Masina de cusut

Masina de cusut | Autor: Christel

Link direct la acest mesaj

Ce sa aleg intre o masina de cusut BROTHER 5500, 15 programesi 35 tipuri de coasere si un AEG 723, cu 23 de programe si la fel mai multe tipuri de coasere?
AEG-ul am comandat-o de 2 luni si nu a ajuns inca, iar brotherul, tocmai l-am gasit la o oferta la 110 euro, iar in mod normal e mult mai scumpa(cam 200).
AEG-ul e si ea o oferta buna(90 de euro), dar trebuie sa mai astept pana soseste.
Dar m-ar interesa care este mai buna? Eu nu o vreau pentru croitorie de performanta, ci pentru lucruri marunte, in casa si sunt si incepatoare in ale croitoriei.
Cineva spunea ca brotherul este buna pentru incepatori, dar coase cam repede.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Christel, am vazut ca la Quelle au redus masinile de cusut, poate te uiti pe site-ul lor. De celelalte masini de cusut nu stiu ce sa iti spun, din pacate. Insa cred ca AEG e bun.

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

La Quelle, parca erau marca Privileg, nu?

quote:
Originally posted by Himmelsduft

Christel, am vazut ca la Quelle au redus masinile de cusut, poate te uiti pe site-ul lor. De celelalte masini de cusut nu stiu ce sa iti spun, din pacate. Insa cred ca AEG e bun.

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Da, am uitat sa scriu ca au masini Privileg, credeam ca poate si asta ar fi o alternativa ptr tine.
Salutari,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Subiect initial: "masina cusut electrica"
postat de Denii mic, 15/02/2006, 13:45:25

Stiti unde as gasi o masina de cusut electrica noua? din acelea mititele cat o carte de mari.....la preturi de bugetar....
nu ma intereseaza sa aiba nu-s cate tipuri de cusaturi ca nu ma apuc sa rivalizaz cu China la productia de textile Dar sa pot coase la ea un fermoar descusut sau sa-mi scurtez o pereche de pantaloni!
Poate imi puteti recomanda si o anumita marca!
Multumesc!

Deni mic

raspuns postat de mimsi, 15/02/2006, 14:09:24

Parerea mea ca masinile acelea de cusut cat o carte sunt proaste. S-ar putea sa gasesti, sa nu coste prea mult dar nici sa nu-ti faci treaba cu ea. Mai bine cumpara-ti o masina normala, electrica, la mana a 2-a (daca totusi vrei sa dai mai putin pe ea). Si f. important: sa nu fie romaneasca.

Mimsi

raspuns postat de Soleil, 15/02/2006, 14:11:32

Mama si-a cumparat in nov. o masina de-asta din Unirea, la et 3 sau 4, nu mai stiu (cum urci pe scarile rulate, e ca un intrand in dreapta).

Edit: scuzati, in stanga!

A dat 900.000 ROL pe ea. I-au dat si o palarie de ate pentru ea .
E bunicica, treburi de care vrei tu, iti faci cu ea. Faza nasoala e ca nu poti depasi o anume grosime a materialului - pur si simplu nu mai intra acul! Acum nu stiu daca e de vina masina sau acele cu care a fost livrata (adica nush daca se rezolva schimband acele...)
Masina asta a tot vazut-o la teleshopping.

Flaviana

raspuns postat de teodora35, 15/02/2006, 17:18:08

soleil bineinteles ca conteaza grosimea acelor la materiale subtiri se pun ace de la 70 pina la 90 maxim iar pt gros de la 100 pina la 120.
Deni o masina din aia care vrei tu nu este buna se strica foarte repede si nici nu vei putea sa schimbi un fermoar la ceva mai grosut.

raspuns postat de alinaxeni, 15/02/2006, 17:49:03

Asa cum au spus si celelalte fete,masinile acelea mici nu sunt bune de nimic.
Daca iti permiti poti cumpara o masina noua de la Paff,dar pretul e de peste 10 mil.
Alta optiune e o masina la mana a doua pe care o poti gasi in ziar la anunturi sau pe Gabroveni la consignatii,iar preturile incep de la 3 mil.Evita masinile autohtone ca sunt incredibil de proaste.
Daca tot dai un ban incearca sa-ti cumperi un lucru de buna calitate pt. ca o s-o folosesti toata viata.

alina

raspuns postat de nicoki, 15/02/2006, 23:09:30

Acum 2-3 zile am auzit (sau citit, nu mai imi amintesc sursa) de o oferta la Plus de masina de cusut cam cu 4.000.000 ROL si era si o marca cunoscuta pt. electrocasnice (nu stiu cat de performanti or fi cu masinile de cusut insa....) Sincer, nu imi mai amintesc acum decat ca era la Plus oferta asta....

Nicoki

raspuns postat de alinaxeni, 16/02/2006, 11:42:40

La Cora-Lujerului au o oferta la 4.400.000.
Hyundau cu accesorii,18 programe,face butoniere,coase fermoare,materiale elastice,brodeaza,garantie 12 luni.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

eu tocmai mi/am luat hyundai...mi/as fi dorit un brother...dar depasea bugetul (adica pur si simplu mi s/a pus pata sa imi iau masina de cusut ca voiam sa creez chestiute pentru pitix si mas.mea de cusut ruseasca si electrica pur si simplu nu mai presta, dar oricum nu presta surfilari...si pe card mai aveam 5 mil...so, m/am proptit in carfur si am luat mas.de cusut)

am dat 4,8 mil.are multe tipuri de cusaturi...surfileaza f.bine (are mai multe tipuri de surfilari si chiar sunt OK)...coase si materiale groase (prima chestia facuta: i/am scurtat niste blugi tatalui meu si nu a pasit cum facea aia veche cand treci peste cusatura de la imbinarea din parti, unde e super gros)

una peste alta sunt super multumita si voi presta la greu in anul de garantie...ca dc nu se strica acum...inseamna ca e fiabila...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Fetelor, eu am vazut la Selgros atat Hyundai cat si Singer. Acum sincera sa fiu nu stiu fiecare ce caracteristici are, dar eu as fi inclinat spre cea Singer, pentru renume. Ma insel?? Voi ce stiti??

Steluta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Tot citindu-va mi s-a pus si mie pata sa-mi cumpar o masina de cusut pentru uz pesonal.Ma gindeam ca poate acum de Pasti sint ceva oferte speciale..la preturi speciale.Ati vazut/auzit ceva bun si ieftin??
Mersic.
Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

christel eu una as opta pt brother este o firma destul de cunoscuta si noi la servici avem masini brother dar sunt industriale, banuiesc ca si cele casnice sunt la fel de bune.

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damdam spune:

Buna ziua,

Are cineva manual de utilizare pt Singer 5430?

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Damdam, eu am Singer 5430 cu manual in engleza...desi masina a fost achizitionata din Metro .

Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)
FOTOGRAFII BLOG

Mergi la inceput