IN BANAT LA NOI ACASA (2)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
ingerash spune:
am uitat sa zic!
yu-hu ce repede am ajuns deja la pag.2 din cap.2
gata, va las, ca ziceti ca am innebunit
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
angy11 spune:
DeyaLa asta ma refeream,nu ca ai fi din Oravita:
si yo mis de la resita si mis mandra k sunt banatanca
bunicii mei din partea tatalui sunt de la cuptoare(la poalele semenicului) si de la mama langa ORAVITA la jitin(jicini)akolo imi place cel mai mult vara e o splendore vara ador vacantele aklo din pakate nu pream ai merg akum iarna numai vara
stiu k la noi la colindat se da cucuruz si colaci :)
Ingerash,n-are rost sa punem Timisoara,e un fel de capitala a Banatului,e cel mai mare oras din zona.
Am plecat de la ideea de locuri frumoase pt. concediu eventual,zone pur turistice.
Viorella,exact asa ma simteam si eu la Herculane,iar Glissando l-am vazut imediat ce a aparut,eram eleva,apoi l-am mai vazut de vreo 2 ori.Si eu savuram imaginile.Fiecare cadru din film imi amintea de ceva,mai ales ca mergeam in fiecare an in excursie de 2 zile la Herculane,o disperam pe diriga,cand ne intreba unde am vrea sa mergem in excursie,raspunsul unanim era Herculane.
Oricum trebuie sa mai merg pe-acolo,ca pe copii nu i-am dus niciodata.
La Poiana marului am fost in excurie cat eram eleva,mi-a placut tare mult,Scorilo,pastravaria,...am mai fost in 94,hotele era in paragina,parca picase bomba atomica acolo,mai erau cateva vilute,dar timida dezvoltarea zonei,am inteles ca intre timp au mai construit.
impreuna spune:
Si eu am fost la Poiana Marului in vizita, dar am stat la Bucova de cateva ori vara si mi-a placut tare mult Niste neamuri aveau cabana acolo, apoi le-a luat foc si nu au mai refacut-o:(
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor!
Se pune si imprejurimea de la Hanul Ana Lugojana de linga Lugoj la top? De cite ori treceam de Lugoj mergeam acolo si mancam clatite, super bune, iar dormitul la casute era super.
Weekend placut va doresc la toate banatencele,
Himmelsduft
calut
ingerash spune:
am intrat mai devreme si am scris un mesaj lung dar a intrat netul in coma
asa ca revin: am uitat sa zic ca imi place iarna la Semenic, era anult trecut o zapada ca se vedeau numai varfurile de la gard
cat despre Poiana Marului, am vrut sa facem banchetul mic acolo si ni s-a zis ca trebuie sa luam cu noi lemne si paturi asa ca am fost un pic cam dezamagita
VA PUP, nu ma risc sa scriu mai mult ca daca pierd iar tot ce am scris fac urat
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
angy11 spune:
Si mie imi merge tare greu netul,asa ca va urez o seara placuta si continuati sa scrieti!
ingerash spune:
hello fetele din Banat. azi sunt tare bine dispusa, nu stiu de ce dar nu conteaza
din pacate tot azi am desfacut si pomul si deja mi-e dor de el abia astept Craciunul
daca vreti sa cititi ceva interesant (zic eu ) si intrati pe la zona artelor, atentie ca am deschis un subiect
(poate de asta sunt bine dispusa, mi-s mandra de mine cu subiectul asta
)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65864" target="_blank">13 randuri pentru viata
ingerash spune:
am uitat sa spun: Sarbatori fericite! celor care sarbatoresc pe stil vechi
.
impreuna spune:
Poftiti la povesti fetelor :)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor!
Am intrat si eu sa vad ce ati mai scris.
Ingerash, ti-am citit subiectul si mi-am placut f mult. L-am copiat asa ca Copyright Ingerash.
O saptamana buna la toate banatencele si la mai mult scris,
Himmelsduft
calut