Clubul nurorilor (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

impreuna, din cauza unor probleme, ti-am povestit ca socrul meu este foarte bolnav, starea lui e tot mai grava..........., iar doctori ne-au spus ca nu smai putem face nimik decat sa fim alaturi de el in ultimele momente!!! iar dupa...... soacra o sa vina sa stea cu noi ca doar nu o s-o lasam singura in astfel de momente..... ca doar pe noi ne are
[

<< Daca altul poate, pot si EU....>>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza suratelor
lavinai imi pare rau pentru ceea ce se intampla cu socrul tau. Fiti tari.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Fetelor azi iara sunt cu in sus.
S-a certat al meu cu socru, adica socru cu el, ca de ce nu vrem sa mergem azi intr-o vizita la bunici (parintii socrului). Ma enerveaza rau ideea ca incearca sa ne faca noua cineva program Normal ca o sa facem cum vrem, noi dar pur si simplu ma enerveaza ideea. Plus ca azi s-ar putea sa avem musafiri (care nu sunt din Cluj) si noi le-am putea spune fain frumos "ne-a facut socru program, ne scuzatz da tre sa facem o vizita"...
Moooooooooorrrr de ciuda (is normala?:)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by impreuna

Fetelor azi iara sunt cu in sus.
S-a certat al meu cu socru, adica socru cu el, ca de ce nu vrem sa mergem azi intr-o vizita la bunici (parintii socrului). Ma enerveaza rau ideea ca incearca sa ne faca noua cineva program Normal ca o sa facem cum vrem, noi dar pur si simplu ma enerveaza ideea. Plus ca azi s-ar putea sa avem musafiri (care nu sunt din Cluj) si noi le-am putea spune fain frumos "ne-a facut socru program, ne scuzatz da tre sa facem o vizita"...
Moooooooooorrrr de ciuda (is normala?

Cum sa nu fi normala? Pai oricat de bine te-ai intelege cu socrii, nu trebuie sa va faca ei programul. Si Cu atat mai mult cu cat aveti musafiri. Sotul tau nu i-a explicat lucrul asta?

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by camelia72
a.cicel,super serviciul tau,este bine sa stai cat mai linistita pana vei naste,apoi stai 2 ani in CIC...te-ai scos!
Va pe toate!

Sunt de acord cu tine. Si numai bine, in al doilea an de cIC am si licenta la facultate. Asa ca ma pot considera o fericita.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargaritza spune:

Buna dimineata!
Lavinai multa putere familiei tale.
Flavia si pe mine ma enerveaza situatiile astea. La mine e un pic altfel socrii mei suna vinerea "Vedeti ca venim maine." nu intreaba si ei aveti treaba, va duceti undeva....alea alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Pai sotul meu le tot zice, se potolesc o perioada apoi isi reiau "activitatea". Se pare ca sunt cateva chestii pe care nu le pot schimba nicicum, cum ar fi curiozitatea exagerata care pe mine ma scoate din toti pepenii. De cate ori mergem undeva, soacra-mea vrea sa stie mai mult decat stim noi. Deja nu isi mai da seama cat ne deranjeaza, ea o face din obisnuinta si credeti-ma ca m-am saturat sa ii tot atrag atentia asa ca ii raspund ca un robot la toate intrebarile

Si sa va mai spun ce ma deranjeaza pe mine tare mult: de cate ori exista discutii aprinse, intre ei si sotul meu (de multe ori sunt si eu implicata dar imi trimit "avocatul", adica sotzu) sau neintelegeri, scuza lor este ca nu se simt bine, au probleme de sanatate.
Un exemplu, dupa cearta de aseara, cand socru-mio s-a crizat la Mircea, a venit mai tarziu sa isi ceara iertare si a spus ca se simte rau de la inima. Apoi eu degeaba ii spuneam sotului cat de mult ma deranjeaza ce so intamplat, ca el o tinea tot pe a lui, ca socru se simte rau si de asta ii asa irascibil.
Mie asta parca imi suna a santaj, adica de cate ori face o boacana o pune pe seama faptului ca are probleme de sanatate si nu mi se pare corect. Soacra mea e la fel, mai ales dupa ce am nascut eu a avut ea depresie post-natala si m-a necajit f mult, dar mereu spunea ca nu se simte bine, a facut cateva crize de inima, iar tot eu trebuia sa fiu cea care trece cu vederea si lasa de la ea, de parca nu eu as fi nascut si aveam nevoie de intelegere, ci invers
Atunci eram hotarata sa ne mutam de la ei, insa sotu a zis ca nu ii poate spune asa ceva la cat de rau se simte ca asta ar darama-o. Asa ca tot eu am facut compromisuri, iar pana la urma situatia s-a aranjat, s-au linistit apele si am rmas aici.
Ce sa mai zic, si eu am perioade in care nu ma simt tocmai bine, dar niciodata nu caut o scuza in asta daca gresesc, ci imi asum responsabilitatea si consecintele.

Cred ca v-am facut capul calendar, dar sunt tare suparata

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Hai mai Flavia...nu mai fii suparici. Eu m-am hotarat sa nu mai mai gandesc la zocrii...deja le-am acordat prea multi dintre neuronii mei....si tot eu ma enervez degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by monagan

Ca sa va raspund la ce "metode" am aplicat eu, referitoare la "imblanzirea scorpiei", pot sa va zic asa:
1.am ridicat tonul mai tare decat ea.
2.am folosit cuvinte "tari" si dure.
3.am jucat teatru (drama) pana la loc comanda.
4.am facut putin (putin mai mult)cu nervii.

La astea ma recunosc si eu... cand e nevoie... mama, ma oftic ca la mirese am povestit o gramada, cand era cazul si acum, s-a linistit soacra-mea si voua nu prea am ce sa va spun... tocmai acum, cand sunt in club...
Dar tot n-o scot din albastru...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Raza, las-o mami linishtita pe soacra, daca nu a mai facut nimic e bine....
Si a mea s-a mai relaxat dar eu tot o astept cu tigaia pregatita dupa coltz.

Mergi la inceput