Quelle..2

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

uite www.quelle.com/de/international/q2/rumaenien/index.html" target="_blank">aici

intr-adevar daca ai facut o data comanda ... nu mai trebuie s-o repeti ... de cate ori se schimba catalogul .. il vei primi.
... si mie mi se par cam mari preturile.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna. Am primit si eu catalogul ieri si tare mult mi-au placut jucariile. Mi-as dori mult sa-i cumpar si fetitei mele cate ceva. Voi ati comandat? Isi merita banii?
Mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Multumesc mult.Am facut comanda,acum astept.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Aualeu mi-a venit si mie catalogu nou, dar frate ce preturiiiiiii...te doare mintea nu alta Parca catalogul anterior a fost mai aceeptabil, in schimb asta e de groaza

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

eu am comandat jucarii ce am comandat mi se par mult mai ieftine, in schimb nu ma pot apropia de haine, mi se par cam mari. Dar e adevarat nici nu-mi trebuie.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Cam scump pentru buzunarele romanilor!

Si mai am o retinere...cu marimile...daca comand ceva si nu nimeresc marimea?!?!...daca din magazin cumpar cateodata pantofi 27...altadata imi sunt buni 28!!Din revista cum sa ii nimeresc!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Am comandat, am primit comanda si suntem nemultumiti!!!!!

Sotul si-a luat un pulovar, a venit dragut, marimea lui, nimic de zis si a inceput sa se lase, deja are cu vre-o 20 cm mai mult, nu exagerez. Si nu l-am spalat deloc inca!!!!

Am mai luat un ap de scos umezeala din camera apraope 700.000 mii, si altul de la Selgros cu 250.000 si cel de la Selgros e mai bun.

si la restul nu au avut pe stoc sau nu am eu termen de comparatie.

Asa ca sa comandati cu prudenta.
Si preturile la cearceafurile de pat care se pun peste saltea sunt cu 150% mai scumpe decat la Metro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Ati studiat catalogul? "Scump doamna, scump. Dincolo era mai ieftin!"
Ce e cu cadourile alea? Cum adica sa aduci un nou client?
Adica, daca eu vreau sa comand, doua produse, pot sa coman unul pe numele unei prietene (cica noul client) si sa primesc 200 mii bonus?
Dar cu etichetele alea cum e? Cate sunt? eu nu am reusit sa le numar. De fapt nici nu prea stiu pe care sa sunt de doua feluri, unele cu "Hit" si altele, identice dar fara Hit.

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa_35 spune:

Am primit si noi catalogul....dar au niste preturi de am picat pe spate...si apoi nu sunt sigura de calitate conforma cu preturile....sincer nu mi se pare o super afacere sa comanzi prin posta, caci nu stii ce primesti...cel putin la incaltaminte si imbracaminte mi se pare riscant!

Denisa,copilul Alexandru si bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Mi mi se par foarte mari preturile si riscurile asemenea. Daca nu-ti place ceva sa nu-ti vine, returnezi marfa-pe cheltuiala ta- si iti trimit ei banii in 2 saptamini. Adica eu tin niste bani blocati aiurea pe nu se stie ce, ca sa nu mai spun ca la 1.500.000 un pulover sau 2mil.o pereche de blugi ma duc la Marks&Spencer si ma cinstesc cu ceva mai de calitate, mai frumos si sigur pe marimea mea. Iar pozele alea din revista au ceva din anii '80, ma induioseaza :)
Si apropo, exista depozite in Bucuresti care aduc marfa Quelle si TCM si preturile sint mult-mult mai mici. Si-a luat mama setul ala de borcanase pentru condimente, identic cu cel din revista, la mai putin de jumatate de pret.

Mergi la inceput