Culegere de fraze deosebite gasite pe forum...
...sau o alta forma a "De la forum adunate si inapoi la forum date"
Am citit asa de multe fraze sau semnaturi interesante pe forum,unele au chiar caracter de invataturi, si m-am gandit sa deschid subiectul de fata unde sa postam tot ce gasim si ne place prin mesajul pe care ni-l transmite.
Eu am dat la prima raita de cateva care mi-au placut prin continutul lor.
Principesa>>Dar mai importante decat evenimentele in sine sunt semnificatiile pe care le acorzi tu. Aici poti lucra pentru a cobori pe scara, acceptand in acelasi timp realitatea in care traiesti.
Myhrra>>Don`t be too open-minded!Your brain could fall- out.
Conchita>>ce mi se deplorabil e cand spectatorul nu mai poate face diferenta intre arta si aberatie si considera orice gunoi drept o mostra de libertate a spiritului.
Adusca>>A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Heny>>In jurul varstei de 30 de ani, o femeie doreste sa se asigure (constient sau nu) daca mai este atragatoare pentru cei din jur, in special pentru sexul opus.
Fiecare din noi are niste bariere psihice de care putem trece doar daca noi permitem asta. In cazul tau, aceasta bariera s-a deschis in momentul in care persoana respectiva ti-a dat asigurarea ca inca esti atragatoare. Atunci cand voi vorbiti tu esti doar FEMEIE si nu mama sau sotie. Simti ceea ce simte o femeie cand vorbeste cu un barbat care o complimenteaza. Asta te atrage la el si nu faptul ca el este totul, este barbatul visat. De ce spun asta ? Pentru ca barbatul visat de tine nu va flirta NICIODATA cu o femeie casatorita. Barbatul din visele noastre este perfect pentru noi. El nu este. Barbatul cu care flirtezi nu are o calitate importanta intr-o relatie : FIDELITATEA. Chiar daca are alte calitati, cred ca acesta va atarna cel mai greu in balanta defectelor. Asa cum tu ai permis sa-ti depasesti barierele, tot asa tu singura o vei inchide la loc daca vrei. Important e sa vrei. Ai nevoie doar de un confident care sa te indrume bine, care sa te ajute sa gandesti rational acum.
kant666>>oamenii considera, in cele mai multe cazuri, ca sint mult mai valorosi si ca merita mult mai mult decit ceea ce le ofera viata. foarte putini recunosc faptul ca nu misca un deget pentru a imbunatati situatia multumindu-se sa dea vina pe societate divinitate soarta karma etc etc etc. cit adevar si cita minciuna se afla in imaginea pe care ne-am format-o despre noi insine?
intelectul nu-si scoate legile lui din natura ci dimpotriva prescrie naturii legile sale.
A.K.
Raspunsuri
Iubika spune:
Super subiect! Cred ca o sa devina unul din preferatele mele
tinatache
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
Jocelyn
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are
irina.c. spune:
Cand am citit titlul subiectului exact la fraza spusa de Myhrra m-am gandit(ai citat-o deja).
Imi place subiectul.Off-topic:dar Myhrra ce mai face,stie cineva?Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today
Teodora D. spune:
Aino, grozav subiect!
Si am dat o raita la ZZ pentru el, ca acolo e ascunsa o postare a Conchitei care mi-a mers la suflet acum cateva luni:
quote:
ca nu vreau sa fiu piatra de poticnire pentru nimeni cu gandurile mele. dar eu merg pe ce spune Iisus, n-am cum sa gresesc. as vrea sa spun ca egalitatea in cuplu nu da prilej la continua lupta pentru suprematie, la calcule, la portii de putere, la artag si neintelegeri - cum gresit se interpreteaza de multe ori. daca totul vine natural, ca e din dragoste, atunci domneste armonia si niciunul dintre soti nu devine piatra de poticnire pentru celalalt. sprijinul e reciproc, sacrificiul de sine e cand e cazul din partea celor doi. nu poate fi mereu egalitate, o data mai lasa femeia de la ea, o data barbatul, ca nu suntem perfecti. dar pe total nici unul nu incearca sa-l traga in jos pe celelalt, ce rost ar avea? e ca si cum te-ai trage in jos singur. caci, daca se prabuseste unul, se prabusesc amandoi. eu asa inteleg cuvintele lui Iisus si asa au sunat sfaturile preotului care ne-a cununat, un batranel la 80 de ani cu o mie de ani de casnicie in spate. i se lumina toata fatza cand vorbea de sotia lui si nu mi-a dat sperante desarte spunandu-mi ca totul a fost perfect intre ei. dar ne-a zis la final cand ne-a condus afara din biserica dupa cununie, ca atunci cand dam de greu sa ne rugam la Dumnezeu mai intai pentru celalalt sa-l lumineze pe el, ca in acel moment se intampla asa ca o minune ca ti se limpezesc mintea si inima si redescoperi ca va vreti binele unul altuia si nu e nimic altceva de revendicat decat dragostea, ea tre sa ramana intreaga.
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
Aino spune:
Multumesc de aprecieri,fetelor.
Mai am o fraza interesanta de care mi-am amintit citind intr-o carte ceva despre fascinaitia rolului de victima.Fraza e scrisa tot de
Principesa>>"Numai cand ea se va simti mai puternica in interiorul ei va putea sa treaca la alt nivel de satisfacere a nevoilor si poate atunci va lua in calcul si aceasta relatie disfunctionala. Pana atunci, oricat ar fi de trist, victima are nevoie de calaul ei."
A.K.
angelina spune:
Bun topic!
Mie mi-a placut citatul dat de Tumpi:
"A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
si mai sunt multe fraze geniale, le adaug pe parcurs!
KUKI spune:
Teodora, subscriu la postarea Conchitei. N-o stiam, dar am citit-o aici si mare nevoie aveam sa aud asa ceva. Mi-a mers direct la suflet.
http://community.webshots.com/user/miuiuliana
Aino spune:
Fraza urmatoare m-a facut sa zambesc intr-un mod special azi si sa-mi amintesc de o perioada frumoasa,de niste momente de fericire. Multumesc,
ingerash>>Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
A.K.
Teodora D. spune:
am o rugaminte- nu s-ar putea ca acest subiect sa fie facut "fierbinte"?
daca "de la forum adunate", unde apar nu doar vorbe de duh, ci si multe prostii debitate pe forum, e "fierbinte", frazele deosebite de pe forum nu merita si ele macar un tratament asemanator?
ca altfel subiectul va cadea in uitare si ar fi pacat sa nu se adune mai multe postari la el...
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
Aino spune:
Si eu ma gandisem la fel,Teodora.Iti multumesc.
Din pacate nu am indraznit sa intreb.
ps.am schimbat iconul si titlul topicului
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!-copy right ingerash
inaioana spune:
Mie imi place asta din semnatura Herrei :
"Never underestimate the power of human stupidity." - A. Einstein
Ioana 21 saptamani si Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja