Clubul nurorilor (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gargaritza spune:

Buna dimineata, nurori!
Bun venit Clover si Soare!
Clover, eu inca nu m-am descis daca soacra ta e buna sau nu.
In ceea ce-i priveste pe cumnat...la mine e cand una calda cand una rece...ceea ce pe mine ma confuzeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatza fetele.
Dupa cum ati vazut, azi noapte am "muncit" si am aranjat lista, cum nu mai tineam cont de top, v-am trecut in ordine cronologica a aparitiei pe topic:)
Si cum propunea Mona pe cele cu soacre foarte rele sau foarte bune le-am trecut cu bold:) Cine mai vrea sa fie "bolduita" sa spuna:)

Si imi cer mii de scuze ca au fost cateva nurori care mi-au scapat si nu le trecusem pe lista. Ma iertati fetelor?

Si eu am primit verighetele de la soacra

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Bun venit fetelor!!!

Soacra mea seamana cu a lui Clover. Dupa tonul pe care il ai cand vorbesti despre ea cred ca ar tebui trecuta cu rosu.
Eu spre deosebire de tine am acceptat 3 inele de aur galben de la soacra si le-am dat la schimb cand ne-am facut verighetele. Sia a mea soacra a invatat sa ne dea si bani.

O zi buna si usoara va doresc, desi e vineri 13.

kiss

"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by impreuna
Cine mai vrea sa fie "bolduita" sa spuna:)

Eu vreau !
Buna, fetelor ! N-am mai venit de ceva timp pe aici, iar acum vin sa va intreb... voi stiti ceva de a.cicel ? Ca ieri, la Mirese, plangea... si apoi a disparut ! Si ultimul lucru pe care-l stim este ca acum cateva zile o durea burtica, dar bb era bine... insa acum, ne-a pus pe jar !

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Fetelor, dar sunteti harnice, nu gluma!
Biata Andreea, cine stie ce i-a facut soacra-sa, si e si insarcinata. Daca ar fi in fata mea, i-as scoate ochii si dintii dingura. p
Soare, stii de ce plangea saracuta?

Bun venit Clover si Soare! Sunteti niste norocoase cu asemenea soacre, chiar daca mai au si ele scapari.

Apropo de zodii, soacra-mea e peste, iar eu leu. Nu ne potrivim deloc, desi cea mai buna prietena a mea e tot peste. dar, nu e soacra.

va pupez

Mergi la inceput

Fetelor, suntem 50 de nurori in club:)

Raza de soare nu mai stim nimic de Andreea, chiar ma gandeam ca ieri n-a trecut pe aici, dar sper din tot sufletul ca e bine si ea si bebe. Andreea da un semn de viata daca ne vezi.

kisstherain multu' de urari, sa ai si u o zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by cherry22

Soare, stii de ce plangea saracuta?

Soare! Sunteti niste norocoase cu asemenea soacre, chiar daca mai au si ele scapari.

Nu stiu si tocmai asta ne intriga... spunea acum cateva zile k o doare burta cu iradiere spre picior... miresele zic k poate e apendicita. D-ne ajuta sa fie asta ! stiu, ma rog aiurea, dar din 2 rele... nu, nici nu vreau sa ma gandesc la altceva !
Cu soacra: eu o vreau boldata pt k e rea !

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Mai, si eu m-am mirat ca Andreea nu a mai postat aici.Sper ca nu a patit nimic rau.
cherry22,sunt fanul tau nr. 1,esti tare simpatica.Imi place ca esti bataioasa.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Mai,mai,da' harnicute a-ti fost azi la scris!Cred ca-i cel mai "incins" subiect din acest "capitol"...50 de nurori...e ceva!Dar asta numai din vina scorpiilor de soacre,aici ne mai "racorim" si noi,altfel ajung soacrele sa poarte peruci!
Oare daca ar exista un club al soacrelor,tot asa de multe nemultumiri ar avea?Ar trebui,odata cu varsta sa devina mai intelepte si ingaduitoare desi,in multe cazuri la batranete se tzacanesc mai rau!
Andreea,sper sa fii bine,m-au speriat fetele,hai,zi-ne ca totul e ok!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Referitor la ce zici tu Camelia, ma gandeam ca ar trebui sa ne salvam subiectul pentru cand om fi noi soacre, sa ne dea de gandit:)

Mergi la inceput