nasa graviduta

nasa graviduta | Autor: chiquitita

Link direct la acest mesaj

In vara o sa fiu nasa si ma gandeam sa aman un pic conceperea bebeului. pe de alta parte ma gandesc ca nu are sens. Oare e "urata" rau o nasa graviduta sau e simpaticuta. Nu ma gandeam neaparat la faptul ca nimic nu imi va veni bine, ci ca poate va fi incomod sau nu ma voi simti bine. Rog gravidutele sa nu se supere pentru faza cu "urata" ca nu e sensul propriu al cuvantului.
Pupici!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Eu am fost o nasa graviduta. M-am simtit foarte bine, am dansat si am rezistat pana la 7 dimineata. Am avut o rochita care masca burtica, unii nici nu si-au dat seama ca sunt insarcinata. Stiu pe cineva care a cununat cand era in luna a 9-a si nu a avut nici o problema. Eu zic ca nu este nici o problema.

Mirona si BB Andrada (20.03.2003)

Andrusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

quote:
Originally posted by Mironna

Eu am fost o nasa graviduta. M-am simtit foarte bine, am dansat si am rezistat pana la 7 dimineata. Am avut o rochita care masca burtica, unii nici nu si-au dat seama ca sunt insarcinata. Stiu pe cineva care a cununat cand era in luna a 9-a si nu a avut nici o problema. Eu zic ca nu este nici o problema.

Mirona si BB Andrada (20.03.2003)

Andrusca

In ce luna erai si cum era rochita? Poate imi fac si eu acel model!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonai spune:

Nasa noastra era insarcinata in 7 luni cand ne-a cununat. Mie mi se pare ca nunta noastra a fost cu atat mai speciala tocmai din cauza asta, ca era tare dragalasa cu burtica. A rezistat foarte bine oboselii si a dansat la fel de mult cat mine. Fii curajoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Si eu am fost nasa dar de botez.... in luna a opta, am avut o rochita dreapta cu un bolerou care se incheia sub sani... desi in poza asta nu se vede mult, ti-o arat aici
Sa fie bebele care va veni sanatos si te asigur ca vei inflori in timpul sarcinii... si vei fi o super-nasica!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

Nasa varului meu la nunta a fost gravida in 7 luni...a avut rochita lunga,larga se vedea asa bine burtica.. a rezista pana la 7 dimineata... si a fost o nasa superba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Eu am fost o mireasa in 7 luni si am dansat pana dimineata- aveam o masa lunga lunga la care erau doar medici asa ca ....
Cununia civila o facusem cu un an inainte, dar cea religioasa am tot amanat-o...
Am avut o rochie gen toga romana si bebe a facut tumbe toata slujba!!!
Nu conteaza cum arati, conteaza SPIRITUL !
Pupici
Rodica, mami de voinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

avem o mamica de iul aug 2004 in grup care a nascut la nunta ...de fapt a apucat-o pe scarile bisericii inainte de cununie..e o poveste super faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

quote:
Initial creeata de chiquitita

In vara o sa fiu nasa si ma gandeam sa aman un pic conceperea bebeului. pe de alta parte ma gandesc ca nu are sens. Oare e "urata" rau o nasa graviduta sau e simpaticuta. Nu ma gandeam neaparat la faptul ca nimic nu imi va veni bine, ci ca poate va fi incomod sau nu ma voi simti bine. Rog gravidutele sa nu se supere pentru faza cu "urata" ca nu e sensul propriu al cuvantului.
Pupici!!!

Gandeste-te ca e un moment special din viata ta si in nici un caz nu poti fi "urata".
Distractie placuta si...spor la facut bebelusi!

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

daca tot iti pui probleme si intrebari, noi am avut o pereche de prieteni care ar fi vrut sa-i cununam, dar eu eram gravida si ea are o superstitie, ca nu e bine ca nasa sa fie gravida (cunostea cateva cazuri in care a iesit nasol, s-au despartit mirii, nasa a pierdut bebele, etc). eu nu cred in tampenii de-astea, da cred ca ar fi o idee s-o intrebi si pe fina ta...
trecand peste asta, eu am fost nasa de botez cand eram in 2-3 luni, era a doua sarcina si se vedea deja, dar nu m-a stresat deloc chestia asta!
si mai am o prietena care a avut nasa foarte gravida - era in luna a 7-a cu gemeni, si peste vreo 3 saptamani a si nascut!
a fost o draguta, era vara, rochia era vaporoasa si larga, cu talia inalta, sub sani. a dansat foarte mult, si a aratat bine, desi spre dimineata se vedea ca era obosita!

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

va doresc un 2006 MINUNAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Initial creeata de chiquitita

Pupici!!!

Spre deosebire de anamaria, eu stiam ca poarta chiar noroc sa fie nasa gravida .

Tine cont ca tu poti sa incepi acum sa-l concepi pe bb, dar nu scrie nicaieri ca o sa iti iasa din prima. Plus ca nu mi se pare cinstit sa iti planuiesti tu viata si copiii dupa fini.

Singura problema ar putea sa apara daca ai o sarcina mai dificila si va trebui sa nu faci efort. Altfel mie mi se pare foarte frumos, ce exemplu bun le vei da mirilor .

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput