Minunatele scorpiutze (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Multumesc, fetelor ! Sanatate si refacere grabnica si voua, Lory, Monica si Adriana !
La noi, tot nu se lasa dus gerul. Si e cer senin afara...urmeaza o noua noapte foarte geroasa.
Michi, bine ai revenit ! Ce mai faci ? Ce iti fac fetele ? Dar Ioana, la cei 4 anisori ?
Esme, astept sa mai pove din minunata mini-vacanta din Alpi !
Stii, asa pateam si eu cu patinele la inceput. Mi se pareau usoare in picioare, dar dupa ce le dadeam jos, imi simteam picioarele asa grele, parca le taram...
Sa aveti o seara faina(m-am molipsit si eu de la Elena ) !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66393" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstef spune:

Multumesc de urari!Multumesc,bine,Nina!Si fetita ta are tot 4 anisori,nu-i asa?Tot capricoarna.Am aflat ca ai probleme de sanatate cu ea.Imi pare foarte rau.Sa-ti dea Dumnezeu putere s-o ajuti si sa treceti cu bine peste toate,multa sanatate!
Am probleme cu Ada,cea mare,se intereseaza de orice,mai putin de scoala.E intr-a opta si va da capacitatea la vara,dar eu sunt mult mai agitata ca ea.Parca altcineva da examen,nu ea!Dar om vedea!Poate are noroc,ca munca ba!
Va pup,

http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=b2a7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

oho...ho...lume nouasi bine ai revenit...bafta si spor la invatzat fetitei tale celei mari simicutei
eu acum m-am adunat de pe drumuri...am stat aproape tota dupa amiaza la ai mei cu astia mici...maine alex nu are gradinita fiindca d-na are o sedintza si nu are cine sa-i tina locul....dar eu ma bucur ca nu ma mai trezesc dis de dimineatza...in schimb alex
va pup sa aveti o seara placuta

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.noi ne-am trezit la 8 si abia acum servim lapticul.eu ma simt mult mai bine si inclin sa cred ca nu am avut decat o indigestie.astazi la noi e soare dar tot ger dar nu mai stau in casa.macar cu masina si tot il scot pe razvan.
va pup pe toate si va doresc un inceput de we minunat.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

'neatza dragele mele!
Sunt adormita, ca e vineri, normal! Mi-a ajuns saptamana asta!
Michi, bine ai revenit. Imi pare rau ca nu stau pe langa tine ca stateam eu de vorba cu pustoaica ta, din intamplare asta e varsta copiilor care vin la mine la cabinet! Si vorba ta... norocul poate sa ii surada! Poate te simte prea stresata si raspunde cu... moneda cealalta, mai au obiceiul asta adolescentii!
Fetele, fug la cafea ca dorm in picioare... insa vestea mare: ma duc din nou la salaaaaaa! Azi am o febra musculara...
O zi faina de tot, Elena

POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

salut dragelor!

Am disparut din peisaj o vreme pentru ca am avut o perioada f aglomerata. Acuma in sfarsit am inceput sa caut f serios o bona, sunt in perioada de proba cu una si vizigotu a devenit nitel mai speculant in perioada asta. Sper ca sunteti bine si va pup pe toate si promit sa fiu mai prezenta in perioada urmatoare.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti dragute scorpiute,

Fetele,io am niste problemute cu famelia...am un turbat de cumnat care se tine de tampenii si judecati...si uite ca m-a bagat si pe mine si pe Alex si pe frasu,ma-sa si ta-su in judecata....de stau intr-un stress cumplit...Mama ma-sii!
In fine,bun venit inapoi Michi!

Dragelor,eu va doresc un weekend fain si mai calduros si sa fiti iubite!
Mai vorbim si sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

Salutare fetelor!!!!
N-am mai scris de multa vreme iar acum revin cu o rugaminte la voi .
Am nevoie de ajutorul vostru.Am facut cu marea inghetzata shi particip la un concurs de fotografie. Singurul inconvenient este ca trebuie sa va facetzi cont pe site-ul respectiv.Intratzi pe http://foto.neogen.ro/ , va autentificatzi, dupa care vi se deschide o pagina.In caseta de cautare introduceti cuvantul "cazino" shi vor aparea cateva poze, sub care sunt trecute numele noastre de utilizatori : roxy79ro shi dasi_c. Datzi click pe una din poze shi vetzi ajunge in albumul pentru concurs, unde vetzi putea vota toate pozele.Facetzi acelashi lucru pentru ambele ID-uri shi votatzi cu nota maxima .Speram sa va placa sa nu fi inghetzat degeaba cd le-am facut.

Va multzumim anticipat celor care ne vor ajuta cu votul lor

nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Bine ati revenit fetelor! Mina si Roxy, ma bucur sa va revad!
Mina, spor la cautat bona, stiu ce inseamna, e greu si... tine de noroc!
Roxy, abia asteptam sa vad pozicile de la nunta, superba ai fost! Si mirele... dar tot mireasae in top! Sa fiti fericiti!
Ana, pai cumnatul sa ... iti tin pumnii sa nu mai ai motive des stres!
Nina... ne revedem in alt capitol!
Va pup pe toate, am o febra musculara si la degete!
weekend fain, Elena

POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

WOW, ce de reveniri in clubul nostru ! Bine ati revenit si voi, Mina si Roxy !
Asteptam si povesti din perioada de absenta, ce ati mmai facut, cum sunteti ?
Ana, Doamne, sper sa scapati de judecata cat mai usor ! Va tin pumnii !
Numai la spital, tribunal si politie sa nu ajungi !
Adriana, se pare ca isi schimba programul Razvan.
Ma bucur ca esti bine !
La noi tot ger este, chiar mai rau...-33 grade, azi dimineata. ma doare si lobul urechii stangi, sper sa nu-mi fi degerat, caci acolo nu mai ajungea caciula.
Va invit la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67593" target="_blank">cap. 28 !
Moderatorii pot sa inchida acest subiect !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66393" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput