Raul de dimineata

Raul de dimineata | Autor: Lucia

Link direct la acest mesaj

Mamici dragute si pline de sfaturi si idei, dati-mi si mie niste sfaturi cum pot sa alung acest rau care de la o vreme ma insoteste toata ziua. Sunt insarcinata in opt saptamani, a doua oara dar prima data am stat in concediu medical aproape toata sarcina si nu am simtit atat de rau acesta criza. Acum nu stiu ce sa mai fac mai ales ca ma apuca la servici si nu vreau sa spun decat atunci cand se va vedea.
Multmesc,

Lucia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Eu am primit de la medic supozitoare Vomex, contra greturilor.Nu stiu daca sunt cea mai buna solutie dar mie mi-au prins bine in situatiile disperate .
Sarcina usoara si un bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

eu am mancat tone de portocale si fructe in general si am rontait cuisoare...a functionat.

ariel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu spune:

Si eu sunt tot in 8 saptamani si iau Ghimbir ptr. starea de greata. Sper sa-ti fie util. E capsulat, insa are un miros....., eu ma tin de nas cand il iau.

Pupici,
Crisu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Draga Lucia,
Un remediu foarte bun contra greturilor de dimineata este sa mananci, cum te scoli, biscuiti sarati simpli (fara creme sau altceva) sau stixuri. Ceva uscat in orice caz!!!
Multa sanatate!!!

Ralu-mamica ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cretoiu A. spune:

LA magazinele cu produse naturiste gasesti Emetin(poti sa-l comanzi si pe net la www.medicalab.ro daca nu ma insel)care contine ghimbir, si roinita, incapsulate, mie mi-au folosit caci am avut niste greturi groaznice(disgravidie), pina la 5 luni n-am incat decit muraturi, piine prajita si biscuiti,si tone de iaurt, alte mirosuri ma faceau sa-mi iau cimpii.Din pacate pentru mine initial am luat emetiral, cae este medicament si nu ma ajutat, dimpotriva, abea pe la 3 luni am dat de un pliant al Laboratoarelor Medica si acolo scria de emetin.(era si f. ieftin pina in 50.000).Si incearca cu biscuiti sau altceva uscat inainte de a te ridica din pat.
Sarcina usoara in continuare si un bb sanatos.

ACretoiu
Un an nou plin de sanatate si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia spune:

Multumesc mult pentru sfaturi. Ieri am fost la dr. si mi-a recomandat si mie sa iau ghimbir si sa mananc putin si des. Si cel mai important sa mananc ceea ce-mi place si am pofta.

Mergi la inceput