Clubul nurorilor (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Buna fetelor,

Am descoperit subiectul(nu stiu cum nu l-am vazut pana astazi) si am stat toata ziua sa studiez toate capitolele. Sunt de-abia la jumate.

Soacra mea...e deosebita. Am vazut ca e pe culori, pe mine treceti-ma cu acea culoare care e mai de bine. Se straduieste saraca si de-asta nu o urasc dar uneori imi rasare un pitic pe creier si ramane acolo.

Hai sa va povestesc o avanpremiera si voi mai continua in functie de timp. Vorbeam de copii si imi explica cum si-a dorit ea baieti ca pentru baieti e mai simplu in viata. Asta in contextul in care stie ca toata treaba in casa o fac eu ca baiatul ei a fost invatat ca nu e nevoie sa faca nimic si deci nu face. Super tare, nu? Ma intreb daca ar mai avea tupeul sa-i spuna asta si maica-mii.

O alta obsesie a ei este ca ii rontaii banii sotului. Noi avem bugete separate si credeti-ma ca mi-as dori sa-i toc banii doar ca sa stiu ca ma banuieste de ceva adevarat. Iar grija ei se manifesta desi baiatul ei sa intretinut singur de cand a intrat la facultate.

Cel mai super tare a fost cand eram noi la inceput si gasesc o scrisoare de la maica-sa(cautam un document de-al meu, deci nu scotocaem pe unde nu trebuia) in care il sfatuia sa se desparta de mine ca eu probabil o sa-l parasesc pentru unul cu mai multi bani(ma vazuse o singura data sau de doua ori in viata ei) si oricum ar fi mai bine sa-si caute o fata mai instarita. Mi-au trebuit cativa ani sa trec peste episodul asta cu scrisoarea, da am iertat-o.

Faza ca nu-s mai instarita se manifesta si in ziua de azi cand imi povesteste de toate superfemeile care isi fac case, isi iau masini si terenuri. Avem o colega de facultate care a plecat la munca in strainatate(si nici macar pe multi bani, sotul meu a refuzat oferta pe motivul asta plus ca am fi stat cel putin un an separati) si imi povesteste cum strange aia toti banii si nu mananca decat ce le da gratis la serviciu, cum cand statea aici inca ii mai trimiteau parintii mancare la borcan sa nu cheltuiasca ea(da parintii nu dadeau tot bani?) etc. etc. Cu alte cuvinte de ce nu oi fi si eu la fel. I-am zis ca mie mi se pare ca o tinerete are omul si daca in aia te restrictionezi atat mie mi se pare cam mult. Adica din punctul ei de vedere daca as face totul in casa si as face si mai multi bani ca el as fi perfecta.

Mai revin ca mai am cateva. Dar dupa cum v-am spus sufletul ei e bun, manifestarile sunt mai ...deosebite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Eu cred ca tu esti aia buna,ca ea nu prea pare.Bine ai venit in club!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Bine ai venit Clover, ne bucuram ca ne-ai descoperit, mi bine mai tarziu decat niciodata:) Iti dorim succes la citit in continuare:)
Imi place ca esti optimista si spui ca soacra are suflet bun desi mai are si altfel de manifestari. Asa sunt toate, oricat de bune ar fi, tot mai calca in strachini, dar deh, nimeni nu-i perfect, nici chiar noi:)
Te mai asteptam la povesti. (apropo, te-am trecut cu rosu pe lista daca zici ca ai soacra buna:)

Mai sunteti careva pe baricade? Ca eu n-am somn...

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Hai sa zic si din alea bune

Ne-a ajutat cu bani la cununie pentru amandoi. Si vrea sa ne ia verighete. Mai de fiecare data cand vine imi ia ceva. Nu se pune ca nu mi se potriveste ca stil sau culoare, ea totusi imi ia ceva. Saraca mereu imi zice ca spera ca de data asta a nimerit. Si eu ca in filme "nope"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soarenistor spune:

Hop si eu.Acum am dat de subiect .
Ma consider norocoasa cu o soacra buna.Niciodata nu se baga in casa noastra ,n-o intereseaza ce mancam sau cu ce ne imbracam.Intotdeauna cand vine la noi ne aduce cateceva .Sa o tina tot asa ca e bine..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Clover

Hai sa zic si din alea bune

Ne-a ajutat cu bani la cununie pentru amandoi. Si vrea sa ne ia verighete. Mai de fiecare data cand vine imi ia ceva. Nu se pune ca nu mi se potriveste ca stil sau culoare, ea totusi imi ia ceva. Saraca mereu imi zice ca spera ca de data asta a nimerit. Si eu ca in filme "nope"...

La mine s-a invatat, cand vrea sa imi faca cate o atentie, imi da bani sa-mi iau ce-mi place. Da-i si tu ideea soacrei:)

Mergi la inceput

Gabi (soarenistor) bun venit in club si felicitari pentru asa soacra, sa o tina Dumnezeu sanatoasa si sa va ajute cat mai mult.
Stati in acelasi oras?
Sper sa fim si noi soacre bune la randul nostru:)

Mergi la inceput

Soacra mea are accese de entuziasm cand vede vreun lucru si deja s-a obisnuit sa si le ia cu rezerva ca daca nu el vreau eu le pastreaza ea. Asa ca prefer sa o las sa-si ia practic singura cate ceva. Mi-e prea naspa sa-i zic ca mai bien sa-mi dea bani daca ea nu vrea si nici nu vreau nimic de la ea. Tocmai de-asta zic ca eu sunt multumita cu faptul ca vrea sa-mi ia ceva, ca putea sa o doara in dos de mine. O face din suflet si imi ajunge. A vrut sa-mi dea si niste inele de aur si am refuzat-o ca nu port aur galben. Ea a suferit din cauza soacrei ei si a zis ca vrea sa fie altfel.

Faza cu scrisoarea a fost cea mai nasoala ca dup-aia cred ca s-a obisnuit cu ideea si m-a acceptat. A inceput sa ma sune sa vorbeasca cu mine si tin minte ca i-am zis (a long time ago) ca s-ar putea sa ne despartim ca ma cam dispera fecior-su(cam asta era ideea). Si mi-a zis ca sa vad, sa nu ne despartim ca se vede ca el ma iubeste. Si mai incoace inainte de as e pune problema cununiei ne-am intalnit toti trei cu o cunostinta de-a ei si cand m-a prezentat a zis ca spera ca o sa-i devin nora.

In concluzie eu am simtit-o ca m-a sustinut si m-a acceptat asa per ansamblu. Daca suntem la ea dimineata ma intreaba daca vreau ceai si mi-l aduce langa pat. Ca nu se omoara sa gateasca mancare pe care s-o mananc si eu asta nu mai conteaza Adevarul e ca nu am slabit niciodata din cat am stat pe la ea, ca nu stam mult.

In episodul viitor zic din alea negative ca am terminat tabloul idilic.

Olim, te salut daca mai citesti si mai aveam putin si imi faceam cruce la ce am citit despre tine(am inceput cu partea a doua). Esti foarte rezistenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Bun venit noilor venite...

Clover pai nu stiu cum sa-ti zic,in ton cu obiceiurile din babe citire,pai ea chiar trebuiea sa va ia verighetele ca de...e soacra mare...

Mie mi-a dat soacra din trei cea mai lunga...nimic
Plus ca mai avea si tupeul nesimtirii sa se ia de parintii mei,mai ales de mama,ca de tata ii era rusine...o critica din diverse motive...mama ardeleanca neaosa a lasat-o in pace pana i s-a pus pata si i-a trantit cateva incat bestia a amutit si sunt ani de cand nu au mai vorbit...

Luna asta e ziua ei de nastere...s-ar putea nu stiu sigur...sa trecem pe la ea...asa 10-15 minute ca restul strica...daca iar ma ia cu testamente morbide o taxez ...asa ...ca in loc de La multi ani

Lavinia cum mai este socrul tau?

Cu cumnatii si eu suturi...pe ele nu le bag in seama ca destul le baga soacra...dar ei sunt mai rau ca soacra uneori si ma taxeaza mergand pe considerentul ca sunt mult mai mari decat noi si se simt sa comenteze desi nu le-a cerut nimeni parerea...

Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput