Cluj rulz! (30)
Raspunsuri - Pagina 15
baby-boom spune:
No, Roxa, bine ca n-ai vinit...era inchis la gogoshik!!!
....si cum nu mi-a trecut deloc pofta am inselat-o cu fornetti...alea de pe ultima suta de metri, nu prea proaspete, cah....bleah.....ata ete!
Mey, ce-i cu toate certurile astea p-aci?.....e plin zz de subiecte deschise peste noapte, inchise si mai rapid, samd....
...si care-i faza cu narancea si japonicile?....mai intai zazania cu musulmancele, pe care n-am prins-o deloc si acum asta care-a trecut...
...ce se intampla?...
Mariana, cum a fost in oras?
....
....am mai zis da' o mai zic o data: abia astept sa ne vedem maine
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
carrie spune:
oana io vreau adresa, ziceam ca vin poate cu o candidata la forum sa va cunoasca!
Roxa si Ralu sanatate la puisori.Roxana, din pacate la puroi in gat , asculta experta, musai antibiotic.zic eu.
noapte buna la toate
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
roxana1974 spune:
Flo, mai ce compromis ai putut sa faci, auzi, Fornetti in loc de infuriata! Off
Cu Narancz povestea e lunga, daca aveti timp cititi topicul Alyssei de pe zz, e cat se poate de cuprinzator...e ca un "rezumat" al rautatilor...
Serbanica are febra, dar nu exagerata. Am sunat homeopatul, nu-i da nici un remediu, doar antitermice si alea doar ca asa vreau eu...in rest, din ce i-am descris eu, e multumit, zice ca copilul lupta bine cu boala...oricum si pediatra era indoita, adica nu i-ar fi recomandat neaparat antibiotice...de-aia mi-a si zis, ca daca am homeopat e bine sa merg la el...dar daca nu trece in 3 zile sa merg inapoi la ea...eu am incredere in homeopatul meu...mare incredere, sper sa fie bine si repede...
Raluca, din pacate eu nu stiu ce sfaturi sa-ti dau...e prima boala a lui Serban si eu ma simt pierduta...Serban a vomat tot in seara asta...el saracu nu refuza mancarea, a baut laptic si la sfarsit a inceput sa planga si in sec. urmatoare a scos un jet gros, toata bucataria mea era ... roz...bause cu vreo 2 ore inainte suc de fructe si i-a placut...l-a baut cu atata placere...si a varsat tot impreuna cu laptele de la cina...acum e ca o carpa saracul...si ma doare capul ca il las sa doarma fara sa manance...
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
svety spune:
Care-i termenul limita pt. dosare la primarie? Azi am avut o zi tembela. Dani a urlat tot timpul. Sper sa-i iasa dincutu ca nu mai pot. Tot azi pur si simplu s-a ridicat in fund si nu l-am putut culca de urlete. Pana a adormit.
Raluca imi pare tare rau pt. Stefania. O pupam. Si Dani a facut 37.7. E tare agitat.
Stanca, ai fost in Turda... Hai si pe la noi odata.
Baby-B. si eu am mancat ultima gogoasa infuriata acum 4 ani. Pe bune!! Da nici nu stiu cand oi manca.
Revin mai tarziu (sa ma dau in leagan cu Mariana )
mami de dani (26 iulie 2005)
albumul nostru
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
baby-boom spune:
Mai fetelor, sanatate multa va doresc, la puisori si voua!!!
Roxana, cum ti-ai dat seama ca-i puroi, s-a uitat medicul, sau ai descoperit tu?...Elise a varsat cand avea viroza aia intestinala( de fapt a facut-o de 2 ori)...nu poate fi aceeasi chestie?
Raluca, oare Stefi o fi luat de la tine? Sau poate dintii i-au dat febra? Cum zicea si Mariana, in cazul nostru n-a fost febra legata de dinti niciodata...de fapt pe la 9 luni era umflata la 6 dinti si pediatra homeopata a zis ca febra e datorata racelii + dintilor...
....oricum nu cred ca medicii care pun in carca dintilor si maselelor febra o fac doar din distractie...cazuri tot au fost cu siguranta....depinde de puisor!!!!
....inc-o data sanatate!!!
Acum cand scriam mi-am amintit ca nu v-am zis ca i-au iesit coltishorii caninilor de sus....a fost ea agitata, da' cum ma asteptam sa fie mai rau, abia daca am simtit perioada asta grea...de fapt jumate din ea....
Noapte buna, dragelor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
roxana1974 spune:
Flo, s-a uitat azi la amiaza pediatra, am fost la control sa vedem ce are...ca aseara a facut tot asa aproape 39...
acum, de o juma de ora Serban a facut 40...a facut si frisoane sau puii mei ca tremura si plangea si spunea "au, au, mami mami" imi venea sa mor...i-am dat repede supozitor pt febra, maicamea zbiera sa chemam salvarea, dar eu m-am tinut un pic tare ca ma gandeam ce puii mei ii fac aia acum noaptea...of..oricum acum i-a mai scazut, are 38 cu 9 deci oricum sub 39, va rog sa-mi spuneti, credeti ca sunt sanse sa creasca iar, sau pana dimineata mai scade? Sunt prastie de spaima, e prima data...Doamne Fereste...
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
baby-boom spune:
Roxule, felicitari ca te-ai tinut bine pe pozitii...parerea mea e ca nu poti stii care-i treaba cu starile astea febrile....teoretic febra apare pana cand e inlaturata cauza ei, nu?
Ex: Asta vara , la mare Elise a luat faringita de la Iarina, fetita prietenilor nostri(totusi medicii n-au fost 100% siguri ca asta au avut fetele)...febra a tinut fro' 3-4 zile....dupa ce i-am dat mai bine de juma de sticla de panadol m-am dus cu ea din nou la medic...facea asa: febra constanta in timpul zilei de aprox. 38 grade, iar noaptea salta...cel mai sus a fost la 39.7....nu i-a scazut de tot decat dupa antibiotic...in cazul nostru era mai bine daca ii administram mai repede, caci ne-am chinuit 4 zile si tot acolo am ajuns...
...io zic sa stati linistiti pana dimineata, da' totusi sa suni la salvare si sa le pove de faza cu febra 40 si frisoane....mai repede n-avea rost sa suni...febra tot trebuia s-o cobori tu, io asa stiu...dar spre linistea voastra, sa va spuna ce si cum...personal nu cred ca-s sanse sa faca iar 40 in aceeasi noapte!!!
...puroiu' ala baga betze-n roate, mama lui
Roxu, il pup dulce de tot pe curajos, manca-l-ar Florina pe el de scump
poze cu noi
svety spune:
Doamna asistenta (mama) zice ca baia e sfanta in scaderea febrei. Io la astea nu ma bag, da cel mai bine sa suni pediatrul/doctorul care ar fi el al lui Serban. Nu-i de gluma cu febra la copii. Io 1 data am patit cu Dani dupa vaccin si toata noaptea o sunam pe mama. Si vezi ca poate face febra iar ca nu i-a scazut grozav de mult. Ar fi fost bine sa ajungi la 37.5 macar.
Sfat bun: fa-i impachetari pe tot corpul, cu cearceaf ud (caldut) pe care-l tii 15'. Asta daca mai face 40.
Va pupam si sa va faceti bine pana maine. Sa ai noapte linistita.
Mariana fa pagina noua.
Baby-B. am cerut si eu ceva de la bazar si nu m-au bagat in seama
mami de dani (26 iulie 2005)
albumul nostru
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
mariana tache spune:
Svety....in seara asta propun sa ...poate mai si slabim un pic!
Roxana, hihihihhi, "duamna" in verde a ramas fara subiect, hihihihi! Tipa asta e penibila rau; mai, dar nu exista subiect sa nu o dea talentele pe dinafara!
Florina, vezi...daca veneai la oras cand am facut apelul mai erau gogosi ; puls ca m-am dus de placere...poate o comiteam cu ceva
Stanca, nu stiu daca mai ies si maine; poate, poate. Vorbim aci.
Si eu abia astept sa ne vem maine! Mie un dor de voi! Roxana, oare nu o sa-i treaca lui Serbanica pana maine???
toti copilasii bolnaviori!
Revin.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
carina spune:
Roxana, sa fii oricum pregatita sa ii faci impachetari. E o cale sigura de scazut febra. Cu antibioticele si eu ma lupt (si ma cert la propriu pana si cu maica-mea), dar cand a fost intr-adevar cazul (amigdalita pultacee repetata) i s-a dat antibiotic.
Daca vrei iti recomand pediatrul nostru, un tip foarte bun si care m-a educat pe mine in legatura cu antibioticele. As putea sa ma bat cu el si nu-mi da daca nu e cazul.
Deci: antitermice (si la 3-4 ore daca le dai incrucisat), pregatita de impachetari, sa fie mai racoare in casa, nu il inveli, curata nasul bine de tot ca sa nu risti o suprainfectie (semnat- mama veterana)
Va pupam si imi pare tare rau ca nu o sa ne intalnim maine (sau azi) ca io chiar vroiam sa te felicit ca de multe ori spui ce vreau si eu da' n-am timp sau chef.
Anda si printesuca Carina (2 ani si 11 luni)
http://community.webshots.com/user/andamihai