Jurnal de rasfat
Raspunsuri - Pagina 24
scarmanus spune:
Lu, ce lume minunata ne-ai aratat. Eu am simtit racoare cand m-am uitata la pozele tale, simteam cum mi se umplu plamanii de oxigen.
Au trecut multe zile fara nici un rasfat, pana azi, la ora pranzului. Este foarte cald aici si pe langa cigales care te asurzesc cu scartaitul lor si care de fiecare data imi amintesc in ce tinut cald locuiesc, am auzit o pasare. Nu recunosc pasarile dupa cantul lor, insa pasarea asta, dupa triluri, imi parea a pasare de primavara. Am ascultat-o in tacere pret de cateva minute si apoi nu s-a mai auzit. M-am gandit ca e frumos ce se intampla, gandul mi-a zburat, aidoma pasarii, la primaverile frumoase ce le-am trait, la pamant reavan, la muguri si colt de iarba, atat de departe de caldura si praful ce ma inconjoara acum. Si apoi m-am gandit, oare ce tinut a gonit pasarea asta inainte de vreme cu frigul lui? Ce schimbari se petrec in lume, iar eu le percep prin cantul unei pasari, inainte de vreme, intr-un tinut uscat si ars de soare?
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
scarmanus spune:
Iar am cules subiectu' de pe pagina 6, asta cre' ca-i un nou record
. Constat cu tristete ca e mai greu decat mi-am imaginat sa-si gaseasca femeile momente de rasfat.
Eu ma bucur de orice, ca un copil. Azi de pilda, am fost la o ora de Body Balance la sala si am avut surpriza sa constat ca desi rotofeie sunt mai flexibila decat majoritatea muschiuloaselor de acolo
. M-am contorsionat in pozitii ce nici nu credeam ca exista, m-am mai balanganit, dar am reusit sa ma tin de program in mare parte. A fost o atmosfera speciala, muzica frumoasa, lumina difuza, iar dupa meditatia de la sfarsit am simti ca am renascut. Nu am avut niciodat sentimentul asta, vreau sa spun m-am minunat de el cu gura cascata si am facut un efort de constientizare a starii de bine ce m-a cuprins.
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
brendamitran spune:
or fi si pe aici astfel de cursuri?
BRENDA
Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran
nuschu spune:
N-am scris niciodata la acest subiect, dar iata-ma-s, mai ales ca scarmanus se "plangea" ca femeile nu au prilej sa se rasfete si mai ales ca in ultima vreme am inteles cat de important e pt. o femeie sa fie importanta pt. ea
.
Poate la mine e mai simplu sa ma rasfat, ca nu am copii si sot si, deci, mai putin responsabilitati, dar iata in ce am gasit eu rasfat in ultimele, sa zicem, 2 saptamani:
- un w/e la munte, cu peisaje ireale;
- carti (cumparat si citit);
- cina cu prieteni;
- dupa-amiaza cu prietena din liceu;
- clatite (mancate alaturi de prieteni dragi).
Ieri: un gloss de buze f. frumos, cercei si pandantiv din aur, hoinareala cu sora-mea prin magazin de cosmeticale si seara un concert unde am dansat si am fost "sufletul petrecerii"
.
Li
danitin spune:
Oau, ce subiect super fain... cum de nu l-am descoperit pana acum? Vin in club, de cand imi doresc ceva de genul asta, ceva care sa ma impulsioneze sa-mi regasesc vechiile bucurii, sa traiesc mai intens diminetiile, sa-mi treaca zilele mai senin, sa redescopar farmecul serilor de mult uitate.
Da stiti ce cred eu? Ca pe langa faptul ca nu avem timp/chef/bani/energie pentru clipe de rasfat, uneori uitam sa ne bucuram de momentele acelea mici-mititele care altadata faceau deliciul unei zile. Cand eram tineri si fara bani, nu ca am fi devenit miliardari intre timp dar oricum o ducem mai bine din pdv material, stiu ca mi-au curs ochii o luna intreaga dupa un gel de dus, nu foarte scump dar extrem de costisitor pentru bugetul nostru de atunci care consta intr-o bursa si mici colaborari... Ei bine cand al meu drag mi l-a luat am fost in al noualea cer. O baie cu el mi se parea spurpemul rasfat... Acum am si cateva produse de gen scumpe dar cum seara pic din picioare de oboseala si fac o baie doar ca sa ma incalzesc si sa mai storc din mine cateva picaturi de energie pentru ritualul clulcarii Spiridusului, cine sa mai aiba timp de savurat aroma unui gel de dus?
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
Anderra spune:
Acum 2 seri am iesit impreuna cu iubitu' care avea nu stiu ce tristete in suflet legata de munca .. m'am cam deprimat si eu , asa ca am sunat si o prietena care stiam ca si ea nu prea era in apele ei si toti 3 am iesit la un suc. A ajuns intr'un bar din Mamaia unde .. aveau si karaoke ..prietenul meu a mai sunat un amic, prietena mea a mai sunat si alte fete, ne'am imprietenit si cu cei care erau deja acolo,am incins dansuri, hore,o nebunieee inutil sa va spun ca am plecat de acolo 5 ore mai tarziu , fericiti nevoie mare, dupa ce am cantat toate melodiile posibile si imposibile ,inclusiv Drumurile noastre toate si muzica populara dar si bonnie tyler sau madonna.. a fost o seara pe cinste ..asa cum nu am avut demult.. ca sa nu mai spun ca la final toti eram fericiti pruna...
Allure spune:
Fetelor, ce incitante mi s-au parut ultimele 3 postari!
Pline de viata si bucurie! Asa va vreau! Parca m-am bucurat si eu cu voi citind...
Eu m-am rasfatat ieri cu o partida de shopping in cel mai mare mall din downtown de unde mi-am achizitionat o pereche de jeans Levi's "superlow boot cut" 
In momentul de fata fac curatenie in dulapul de haine si mi-am promis ca o sa arunc cel putin jumatate din ele, pentru ca nu imi mai plac (desi unele sint noi!
) iar asta inseamna un singur lucru: more shopping!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel. ![]()
country girl spune:
Scuze pentru intarzierea cu care revin la subiect dar rasfatzul meu in luna august a fost CONCEDIUL. Sa nu va imaginati ca am facut ceva extraordinar, doar ca am avut, in sfarsit, ceva-ceva timp si pentru mine personal si asta m-a mai relaxat.
Roxana, mii de scuze ca abia acum raspund ofertei tare super dragalase legat de pantofii aurii, dar abia acum citesc din urma subiectele! Planuisem sa ajung la Cluj in vara dar n-am ajuns, poate am sa ajung la sfarsitul lui septembrie sau octombrie. Eu port la pantofi 34 sau 35, depinde de calapod si model si este destul de dificil sa-mi iau incaltaminte prin intermediar. Daca mai am noroc sa gasesc la sfarsitul lunii pantofii, am sa-mi iau sigur.
Altfel, nu prevad prea curand vreun rasfatz in jurnal! Nu de alta dar ma asteapta doua saptamani nebune!
V-am pupat si va doresc rasfat placut!
si Ilinca (10 septembrie 2005)
country girl spune:
quote:
Originally posted by danielag
Fetelor, eu m-am rasfatat astazi cu o vizita in libraria mea favorita, care are si ceaiuri. Am plecat nu asa de incarcata pe cat mi-as fi dorit, dar mai las si pentru data viitoare. Mi-a placut dupa-amiaza asta, in care nu m-am gandit decat la mine.
Sa va rasfatati!
Daniela
Daniela, stii cumva daca la Carturesti mai au ceai Pharao's dream? (e un fel de marihuana pentru mine, dar mai inofensiv
si Ilinca (10 septembrie 2005)
danitin spune:
Eu as lansa o provocare! despre cum ne facem timp pentru micile noastre rasfaturi si ce grad de prioritate le acordam. Exemplu: dupa o zi infernala si obositoare imi propun sa ajung acasa, sa ma relaxez ascultand muzica celtica (la calc), sa aprin lampa de aromoterapie cu ulei de lavanda (preferatul meu) si eventual sa citesc cateva pagini din cartile mele favorite - recunosc sincer, nimic sofisticat, heroic fantasy sa fie. Si ... cand ajung acasa mi se face un dor de Spiridusul meu ca las balta tot rasfatul si fug cat mai repede sa-l recuperez din parc. rezultat - in loc de aromoterapie alergat prin casa cu spiridusul, in loc de muzica celtica - cutiuta muzicala, in loc de citit povestit din Winnie Ursuletul.
In alta ordine de idei astazi seara vreau sa scap mai repede de la lucru, sa-mi iau Spiridusul si sa mergem in Mall pt. ca are nevoie de ciorapei grosi de iarna si chilotei. Ca sa ma rasfat si eu imi promit un pahar de fresh de porto si poate ceva desuuri si pt. mine, daca mai ramane dupa ce-i cumpar ei de ce am nevoie.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana