Minunatele scorpiutze (27)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.
razvan m-a tinut aseara treaza de la 1.30 pana aproape de 4, iar apoi la 6.30 in picioare fresh.sunt terminata de somn.
gaby, pe unde esti?nu mai dai nici un semn de viata?
fetelor revin mai incolo ca deja razvan trage de mine.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetele
noi o sa intarziem la gradi...alex se misca precum melcul...norok ca d-na nu ne spune nimik
va pup si va urez o zi minunata

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dimineata dragele mele!
greu cu trezitul luni, pentru mine, dar mai ales pentru George!
Adriana, eu propun sa facem schimbAcum pe George nu il pot trezi la 7.30 ca sa mearga la camin, iar cand trebuia sa doarma, la 6 era super fresh. Daca imi amintesc bine, de cand era in burtica la ora 6 fix ma trezea cu piciorusele, asa ca am banuit eu de atunci ca asta va fi programul lui. Noroc de camin, vad ca si-a reglast somnul de nu il mai pot trezi!
Monica, succes lui Alex, sa stii ca se ia de mana cu dl Goe, la fel de melc a fost si el, la 8.15 am iesit din casa.
Hai sa aveti o saptamana superba, sa avem vreme mai multa de DC si de povestile noastre si... sanatate! (ca ma doare gatuuuul)
Elena

POZE NOI
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

Buna fetelor!
se pare ca noi suntem cele mai lenese,Anda se trezeste la ora 9 si mie mi se pare ca e devreme ca pina acum numai la 10-11 se trezea.
sa stiti ca noi nu am terminat cu petrecerile ca s-au anuntzat musafiri pe 14 ,adica de ziua de nastere a lui tati.avem antrenament,mama zice ca mai terminam dupa Paste cu chefurile!
Esme tortul a iesit foarte bun,am pus nuca in blat,de fapt am facut 3 etaje,la ornat a fost problema ca se trezise Anda si am aruncat in viteza niste visine si frisca.am pus in gelatina sucul de la visine si l-am facut jumatate roz pt Anda ,jumatate alb pt tati.cica semana cu un om de zapada,dar gustul conta,ca drept dovada s-a mincat a doua zi tot,si avea aproape 3 kg!merci pt reteta,cred ca am s-o repet alta data si poate iese si aspectuos data viitoare!
Elena,am renuntzat la rulade dar poate saptamina viitoare,daca mai am chef!
va pupam pe toate,o saptamina buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Buna fetelor,

anul asta nou la mine a inceput cu spatele...nu complect, fiindca sufleteste nu am nici cea mai mica problema, sunt in regula si asta e important. Insa cineva din familia mea a avut un accident a trebuit ajutat cu bani, nu ca nu ar fi fost posibil, dar era sa paralizez la telefon cand am auzit problema. La servici muncesc dar inca nu am contractul prelungit, stiu ca se va prelungii (cel putin asa imi zice seful), si vin mai ales pentru ca zilele astea o sa mi le scot ca si concediu pe la vara.
Vineri am fost la tradus la spital, pentru o tiganca care nascuse; a nascut aici, in orasul meu, fiindca aici au apucat-o durerile facerii...in timp ce cersea. Aur pe ea gramada, dar ea era la cersit, si il suspectez pe prietenul ei de 17 ani de alte meserii din astea productive. A fost grozav de obositor, si oarecum amuzant si a tinut neaparat sa ma aiba de traducator si pentru vizita medicala de peste 4 saptamani si cea de peste 6 saptamani...daca oi mai face fata.
Astazi dimineata devreme, adica pe la 5, m-am trezit cu o senzatie de discomfort ceva de speriat si de atunci nu am mai dormit deloc, asta dupa ce de-abia adormisem la 2 dimineata.
Mi-am facut programare la medic, ca e ceva ciudat, ma doare parca in acelasi timp ficatul, rinichiul drept si apendicul si il suspectez pe cel din urma de neregularitati. Insa va fi mai mult decat nasol daca tre' sa ma opereze astia, fiindca saptamana viitoare vrem sa fim in Alpi la schi si nu la stat ca fraierii prin camera. Oare se poate incetinii procesul de inflamare a lu' prostu' ala. Drept e ca inca nu stiu precis ce e...de aia nu m-am dus la urgente, ca acolo daca era ma taia, asa, daca ma duc la medicul de familie poate se poate rezaolva cumva "amiabil" .

A venit mosul din Ro si mi-a adus un cartus de Dunhill, ce dragut . Si cica mai vine un pachet in curand, cu de-ale porcului treburi (de parca fix la porc imi sta mintea acu')

Carmen ma bucur ca ti-a placut tortul si mie imi place teribil de tare, sper ca ti-a parut si usor de facut, nu asa dificil cum arata din explicatii .

Va pup si imi fac curaj sa merg la doctor ca nu mai stau ca lumea pe scaun.

O zi frumoasa,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fetelor !
Ziua Cristinei este abia maine, pe 10 ian., doar ca avand nepotelelele mele la noi, pt. a le avea si pe ele la petrecere, i-am tinut ziua mai repede Cristinei, pt. a se putea bucura impreuna cu verisoarele ei dragi de petrecere.
A fost minunat, Cristina a fost tare vesela, a mancat mai multa frisca light decat tort, s-a jucat cu invitatii, a dansat, s-a bucurat de copii aproape 5 ore.
Pozele le vom avea abia sapt. viitoare, cred.
Multumesc pt. urari !
Sanatate si numai bucurii va doresc, si eu !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64626" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Seara buna, la noi ningea mai inainte, asa mi-e de dor de zapada multa (nu ca nu am avea), dar e fain sa stai in casa si sa vezi zapada alba afara Desi e in fata concediul, imi vine sa imi iau sa stau acasa, nu e normal cu cata leneveala am inceput anul!
Am tot urmarit horoscoape pe anul asta, le-am bagat in seama doar pe cele care ne prevedeau de bine si se anunta la noi: fie schimbarea locuintei - fie schimbarea locului de munca... acu' eu le vreau pe amandoua, cine nu vrea nici una sa imi dea de veste, dau la schimb faza cu casatoria sau copilul! Oricum, am ras cand am citit, pe toate le-as vrea dar aparea ori...ori... deci eu iau textual, nu adaptez!
Fug ca incep sa delirez, de la oboseala se trage si de la spate! Ma doareeeee de nu mai pot sta. Mama ei de discopatie lombardeza... ca nu am 80 de ani!

Va pup, seara faina, Elena

POZE NOI
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna seara fetelor,
eu azi am tot umblat pe la primarie, la fortele de munca si apoi cu ale mele...dar macar bine ca am rezolvat cu banii de pe CIC...
elena...incepusem sa cred ca numai eu patesc asa cu alex, dar acum m-am linistitlui georgica
carmen....ce poftia mi-ai facut cu tortuletzul
nina, ma bucur ca s-a distrat cristinutza la petrecere.
esme, fugi la dr nu mai astepta.
va pup noapte buna

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA SCORPIUTELOR! Bine v-am regasit!Ce mai faceti? Eu nu prea bine, iar n-am prea dormit azi noapte, a avut grija Alinut sa se trezeasca pe la 3:40 am ,cu chef mare de joaca cu masinutele. L-am lasat singur in sufragerie, s-a jucat cam o ora dupa care mi le-a adus si in pat sa-si continue joaca.Nu era de ajuns zgomotul, ca a inceput sa se joace si cu veioza.Si uite asa dupa o noapte zbuciumata, m-am chinuit sa-l trezesc dimineata pe la 9:30 sa-l duc la gradinita.Bine ca nu mi-a mai plans la imbracat, oricum l-am dus foarte tarziu ca boierii ,si acum sunt rupta de somn, si mai trebuie sa si muncesc astazi pt. ca sambata trecuta mi-am uitat telefonul mobil la serviciu si trebuie sa ma duc sa-l iau astazi.Cu ocazia asta sa si raman la munca...Asta e!

ANINA, Sa-ti traiasca CRISTINUTA, sa aiba parte de sanatate, noroc si tot ce e mai bun pe lumea asta!Abia astept poze de la petrecere! VA PUP!
NASTASIE, vai de noi! Cand citesc ce scrii parca ma vad pe mine! Sa dea D-zeu sa scapam cat mai repede de chin! Sa se faca copiii nostri mari sa ne mai linistim! TE PUP!
ANA, intentionez sa vin acasa la sfarsitul lui februarie, abia astept! sa speram ca nu va fi iarna chiar atat de grea ca sa nu pot veni! TE PUP!
HELLENE, ce mai faci? Georgica, ce face?VA PUP!
Fetelor, ce mai stiti de YRYS? Ne-a parasit?Mi-e tare dor de ea!
EMMA, ce faci? Daria e bine? VA PUP!
Fetelor, va pup pe toate, sunt asa de obosita , parca nici nu vad ce va scriu! Aveti grija de voi, o zi buna va doresc si sa auzim numai de bine!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.
la multi ani, cristina!nina, sa te bucuri de ea, sa fie sanatoasa, puternica, tot ce va doriti si petrecere frumoasa desi am citit ca ati facut deja petrecerea.
lory, si eu am stat azi dimineata de la 4-5 treaza ca si razvan avea chef de joaca.apoi a mai dormit de la 5 pana la 5.30.asa ca am fost foarte matinala.si eu sper sa se mai mareasca si sa ma mai linistesc un pic, desi cred ca ne asteapta altceva. si tot asa.
cu yrys am vorbit ieri dar foarte un pic ca razvan nu ma lasa si pleca la scoala.cred ca este foarte ocupata de-aia nu a mai semnat condica.
ma duc sa ma imbrac ca ma duc sa depun dosarul la primarie si ma asteapta o coada in frig de toata minunatia.deh, doar suntem in romania.
o zi minunata.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput