Purtati verigheta?
Raspunsuri - Pagina 10
sirimie spune:
Eu da, sotul meu nu. Si nu sint suparata pe el ca nu o poarta..
Nu am purtat-o cind am fost gravida, si se mai intimpla sa o dau jos si sa o uit cu lunile..
Numai imediat dupa ce m-am casatorit m-am gindit eu la ea, mi se parea "grea". Acum nu mai este..
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
miag spune:
Da o port din obisnuinta..m-am obisnuit cu ea pe deget
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
mitumac spune:
Le-am ales astfel incat sa nu ne deranjeze cand le purtam...Sotul meu o poarta mereu...eu numai cand ies afara din casa...Oricum nu verigheta conteaza...ci sentimentele voastre...Dar al meu sot e asa mandru de ea...De ce oare???
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872
blanca000 spune:
Si noi le purtam..noi am ales modelul si ni se par superbe.
Dar le scoatem la mare la plaja..asa am facut anul trecut...sa nu ramane semne ![]()
Nunta noastra
Nasi de cununie
andanii spune:
purtam verigheta neincetat din 1993 si eu si el , nici nu se pune problema sa nu o purtam 
ANDANII 

prettysunshine spune:
Eu port verigheta zilnic,o scot numai cand sunt acasa,sa n-o stric de la trecurile casnice.O port,desi mi-e foarte larga si o data mi-a alunecat de pe deget in plina strada.Sotul n-o mai poarta de cand a peirdut-o o data si a cautat-o vreo jumatate de ora pana a gasit-o.De vreo 3 zile mi-am scos-o si eu,de ciuda ca el n-o poarta.Pentru mine e un simbol,o dovada ca suntem o familie,de asta ma deranjeaza ca el n-o poarta,desi cand i-am propus sa le luam altele mai la moda,a refuzat categoric,ca doar astea sunt sfintite la preot.Daca tine la ea,de ce n-o poarta?
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
cattalina spune:
eu o port si-mi place....nu o dau jos decat f rar
cattalina&costty(22.09.2002) Dragos (23.07.2004)
zfcristina spune:
Da!Dar acum avem alte verighete.Cele pe care ni le-a pus popa la cununie ne-au ramas mici.Ne-am ingrasat amandoi si am tinut verigheta pana ne-a facut sant pe deget.Intr-o zi al meu sot nu a mai suportat si a taiat-o cu un patent.Binenteles ,cand am vazut ce a facut m-am pus pe 

Dupa cateva zile am fost si ne-am cumparat altele,am fost cu ele chiar la preotul care ne-a cununat si ni le-a citit.
copiii mei iubiti
Cristina , mamica de
Craciunita
Cristina Adriana (25.12.2001
) si piticut
Mihai Stefan (17.09.2004)