Jurnal de rasfat
Raspunsuri - Pagina 15
Aldebaran spune:
Salutare rasfatatelor!
Na ma bag si eu ca atata timp v-am citit si mi-ati facut "pohta". Azi m-am rasfatat si eu, sa nu radeti, m-am dus si mi-am luat palarie. Nu-s de ce ma mustra constiinta de cate ori fac ceva pt. mine. Consortu' ma-ndeamna la "wild things": du-te, ia-ti, fa-ti, cumpara-ti si io nik
Acu despre palaria mea, nu-s daca oi avea curaj s-o port p-afara, da' sper ca da.
Si nu stiu daca se pune la rasfat personal, da' i-am luat hainute noi lu' fii-miu si mi-am bucurat sufletul cand l-am imbracat cu ele ca azi face 9 luni si mi-e drag de el rau de tot
.
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp
filmulete http://dropshots.com/corinastp
scarmanus spune:
quote:
Originally posted by iriale
Si, in onoarea verii care bate la usa, azi mi-am pus balerinele mele roz.
Iara eu mi-am transformat rochia cumparata pe nimica intr-o fusta sa se asorteze cu balerinii tai: roz cu picatele albe (se pune si daca-i nitelus mai vechi rasfatul, nu, am avut o saptamana absolut de cosmar, dar acum ca ai amintiti de balerini mi-ai redat zambetul gandindu-ma la fusta mea

pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
scarmanus spune:
Fetelor, dar nu se mai rasfata nimenea? Sunt cam stinghera pe aici...
Rasfatul meu poarta ghilimele azi: sunt muta, mi-a pierit complet vocea. In loc sa fiu frustrata am ales sa ma bucur pentru cateva zile de perspectiva asupra linistii, chit ca maine e o zi plina-ochi la scoala. La urma aurmei nu toata ziua buna ziua ragusesc in asa hal.
scarmanus spune:
Am ales sa scriu pitic, poate vine cineva si rupe monologul asta in care ma lasati
. Ei, nu stiu voi de ce nu, dar eu cu siguranta ma rasfat de cate ori pot. Ieri m-am gatit de numa', prima oara cand mi-am luat rochita neagra cu buline albe la poala, sandalele mele negre cu strasuri, m-am dichisit si am plecat la nunta. Mi-a facut bine sa ma revad machiata, ar trebui sa fac asta mai des pana mai e ceva pe ici pe colo de pus in evidenta. Ieri si azi m-am regalat cu Tracy Chevalier, "Albastru pur", si am de gand sa citesc si ultima carte a ei ce mi-a scapat pana acum. Ador romanele ei de atmosfera.
iriale spune:
Nu stiu daca se pune ca rasfat, dar eu cam asa il simt, deci da, este un rasfat... de cateva zile bune, poate chiar mai mult de o saptamana, ascult in masinuta mea numai si numai un anumit cd, si il invart si il pun de la capat si tot nu ma mai satur... Dancing Queen, My Mamma Said, One Of Us... 
Ce m-o fi apucat?
Pot adauga si minivacanta la Genova, vinerea si sambata viitoare?
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
Luna75 spune:
Fetelor !Am citit jurnalul vostru de la cap la coada,si mi-am dat seama ca intr-adevar schimbari marunte in felul nostru de a fi ne pot face mai bune,mai vesele,mai iubitoare.
Zilele astea o sa ma rasfat si eu cu un masaj.De ceva timp am inceput sa am dureri de spate(stau multe ore la birou,si din pacate ,nu cu spatele drept,cum ar trebui),si inlauntrul meu am simtit ca un masaj bine facut ar face minuni in cazul meu.Am tot amanat,cautarea unui cabinet de masaj,simtind ca ca ceea ce vreau eu sa fac este un "moft"
Citind postarile voastre,mi-am dat seama ca merit sa ma rasfat cu cate un masaj de cel putin doua ori pe saptamana.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
iriale spune:
Of, chiar nimeni nu se mai rasfata?
Eu era cat pe ce sa ma rasfat rau de tot ieri, cand am iesit intr-o pauza spre a-mi cumpara o carte (tot rasfat
) si in port tocmai sosise o nava de croaziera imensa, magnifica, mai mare decat toate blocurile din oras... iar eu era cat pe ce sa schimb directia si sa ma urc la bord...fara bagaje, fara bilet...
Eheee...
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
Donia spune:
Eheheeee, Iri... Tu cu vaporul, eu si cu o barca cu panze m-as fi multumit ieri... Am iesit la rasfat in familie ieri, mai bine zis la un picnic de dupa amiaza. Am cumparat ceva mancare de la un fast food si am mancat in parc, apoi ne-am plimbat pe langa lac si visam ce bine as fi lenevit intr-o barca cu panze, erau cateva care pluteau pe lac. Oricum, si visul a fost bun, la fel ca si mirosul salcamilor infloriti.. Da stiu ca i-am tras un rasfat pe cinste ieri!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
zana spune:
Super... vapoare, barci...eu am trecut pe langa un paraias ce susura incet printre niste pietre.
In vis se transforma in ditamai cascada
asta in weekend, azi m-am plimbat prin parc si era soare iar palaria mea era in dulap
.
Aldebaran ti-ai pus palaria? ca eu pana la urma nu.
Ai un leutz scumpic
sa te tii rasfat cu hainutele noi.
scarmanus spune:
Rasfatul zilei s-a ivit pe neasteptat, dintr-un copac. In drum spre casa, cand viram la o cotitura, pentru o fractiune de secunda mi-a trecut prin fata ochilor un ciorchine enorm de flori violete cum n-am mai vazut niciodata. Solitar, spanzurat de o creanga de copac. Este un copac al carui nume inca n-am reusit sa-l aflu, probabil din specia Accacia, care infloreste in perioada asta a anului, si inainte sa faca frunze face florile astea spectaculoase, ma uit la ele furata de priveliste de fiecare data cand termin lectiile si parca in lumina scazanda a amurgului pare si mai intensa culoarea.
Maine am sa trec iar pe acolo sa fac o poza. Stati pe aproape!
PS. Eu imi gasesc rasfaturi zilnice, dar daca subiectul asta se transforma intr-un monolog nu mai are nici o putere de schimbare asupra nimanui. Eu de aia contez pe voi