Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (146)
Raspunsuri - Pagina 12

eli spune:
La multi ani! Bine v-am regasit in 2006! Anul acesta sa va aduca tot ce va doriti, sa fie de mii de ori mai bun ca toti anii de pana acum.
Noi suntem un pic muciosi, asa am inceput anul. Stef e un mare obraznic, demoteaza tot, chstii pe care nici nu-mi imaginam. De la Carciun adoarme foarte tarziu, de Revelion a cicnit cu noi la ora 12 si a degustat un pic de sampanie. A inceput sa manance cate un pic singur cu lingura, nimereste sa bage tot in gurita 50%.
Poze din luna decembrie si de la Craciun aici:
http://community.webshots.com/album/526486740eEHvsQ
http://community.webshots.com/user/sutikun18-date
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi

cristalina spune:
Buna dimineata!
Nu mai am timp sa citesc decat pe sarite...si ma nerfeasa de nu poci sa va esplic!!!...:)
Ce vreme de toata jena...asta e special pentru mine, ca plec maine in Franta si mi-e frica de avion de nu mai pot!!!...ofofmaimai
Las mandra 5 zile singurica cu taica'su...n-am stat nici juma' de zi departe, acum cand ma gandesc ca plec ma apuca jalea aia mareeee!
Ma duc si prin creierii muntilor p'acolo...visez numa' ca raman inzapezita si nu pot sa ma intorc...:)
Maria are numai 8 dinti, are gingiile umflate peste tot, dar nu a mai dat nimic pana acum...Inca nu ma ingrijorez...poate ca ar fi cazul....
Lio ciocarlio, Maria mea e speriata nu numai de copii, dar si de adultii pe care nu ii cunoaste.
In ziua de Craciun, de exemplu, ne-am dus la manastire la Curtea de Arges, frumos, ninsese... A inceput sa urle de pe drum pen' ca se apropiase de noi o doamna pe care o cunostea mama soacra, a urlat cand am incercat sa intram in biserica pen' ca era lume multa acolo iar cand am iesit a vomitat fix pe treptele manastirii...
S-a apropiat de noi o doamna careia i s-a facut mila si ii dadea bomboane....Alte urlete, doamna cu bomboanele spre noi, Maria se zbatea de n mai putea si urla...Distractie maxima...hehehe
Insa s-a calmat cupilu' cand am ajuns pe bulivard, loc larg, lume putina...:)
Am avut parte de distractie si de Craciun...
Cu impartasitul inainte de Craciun a fost iar circoteca...Maria inclesteaza gura cand vede lingurita ca se apropie chiar daca e goala...noroc ca il cunosteam pe preot si a avut rabdare sa astepte...:)))
Sa vezi scheme ce facea taica popa cu lingurita la Maria...:)
Asa, sa vad daca reusesc sa mai citesc cate ceva din urma. Pupam voios!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Dorsilia spune:
buna!
Olivia, dupa cum am scris, are doar 6 dintisori, 4 sus si 2 jos. cei de sus sunt latareti bine si spatiati ca aproape au ocupat si locul caninilor, care nu-i avem
Adema, nu am primit decat felictare de anul nou, pe yahoo am observat ca mi se pun unele mailuri in bulk automat, mai bine scrie-mi pe gmail, alias4444@gmail.com
la noi sunt 4 grade, merem afara

szivarvany spune:
Ziceti de copii care nu vor sa socializeze ? Ha, noi am trecut demult de faza asta (tineti minte acu` 1 an cum plangeam), acum suntem de partea ai`lalta a baricadei, pupa pe toti copiii, pleaca cu oricine o cheama, cum vede un carucior se mira ceva de genul "iaitziii pitzi" (primul cuvant nu cunosc, "pitzi" inseamna micutz).
Si am mai invatat-o ceva: daca nu vrea fructele amestecate cu biscu si branzica, ii cobor masuta de masa si-i trantesc acolo blidul, ii las 2 lingurite si ea tot merge si le papa. Daca nu vrea de la mine comod, se descurca fata din mers
Cristalina - in France ??? Ai vacanta 5 zile departe de casa ? Doamne, invidie scrie pe mine, vreu si io, kit ca as bea ceva inainte sa ma urc in avion. Spor la perindari !!!
Eli - vazut pozici foarte faine !!!
Pako - am vazut ieri si pozicile voatre, smecheroasa mandra ta si frumoasa
Ina - si pe voi v-am vaut si pe tzucureii - toti niste frumosi !!! Si Luca e tare fain
Merg ca am treaba, dar inca nu am kef ... si suntem singure iarasi ... vreau zapadaaa !
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mimilinca spune:
Buna dimineata la fete!
vad ca astazi se discuta despre dintii piticilor. A mea are 4 sus, 4 jos, o masea si un colt de masea. si gingii umflate. Este bine, ori ba? Felicia, ce zici? Eu pana acum am stat linistita, ar trebui sa ma agit, hmmmm ?
Monica, vai cat de cunoscute mi-s scenele descrise. Si Ilinca este la fel de "sociabila" cu persoane necunoscute. a mai depasit faza cu urlatul din prima cand le vede, dar se lipeste de mine, isi inghite limba si daca chiar insisti sa-i acorzi atentie se pune si pe urlat. In schimb, ii plac copiii, mai ales cei mai marisori. Drum bun, sa ajungi cu bine in Franta si sa te intorci vie si nevatamata
Eu am renuntat la un seminar in februarie la Frankfurt pe motiv ca, cum sa las copilul, ca nu adoarme decat cu mine, ... si acum parca imi pare rau
Ninge si la noi, dar este un vant, mama, mama, oare cand oi mai iesi si eu cu copilasul afara?
o zi buna tuturor!

cristalina spune:
...Ma duc la Autrans, au fost si jocuri olimpice de iarna...nu stiu cand...p'acolo...E mistoc, arata de numa' numa' si au piscina si sauna si centru de fitness moca pentr participantii la conferinta. Nebunie...
Da' io tot stau cu inima mica ...ofofmaimai.
Si la ce spaime am io de avion, cand vaz vremea de afara imi vine sa ma ascund in camara pana joi!!!
La francfurte ajung la sfarsitul lui februarie sau inceputul lui martie...Trebuia sa ma duc la Viena dar am renuntat la conferinta, mai bine ma duc sa o vad pe Felicia (pako) in Darmstadt!
Io tot nu apucai sa citesc nimic, sunt in pregatiri de plecare...
poze si pozici

szivarvany spune:
Noi avem 4+4 dinti si gingia jos umflata in ambele parti si atat.
Mimilinca - noi iesim pe ceata, pe vant pe ploaie, dar noi nu suntem normali la cap
Vreau zapadaaa, ma credeti, asta imi doresc, sa fie pe diseara zapada sa ne putem juca nestingherite
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

cristalina spune:
Nici mandra nu adoarme decat cu mine...
Il mai pun pe omu' sa o oboseasca seara, sa ma duc io la final sa o adorm...dar se aude o chiraiala din dormitor si o jelanie, de zici ca o bate...:)))
Cred ca o sa-i gasesc incercanati pe amandoi cand vin, dar las' ca le prinde bine sa ramana singurei, ca tot se iubesc ei de nu mai pot...:)
Cand facea zilele trecute fitze la mancare si eu ma plimbam dupa ea cu linguritza ii shoptea taica-sau la ureche..."sa vezi ce o sa faci tu foamea zilele astea...n-o sa mai fie maica-ta acasa sa-ti dea sa mananci..."....:)))...O sa fie show!
poze si pozici

Mimilinca spune:
Daria, brava voua! eu recunosc ca de multe ori tare mi-e urat sa mai ies dupa 6 jumatate cand ajung eu acasa, mai ales daca ploua sau este vant. O scoate bona peste zi.
Dar sunt de acord cu tine, vreau si eu in w/e sa avem zapada multa (ma rog, rezonabil, ca altfel nu mai ajungem luni la servici) sa ne putem juca.....
Monica, super calatoriile tale!

g_ioana spune:
Si a mea tot numai cu mine adoarme, problema este ca atunci cand imi permit luxul de a dormi cate o noapte in alta camera,daca deschide ochii in timpul noptii si il vede pe taicasu'urla "cu mama vei, cu mama vei" de aterizez automat inapoi la datorie!
Asa ca, mi-am pierdut si luxul acesta!
Fetele care ajungeti in Frantza, mor de invidie si de..dor!!Ca am fost si eu un an prin Paris cu o bursa si ma apuca cateodata o melancolie, poate oi mai ajunge cand oi fi la pensie, ca cei mai excursionisti din Europa,erau pensionarii
!!
http://photos.yahoo.com/gorodeii