Culegere de fraze deosebite gasite pe forum...
Raspunsuri - Pagina 2
inaioana spune:
Semnatura Teodorei D :
"Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil."
Ioana 22 saptamani si Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
Miruna Enescu spune:
Mie imi place mult aia cu"
"Nu-ti pune mintea cu prostul, ca o are odihnita" - din pacate nu=mi amintesc acum a cui este, dar cand imi amintesc, editez si adaug.
Stinu spune:
quote:Nici eu nu-mi amintesc a cui e asta :din pacate mama prostilor e mereu gravida ,sau ceva asemanator .
Originally posted by Miruna Enescu
Mie imi place mult aia cu"
"Nu-ti pune mintea cu prostul, ca o are odihnita" - din pacate nu=mi amintesc acum a cui este, dar cand imi amintesc, editez si adaug.
Miru
kisstherain999 spune:
Herra - "Exista un singur copil perfect pe lume si fiecare mama il are."
kiss
"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean
Elena spune:
Sabina :
Cred ca singura cale sa ne pastram coloana verticala si totusi sa nu jignim e empatia, tot timpul sa incercam sa vorbim pe limba celui care ne asculta.
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)
numeioana spune:
"Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late." Stiu ca apartine unui membru de genul masculin, sau cel putin face parte din semnatura lui, dar nu am reusit sa retin cui.
Oricum, e super!
Ioana
impreuna spune:
quote:
Originally posted by Elena
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)
o si un
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
copiloi spune:
Sabina:
tot analizand eu diverse muzici am vazut cat de mult inexplicabil exista in frumusete, si cum nimeni nu va da de capat tot cercetand armoniile din vreun coral de Bach...tot asa pentru mine e si religia, e un teritoriu cu prea multa frumusete ca s-o pot clasifica.
Alina