Mastodynon - Vitex Agnus Castus - (2)
Raspunsuri - Pagina 7

alexia28 spune:
Neata fetelor,
Sunt disperata, sunt in ziua 31 si am niste dureri ingrozitoare de burta. Ieri am luat un Nospa pt ca nu mai rezistam. Nu mai suport starea asta de rau si nu inteleg de unde dereglarea asta pt ca de luni de zile CM l-am avut de 28 zile si luna trecuta a fost singura cu 29 zile. Se poate sa fie de la faptul ca am intrerupt tratametul cu elixir de soc si mugurii de zmeur? Dar Mastodynon iau in continuare.

marrina spune:
alexia28 Imi pare foarte rau de ce aud. Nu stiu de la ce este, nu cred ca e de la intreruperea tratamentului cu soc sau zmeur. Poti sa iei No-spa 3/zi, nu face rau nici lui
. Inteleg ca
n-a venit? No-spa si caldurica la burtica. Sa fii sanatoasa!
La mine e ziua 28. TB 36,3. Deci azi cred ca si la mine apare
Trebuie doar sa crezi!
marrina

andicu spune:
Alexia, imi pare tare rau ca te doare burtica! e cam ciudat totusi sa ai asa dureri,chiar si de la dereglare. De la oprirea tincturilor nu cred sa fie, ca si eu am intrerupt acum vreo 2 luni pentru o perioada si n-am patit nimic. Poate trebuie sa-ti vina uratii, asa mi s-a mai intamplat si mie, sa ma doara rau in prima zi. Eu iau si Nurofen sau Aulin cand ma doare asa tare, ca sunt mai puternice decat no-spa.
Eu am cam facut vraiste cu tincturile in ultimele 2 zile, am luat tinctura de zmeur seara inainte de cina si Mastodynonul dupa cina,doar 1data/zi. De obicei o luam dimineata, in doza unica, pe stomacul gol, dar am facut analizele de FIV si n-am vrut sa influentez rezultatele cumva.Credeti ca e vreo problema?
Andreea.Pozele mele

marrina spune:
andicu Nu e nici o problema daca n-ai luat cateva doze de Mastodynon sau zmeur. Stii ca eu ti-am mai spus o data despre concentratia din sange....... Daca mai vrei sa te conving o data
.
alexia28 Cum te mai simti?
Trebuie doar sa crezi!
marrina

alexia28 spune:
Marrina, Andicu
Eu ma simt destul de rau pentru ca pana la urma nu am scapat si m-au invadat uratii. Eu acum ce sa inteleg ca daca am avut CM de 30 zile ovulatia s-ar fi produs in ziua 16? Oricum o sa vad asta la monitorizari pt ca m-am programat pe 1 feb (ziua 13) la prima monitorizare. De maine incep sa iau din nou extractul de zmeur.

crinuta71 spune:
Fetelor, sunt la sfarsitul primei luni de extract de zmeur si se pare ca mi-a facut bine. Dupa FIV am avut o dereglare mare de ciclu. Acum a venit destul de la timp, a fost 31 de zile (e mult mai bine, dupa FIV am ajuns la 50 de zile). Doar ca e in cantitate foarte mare. Dar ma bucur ca a venit cat de cat la timp, eram stresata. Nu am avut timp sa-mi cumpar Mastodynon, dar merg maine sa caut. Nu cred ca va fi problema daca nu incep chiar din prima zi de ciclu cu el, nu?
Alexia imi pare rau ca nu te simti bine.
pentru toate fetele
poze

andicu spune:
Hello...
Crinuta, probabil ca in urmatoarele 2 luni ti se va regla iar CM. Eu eram dupa laparo cu SEU si tot am fost dereglata vreo 3 cicluri, d'apoi la tine, cu atatia hormoni in plus!
Si eu zic la fel: tincturile astea fac minuni!
Marrina, nu e nevoie sa ma mai convingi odata, sunt convinsa deja, dar deh, eu sunt mai si cand ma roade ceva, tind sa uit esentialul!
Alexia, deci a fost cum am presupus eu. Sper sa te lase burtica maine. Cat despre ,eu scadeam 14 zile si-mi dadea cam cand ar fi fost normal sa am ovulatia ,deci, cam in ziua a16a ar fi trebuit sa fie si la tine. Daca ai avut ceva simptome, intepaturi, burtica balonata, inseamna ca pe-atunci s-a produs.
si noapte buna! Sa aveti un week-end frumos si lipsit de "dureri"!
Andreea.Pozele mele

crinuta71 spune:
Fetelor, de maine incep sa iau si Mastodynon (e a treia zi a ciclului, dar nu e problema, nu?). Il voi lua 6 luni. Vreau sa va intreb, in aceste 6 luni, nu voi avea voie sa beau nici macar un pahar de bere daca merg undeva in vizita? Voi cum faceti? La cafea nu pot renunta, ca nu sunt buna toata ziua de nimic daca nu beau dimineata.
poze

Kariris spune:
Crinuta eu iti spun sincer ca nu am renuntat nici la bere nici la cafea. Doar ca nu beau bere imediat dupa ce iau mastodynon. Si isi face oarecum efectul pentru ca simt la sani care ma deranjau cand nu luam. Si medicul care mi l-a recomandat prima oara nu mi-a spus sa nu beau alcool. Eu cred ca-i mai bine sa nu bei deloc...dar nu ma intereseaza varianta asta

alexia28 spune:
Crinuta nu este nici o problema ca il iei din a 3a zi.
Azi m-a lasat burtica, am niste intepaturi mari dar sper sa-mi treaca. Am inceput sa iau din nou zmeur si de azi am luat si EPO (ulei de luminita de seara cu vit E).
Marrina spune-mi te rog tu cate capsule iei pe zi? Pt ca pe prospect scrie sa ia 1 capsula/zi (are 500 mg) dar in link-urile pe care le-ai trimis tu scrie ca se iau intre 1500-3000/zi pana la ovulatie.
Am cumparat si tinctura de branca ursului sa-i dau sotului sa vedem cum il conving sa o si ia. Am citit ca se ia o lingurita de 4 ori pe zi in jumatate de pahar cu apa. Ar putea sa ia 1 lingura de doua ori pe zi ca nu prea are cum sa ia altfel?
Va pup si va doresc un sfarsit de saptamana placut