Bebelusi de iulie-august 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 9

Simonaci79 spune:
Anca- acum ce-i fac eu nu e dureros. Ce-i va face dr e dureros, dar tb facut, mai bine acum cand nu-si da seama decat mai tarziu cand va sti si nu va mai vrea sa faca pipi ca-l ustura. Macar acum nu se poate tine si se scapa vrea- nu vrea!
Dede- nu stiu sigur dar cred ca urocultura. M-au luat cam repede alea acolo, dar mi-a zis de 10 ori sa-l spal f bine, sa-l streg cu pansament steril si sa am grija mare sa nu ating absolut deloc punguta aceea pe interior si sa o prind bine dar sub nici o forma cu banda adeziva. Nici nu m-am uitat pe trimitere ca facuse iar febra si nu stiam cum sa ajung mai repede acasa sa-i dau doctoriile. Pupici multi si multumesc pt ajutor. Spar sa fim bine desi tot mai avem febra, nu f mare, dar..... Oricum pana nu aflu sigur daca e sau nu, nu trecem la antibiotic mai puternic. Pupici!
Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

hristina spune:
Vino mami sa ma vezi: o las pe spate si o gasesc pe burtica; din ce in ce mai des. Cand vede ca intru si ma minunez de ea, incepe sa rada si sa puna mutrita dragalasa! Iti vine sa o papi de drag!
Mai nou, se intoarce si in somn; de dimineata, am gasit-o intr-o parte; o sa ii fac o poza ca e tare dragalasa pt. ca ii ramane capusorul cumva mai in spate, nu in aceeasi linie cu restul corpului!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

hristina spune:
Delia revin cu intrebarea mea: Cate masuri de cereal pui in marul ras?

andre_ea spune:
Nu apuc deloc sa tin pasul cu voi. Cand dau sa scriu se iveste ceva.
Sa va spun rapid cum ca Tudor a tinut sa stea cu noi in noaptea de revelion. S-a culcat pe la 10 si la 11.20 s-a trezit. Am urmarit artificiile impreuna si i-au placut tare mult. A adormit abia pe la 1.30. Tot in acea noapte a inceput circul cu trezitul de 3-4 ori pe noapte de eram chiauna.
Dintisorul e in acelasi stadiu. Varf de ac.
A, si sa va spun ce sportiv are mama. L-a tinut ta-su de picioare, el stand pe spate (ca la abdomene) si s-a ridicat baiatul singurel in fundic. Scumpul mamei face abdomene, ca ma-sa nu e in stare.
Vorbeati de ce spun bebelusii. Noi tocmai acum ne-am conversat: gae, ae, ae, ou - asta a fost o propozitie. Si mai spune o gramada. Azi am fost cu el afara in marsupiu si tot timpul a comentat.
Ma inscriu si eu in clubul groh, groh. Asa ca sa ma fac de ras. Deci, la 2 sapt. dupa nastere aveam 59 kg. Dupa inca 2-3 sapt. am mai slabit 1kg, dar l-am pus rapid inapoi. Acum dupa sarbatori raportez 60 kg. Tinta mea este 50 kg. Ce fac pentru asta? NIMIC.
Plec, ca plange. Pup!
Andreea, mami de

POZE

Albinutzza spune:
Anis, merci, eu ii dau de mult cu Calgel. Dar eu vroiam sa stiu daca pot da mereu, in fiecare seara de ex.
Simona, eu zic sa-l decaloteze dr, ca e mai bine acu decat atunci cand va fi mare,e xact cum spuenai si tu. Eu pe Luca l-am decalotat de la inceput, si n-am probleme. Stiam ca asa e bine, de la fratele meu
Andreea felicitari lui Tudor, ce gimnast avetzi. Si la noi e la fel, bomban de mama focului, ca lui Luca ii fac gimnastika dar mieee
Dede, aseara cand l-am vazut la tine m-am gandit, la ce ai zis de Adi
Albinutzza & Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici

delia grozav spune:
Hristina sa imi fie rusine ca nu ti-am raspuns.
Da numa eu stiu cum intru pe net cu doi rasfatati in casa
Pai deocamdata pun la o jumatate de mar mare ( eu folosesc un tip de mar care nu stiu cum se numeste, rosu cu galben mere su zemos si dulce) si cam o lingura de cereale cu lapte la care pun apa inainte. Cerealele sunt de la milupa cu mar si morcov.
Poate ca pare cam ciudata combinatia, dar am incercat sa ii dau cereale de la Humana cu vanilie si nu i-au placut.
Apoi i-am luat astea cu mere si morcovi si m-am gandit sa le combin cu marul ras sa nu se constipe si vad ca merge. Are 2-3 scaune pe zi.
Anda de obicei pentru hemograma se ia din degetel foarte putin sange, sar putea sa nici nu sesizeze bebe intepatura, sau oricum o sa il doara putin.
Simonaci deci ti s-a facut instructajul pentru urocultura, sper sa se lamureasca odata cauza febrei si sa se rezolve cat mai repede.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

emaaimee spune:
Noi ne-m trezit doar la 3 si la 6 dim si la 8 fara a mai papat si a adormit cu mine in pat pana la 9Apoi a servit micul dejun si i s-a facut foame de laptic,a papat si apoi vroia nani 1 si cand sa traga nani-nah ca iese cachi fix ca ieri la ora 10:48-parca are ceas funduletzul
Am schimbat-o si mi-am zis ca nu mai pup eu n1,cand colo,i-am facut aranjamentul de nani ca era maraita de somn si a tras pana la urma n1
-50min
Eu am reusit sa fac baie dupa n1:am luat-o in bouncer in baie,apoi iar a papat laptic si e la nani2-care e de vreo 2 ore.Ma bucur ca nu mai doarme cu sanul in gura,ma impinge cand se satura si isi mai baga desh'tu'-gura si il uita acolo uneori in somn,i-l scot euUrmeaza papa acum cand se trezeste si mai incolo san.Ma bucur tare ca am si eu timp pt mine,casa,mai ales pt diversificare cum intentionez eu sa ii fac mancarica.
-felicitari!Merge Luca in 4 labutze
Dede-oare o ia si Oana?Abia astept!
Diana-eu leu sunt,dar coama ioc,doar asa zbarlita ca a pisicii udeMersi de aprecieri si de info.
Vali-ma bucur ca ai spus de poezioarele de pe forumul ala,am intrat si eu,ce bine ca am gasit si in romana.
Ankak-multumim de aprecieri si tie.Pai cand papa ea asa dulcica(ca deh cioara isi lauda puiul) era prima papa
Tortul,da doar o felie dar dupa mancat zdravan
Asa ca...
Cat despre parcul de distractii e de fapt un centru comercial.Era cel mai mare din Irl,dar s-au gandit sa mai faca unul si mai mare
Mai dar e imens asta ca l-au largit,nu am fost la celalalt.Am mers si noi la pomul laudat cu sacul sa prindem reducerile de dupa Craciun si am prins ceva-ceva.Normal ca mai mult pt Oana ne-am uitat
.

Iaca poze

hristina spune:
[quote]Originally posted by delia grozav
Hristina sa imi fie rusine ca nu ti-am raspuns.
Pai deocamdata pun la o jumatate de mar mare ( eu folosesc un tip de mar care nu stiu cum se numeste, rosu cu galben mere su zemos si dulce) si cam o lingura de cereale cu lapte la care pun apa inainte. Cerealele sunt de la milupa cu mar si morcov.
Apoi i-am luat astea cu mere si morcovi si m-am gandit sa le combin cu marul ras sa nu se constipe si vad ca merge. http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
Astea sunt cerealele preferate. Victoria le mananca in laptic de la trei luni jumatate. Aseara, la 5, i-am ras un mar intreg, Golden, si l-am amestecat cu doua lingurite de cereal, facut cu apica inainte. E bine?
A lins tot! O sa fac acelasi lucru in seara asta.
Nu-i dai cu biscuite, nu? De ce? Eu asa incepusem, dar nu a vrut!
Mai incerc peste un timp, ce zici?

emaaimee spune:
-i-am dat Oanei numai de 2ori Calpol cand cu dintii si pe ea a tinut-o f mult de la faza de gingii umflate,etc de fapt cred ca ai citit.o data noaptea ca parea ca o doare tare siplangea si o data ziua:atat.In rst inele de dentitie,pudra si gel pt dinti.Si nevi de otel cu atatea nopti fragmentate.
Andreea-felicitari pt acrobatie!
Simona&Vali-baby rusks se cheama si totusieu nu sunt pt ei ca au zahar,dar asta ramane la latitudinea fiecarei mamici.
anis-buna idee,dar noi nu o sa trecem nimic ca deja avem multe cuvinte la activ ca suntem mai maricele.A inceput vorbaria inainte de 5 luni.Am umple multe pagini.Noi vb in propozitii deja:da,mah mama mah si altele.Plus ca si-a zis si numele mai demult.Si alte vorbe v-am mai scris eu cand a inceput sa vorbeasca si de atunci nu-i tace gurita.
brianamica- borcanase de la firma Hipp am vazut ca au luat si fetele din Ro.

Iaca poze

brianamica spune:
Hristina, eu iti recomand ce mi-a recomandat si pediatra mea.
Cel mai bine luam din piata mere si morcov din acelea romanesti. Se si vad, sunt mai mici, mai urate decat celelalte iar morcovii sunt chiar cu pamant pe ei.
Se pare ca sunt cel mai putin tratate .
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete