Jurnal de rasfat

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by scarmanus

Fetili, io ma tin de promisiune. Nu pare poate mare scofala, dar pentru mine e big.
http://community.webshots.com/album/543743880ApJbux

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Carmen-Carmeioara, cat esti de draguta!
Eu nu am mai vazut poze cu tine, dar imi imaginam ca esti bruneta, cu ochi mari, mari negri:))

Editez, ca mi-a venit o idee. Uite, eu cred ca feminitatii si romantismului tau(deh, asa sunt io, complimentacioasa:p), i-ar veni bine tunsoarea de mai jos (un pic mai lunga in fata):

http://www.2hairstyles.com/midhairstyles.shtml

Poate o incerci data viitoare:)

" Maamiii, īmi place pielea ta. E ca de cāltitzć" :)) - din jurnalul unei mćmici de bćietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

quote:
Originally posted by scarmanus

Fetili, io ma tin de promisiune. Nu pare poate mare scofala, dar pentru mine e big.
http://community.webshots.com/album/543743880ApJbux
Iti sta bine!

Claudia si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

esti o dragutasi tu si

...if you know what I mean.(proverb american :-D)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Cool, Carmen! Cu freza noua si gura pīna la urechi - un exemplu pentru noi toate :-)
O saptamīna cīt mai placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goguta spune:

Fetele cucuietele,ia ascultati aici: ma inscriu la un curs de dans - salsa si tango argentinian!!! Mmmmm, nu v-am facut pofta?
Gata cu "nu am timp", "nu are cine sa ia cupiii de la gradinitza" etc.
O sa ma fac luntre si punte si o sa merg la acest curs (de la sfarsitul lui ianuarie). Si nu voi mai manca paine, si nici covrigei sau alte prajiturele. Si o sa slabesc vreo 2 kile.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Astazi m-am rasfatat cu un mic dejun in oras, cu tot cu Cristi, la o croissanterie. N-am mai facut una ca asta de ani buni. La pranz sau cina am mai iesit, dar la micul dejun ba, asa ca era timpul. Mi-a placut si-o sa mai repet rasfatul asta.

Claudia (9+) si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Eu azi am fost "negru pe plantatie",ma rasfat acum cu forumul.
Nu dati cu rosii,chiar e groasa treba si nu am avut cum,de maine incolo.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Ieri am reusit sa-mi gasesc 15 min sa fac exercitiile de slabit (facut talie).
Sper sa devina un obicei, sa nu ramana un moment de rasfat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Rasfatul zilei: am primit de la minunata Liris , melodia lui Nat King Cole-Quizas, quizas, quizas, muzica genericului emisiunii "Profesionistii". Este rasfat fiindca m-a sedus melodia, habar nu aveam cine o canta, insa Liris nu numai ca stia, dar o si avea, asa ca practic din momentul in care mi-am dorit sa o am si pana am avut-o s-au scurs exact 2 zile! Sunt tare fericita.

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Mai fetelor voi sunteti bravo, in primul rind pentru mesajele voastre postate aici, pentru subiectul super si cel mai mult pentru faptul ca m-ati linistit .... pe mine, adica cum - eu care credeam ca doar eu sunt asa de dornica de a face unele schimbari, doar eu nu sunt de acord cu ceea ce fac, poate cum arat uneori, ca am tot felul de rezolutii in anumite perioade - mai ce ma bucur ca mai sunt asa ca mine, asta inseamna ca in viitor cind voi gindi sa fac unele mici schimbari sau sa invat sa ma bucur de maruntisuri nu voi mai fi asa stresata pentru ca nu sunt singura.

acum sa ma laud, nu stiu pina cind, din 3ianuarie merg la sala de sport, am facut o pauza de jumate de an, ma simt extraordinar, deoarece la sala las stresul, de acolo ma incarc cu energie, stiu ca fac ceva folositor pentru mine, stiu ca in viitor, nu stiu cit de apropiat, am sa arat bine, si mai stiu ca sa nu mers la sala petreceam acest timp in fotoliu rontaind ceva, cum de altfel o faceam pina in prezent. of ce mult vorbesc si cred ca incilcit , va rog intelegeti emotiile

restul dorintelor au ramas la etapa de idee si trebuie sa gasesc si pentru ele vointa ca sa le pun in practica, cum ar fi machiatul de dimineata , nu prea-l fac deoarece ma trezesc foarte greu si cum deschid ochii am si intirziat la servici.

A da, am mai pus in practica un ,,numaidecit,,, care pentru mine era foarte greu de-l pus in practica,demachiatul in fiecare seara/inainte mai saream si ma demachiam abia dimineata, ce vreti lenea-i lene plus crema de corp in fiecare sera, am aproape o luna, nu stiu cit va dura acest obicei

Bine prea mult am vorbit si sper sa nu va fi zapacit

Cu drag Aliona

Aliona

Mergi la inceput