Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (146)
Raspunsuri - Pagina 10
kim222 spune:

Mey...nu stiu despre ce vorbiti voi acolo...s-a schimbat ceva de tot va bateti in dosare?![]()
Carmencita ..ti-am motivat atunci absentele...Sigur pina la nunta trece!
Dana (roller) este poveste lunga ...cu intorsul acasa. Ideea este ca US nu este ceea ce vedeti voi in filme...tocmai am citit undeva....este ca si cu orgasmul (nu-mi apartine comparatia!)...trebuie sa-l ai ca sa intelegi ce si cum....Ideea in mare este ca nu vreau sa ne sacrificam viata doar de dragul confortului material..nu pot nega ca aici este mai bine ca-n Ro..din nenumarate puncte de vedere...dar ce sa fac daca sufletul si inima ..vor acolo
...Vreau o viata normala (cu concedii, calatorii , spectacole, teatre...and so on)..si nu o viata de robotel ca acum
..Daca am brad frumos si semineu ..ca-n filme cum mi-ati spus ..pentru mine nu-i suficient!.Viata este scurta si este doar una (pina la proba contrarie)![]()
Daria ...Duracell...asa face la fiecare imbracare...deja m-am obisnuit![]()
Lia bine ai aparut..ma bucur ca v-ati simiti bine de sarbatori...
Nicole pe unde umbli? Adina spune-ne daca totul este ok..tu trebuie sa stii ceva....
Roxi ...ai absenta azi! Am pretentii de la tine!![]()
Dana...de la Paris eu vreau...poze...
carmenp spune:
olivia, hehehe, ca orgasmu` zici
? asa o hi... vaz ca tot mai multa lume vrea sa se intoarca la romanika. va scrie o biata femeie, am beut o cana de vin rosu, buuuun, de la mama lui, o fraguta, mneam, mneam, ies oleac` la aer ca sa-mi revin

Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza La multi ani!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
papadie spune:
pasarikä stau fuarte bine cu greata! E acolo unde o stiam mai de mult
Numa ca acuma ca sa nu-mi fie rau tre sa maninc!Pe linga mesele cu senvisuri si ciorbe azi a mincat SASE prajituri mari cu gogonele
Ah sunt mai slaba ca niciodata
Apropo de mincare pitita Catrina are in camera si o etajera la nivelul ei (are mobila de copii) care sta vesnik goala pt ca are asta mika o grija Si acolo isi doseste diverse chestii De la o vreme piteste biscuiti si chifle si pt ca am facut greaseala sa fac "curat" si-a skimbat "camara" si mai nasol e ca nu stiu unde le pune Dar cand se invecheste chifla mult prea tare o aduce sa i-o skimb dupa ce in prealabil mi-o da sa o gust (balita toata evident)! In fine vazand ea ca-i merge afacerea si vazand ca maninc mandarine la greu s-a gandit sa-mi faca si mie o camara cu fructeeeeeeee
Si intr-o zi mi-a sutit doua manadrine si le-a pitit in camera mea in 15 secunde! Le-am cautat trei zile degeaba Le-am gasit acu vreo doua zile in dulapul de chiloti/sosete (dulapurile noastre de desuuri sunt dezafectate deoarece cand ne era lumea mai draga si casa mai plina aparea Catrina cu chiloti pe oki si pe brate) Una mucegaita vai sufletu ei de mandarina!!! La Catrina merg multe chestii pe baza de laude si aplauze Eu gateam si ea s-a gandit sa-si plimbe pampersii prin casa asa ca un snop era in gura bucatariei si alte douaj de bucati la ea in camera Vine tacsu acasa si se apuca ii strange pe toti si-i pune in dulap Se uita Mielu si astepta sa termine Cand a pus ultimul pampers a inceput sa-l aplaude Deh facuse un gest "bravo" dom tata tati taticu! Termin eu de facut ciorba de perisoare si ne asezam la masa si o intreb "E una Catri?" Ea da din cap ca daaaaaaaaaa "Mai vrei?" daaaaaaaaaa si apoi ma aplauda maaaaaaaa si pe mine ca am facut ciorba buna!!! In rest suntem OK adeka io cu contractii si Mielika tuseste pina vomita (da macar nu facu febra)!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA
kim222 spune:
Papadik..tot cu greturi..of,of..vreau poze cu burtica! Mielu este dureroasa!
Carmencita..ti-ai revenit?
Liliana..te plimbi de nu ai semnat condicuta?![]()
Dana...mi-a placut faza cu dansul in avion...si Luca are pina acum 2 pasiuni...muzica si dansul...Carmen cum ziceai tu ..datul din kurut! I-a placut si lui tati al nostru!
vrabiuta spune:
buna seara
ce bine ca mai sunt mamici in sectorul 3, ca eu acolo am domiciliul (nu m-am invrednicit sa imi refac buletinul). deci, de pe 16 ian?
dana - lia pui face bine, acum se joaca cu matusica si se hlizeste si rade de a apucat-o sughitul
personajele sunt din sesame street, le gasesti aici: http://www.sesameworkshop.org/sesamestreet/elmosworld/
distractie frumoasa la paris!
papa - din cate vad mielutul, prevazator, strange provizii pentru zile negre si face si rotatia stocurilor. sa speram ca nu uita pe unde le-a depozitat... ca atunci doar mirosul o sa le dea de gol si s-ar putea sa fie cam tarziu...
distractie placuta in continuare! ![]()
lia - intra pe linkul pe care l-am pus pentru daria, e tare instructiv, pe mine m-a lamurit: vin zile grele, e de-abia inceputul.
daria - si eu vreau la fel. sunt obosita de mooooooooooooor, nu vreau decat sa dorm.
"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie
foto
Dorsilia spune:
multumim de primirea napoi!
Daria- si eu mA simt obosita, nu stiu de ce, de dormit dorm, de muncit muncesc peacasa, e drept nu stau locului toata ziua nici cat doarme Danut. Tu mai si lucrezi, deci se explica
Dana- bine ai revenit si sa stapaniti sanatosi casulia
Carmen- cum sa ti-o iei pasariko de la mine? adevar graiesti ca de fiecare data, ma agit prea mult, uite azi am facut o indigestie, sau criza de fiere ca mi-e cam greata asa de la stomac
Papadique- misto fazele Mieulului. Auz vreau sa te intreb o serie de intrebari, raspunzi si matale la care vrei, in orice ordine poftesti, da la toate :)) ati invatat-o de doarme in camera ei, a renuntat la patu conjugal? de ce tuseste Mieluseaua? Cu cine o lasi cand meri sa nasti? cu taticu ei ?
Adema- ce faceti? sunteti mai bine acum?
Dana, mama de Vic, vreau sa te intreb, Vicu baleste si acum? ca Danut baleste de cateva zile iar, dar n-are gingii umflate. Ma musca cu ce are, sunt numai semne. Io ii zic "Varanu de Misisipi"
Si inca ceva, asta micu da iama in rezerva mea de dulciuri, roade fara jena halva, kinder pingui, biscuiti cu glazura de cioco....nu multi, da totusi, unu- doi acolo, restul ii ascund iar, altundeva ...e de rau ?
revin ca zbiara ta-su sa-i duc un prosop sa-l scoata din baie pe raton
carmenp spune:

papa, poa` nu tz-o puni vreun copan sa-l gasesti mumificat...prajituri cu gogonele n-am incercat niciodata, da` gogonele cu dulceata da, tin minte c-am dovedit atunci multe muraturi, bleahhh, nu vreau sa-mi amintesc ce combinatii puteam sa mai fac... pai, daca maninci nu te-ai ingrasat?! nu jtiu dom`le cum unele se fac cit china si altele nu, n-am sa inteleg niciodata cum ma puteam ingrasa la un moment dat cite 2 chile in 3 zile![]()
sa va spui cam cum face fiica-mea cind vede un barbat nou: se uita la el apoi isi acopera okii semn ca se rusineaza, se intoarce cu spatele si merge asa spre el pina se licheste si ajteapta ca ala s-o stringa in brate, cui o hi semanind ca mie nu![]()
lioo, la inceput cu ionut si mie mi se parea ba ca nu face aia cum trebe, ba ca nu se kaka cum trebe, deh, paranoia, da` la ilinca mi-au mai sarit cucurile astea din cap![]()
olivia, mi-am revenit cind am iesit la aer, da` am fost in vizita la cineva si tot cu fraguta m-am dres, de aici si logoreea..
kim222 spune:
Carmencita..imi place de Ilinca:)) original mod de abordare a problemei
. Luca nu stie ce este aia rusine...se duce si le ia pe tipe sau pe copii ...direct de mana...sa vedeti cum sar unii...pentru ca sint luati prin surprindere![]()
papadie spune:
Mielu NU mai doarme in camera ei. Inainte de vacanta in RO de asta vara se culca singura in camera si-n patul ei seara la 8 juma -9. Dupa (baia de rasfat din Ro) Mielu se culca numai la noi in pat ea pe jumate si noi pe cealalata jumate! Sau doarme cu tacsu in caera ei ca sa pot avea si eu o noapte linistita. Da faza nasoala a fost ca incepuse sa se trezeasca noaptea sa ceara lapte ea care nu facuse asta decat in primele doua saptamini de cand o adusesem de la maternitate. Mieluseaua tusese ca am vrut noi musai sa-i aratam focurile de artificii de Revelion desi ea urla cu toata gura ca pocneau alea plus ca ea nu poarta in casa sosete si nici papuci (desi pina acu nu raci niciodata din asta). Cand merg sa nasc sper sa fie mama mea aici daca nu sta cu tacsu (noi vrem de fapt sa ne ajute cineva in sapt aia ca sa nu-si buleasca Ionu concediul sa-l avem pe tot in aug cand vrem sa venim acasa). In rest e fata mistoaka si smekera cat cuprinde superlipicioasa! Dimineata se scoala la 6 juma sa stea cu tacsu la cafea si sa-l jeleasca la usha p-orma isi aduce bibele si se infige cu fundutu in mine si se culca pin pe la 11 (in caz ca n-o mai ia somnu stam pin pe la 8 si se culca atunci). Madame Peserike sa stii ca la incep sarcinii asteia mincam dulceata de cirese amare pe bucati de gogosar murat!
Azi am servit la un mom prajitura cu zmeura si gogonele![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA
carmenp spune:
papa, esti tare![]()
, n-ai zis nica de chile, chiar n-ai luat nica-n plus? cind tre` sa nasti? si nu s-a vazut nici o bucata de coiutz
la echo?
olivia, la noi in famelii, juma`s iubarete ca sa ma esprimez frumos
si juma`s bune de dus la manastire, acu` nici io nu stiu cu care juma` as vrea sa semene![]()