu incep sa fac curat si nu ii dau si lui Paul sa aspire sau sa stearga praful, se supara si uneori incepe sa planga. Asa ca am facut o intelegere cu el, prima data dau eu cu aspiratorul, dupa care ii dau lui si atunci eu cu mainile in sold, ii spun pe unde sa dea, macar sa invete copilul sa faca curat ca lumea. Stersul prafului ii apartine lui.
Irina, da, tensiunea mea e oscilanta. Sapt. asta ma duc sa-mi fac eco si electrocardiograma, dupa care voi trece pe pilule.
Doris, pe unde esti?
Cine propune o data de intalnire?

Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Revin cu o propunere: ce ziceti de o intalnire pentru vineri, 20 ianuarie, ora 17 la faimoasa si vechea noastra fantana din Piata Unirii?
Eu spun prezent bineinteles.
Astept continuarea!

Silvana si Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Mie imi convine ora si locul. Daca cineva vrea mai tarziu, sa ridice doua-trei degete si sa zica

Fetelor, am retinut faza cu baletul. Daca mai primesc copii, cred ca o inscriu si eu pe Eva.

Am o criza de rinichi de imi vine sa ma urc pe pereti Groaznic.
Nu prea mai rezist asa. Cred ca il sun pe Calin sa vina sa ma duca acasa.

POZE

Mergi la inceput