IN BANAT LA NOI ACASA (2)
Raspunsuri - Pagina 12
angy11 spune:
Cam liniste aici,pe unde mai sunteti ce mai faceti,Toria,Dia C,Dia bi,Yasmine,Cornelia,Valenka?
Ingerash,cu mediile cum stai?
Eu am sa intru mai rar,ca am un jaf de calculator,o tastatura antica,imi rup degetele,trebuie sa ne vina zilele astea calculatorul nou,pe cel vechi il vandu-se sotul,iar acum suntem cu ceva provizoriu.
Dar de citit va pot citi,macar atat.
V-am pupat!
TORIA spune:
pe aici,am spus ca sint cam putoare la scris,dar va citesc zilnic,nu pot fara .La noi nu sint noutati,saptamina viitore venim in tara pt 5 zile si tare mult a-si vrea sa va intilnesc si sa va cunosc dar e timpul prea scurt.Voi nu aveti drum prin Lugoj? ca ar fi super pt mine.Va pot da un numar de telefon,la cine vrea si are timp sa putem vorbi.
Pozele cum se procedeaza?am pus si eu cateva cu copii si 2 cu mine in album,in zilele urmatoare sper sa mai pot pune cateva cu ceva peisaje de pe aici.
O seara placuta va doresc la toate.
Himmelsduft spune:
Ce mai faceti? Am pus citeva poze, o sa pun mai multe. Sper sa va placa. Le-am vazut si pe ale voastre si imi plac.
O seara placuta,
Himmelsduft
calut
angy11 spune:
Toria,eu una sigur o sa vreau,cu pozele it trimit pe PM adresa si parola,lugojul e la 2 pasi si poate chiar ne intalnim.
Fetelor care sunteti in Timisoara,ce ziceti ne intalnim?
Intr-un loc traditional,cu muzica,mancare banateana?
astept raspunsuri.
Himmelsduft,suntem bine,cred,cu stresul cotidian.
ingerash spune:
buna seara, Banat!
cam tarziu pt Buna seara, nu?
am program prelungit la net , mai maine la scoala sa ne incheie ultimele medii si apoi o saptamna de vacanta! da!!!!!!!
Himmelsduft, mersi de pm, ma bucur ca iti place parola (eu is mai optimista de felul meu, de aia am pus parola asta )
Angy, imi iasa o medie buna, zic eu - 9.82, se simte ca anul asta nu am facut fizica si chimie, ca eram varza la alea. am 3 medii de 9 din care una e la sport (sunt o catastrofa, un antitalent )
abia astept sa plec la munte, sunt nerabdatoare
va pup pe toate, ma duc sa vad ce poze au mai aparut pe la noi. noapte buna
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
impreuna spune:
Angy daca mai vrei sa trimiti partiturile la Cluj, sora-mea pleaca azi acasa si se intoarce peste o saptamana.
Himmelsduft mi-au placut pozele tale, sa pui mai multe.
Ar fi fainsa isi faca si celelalte banatence album:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
angy11 spune:
Mersi mult Flavia,asa am sa fac,o caut eu pe vineri incolo,sa scap de nebunia de la scoala cu incheierea semestrului.Cred ca mai am pe PM in mesaje nr. ei de telefon.
eu inca nu m-am uitat la poze,dar o voi face,pe sapamana vii toare v-a fi gata si albumul meu.
Himmelsduft spune:
Hallo Banat!!
La mine azi a fost o zi buna. Aici e inca un ger si sper sa nu racesc iar. La calutul meu ii place frigul, e tare vioi, iar eu nu il pot calari, ca sint gros imbracata si as arata ca un om de zapada pe cal , asa ca il lonjez si vad ca ii tare distrat.
Sper sa fiti toate bine si sa nu fiti stresate. Ma bucur ca v-ro placut pozele mele, la sfarsit de saptamana mai pun.
Toria, am vazut ca stai la Salzburg. Eu sint destul de des in Austria, merg des la Linz, iar in ultima perioada la Salzburg. Wien imi place f mult, desi nu am reusit sa vizitam orasul decit de 2 ori.
O seara placuta,
Himmelsduft
calut
angy11 spune:
Mey fetelor,nu mai stiu care din voi care e in germania,ma intreba de turneul lui frate-miu,deci in 17 februarie,v-a fi la Ausburg(sper ca am scris bine),de acolo in aceasi zi pleaca cu sotul meu la Schongau,de unde sotul meu va lua pianul ce l-am cumparat pt. Daniel,fiu-miu.Apoi sotul meu se intoarce acasa,sper sa mai apuce sa faca ceva cumparaturi,prin Aldi,Lidl,poate imi mai sugerati voi,ce este deschis sambata dupa masa.Imi trebuie detergent....chesti din astea,ma uit eu pe sit la Aldi ce oferte sunt,deja am gasit ceva in austria si am rugat-o pe Toria.
Dupa care frate-miu isi continua turneul,pot sa va scriu exact unde si cand.
Revin cu mesajul,ca nu fac fata cu mesengerul,am vreo 3 persoana cu care vorbesc si nu mai stiu ce am scris aici.
impreuna spune:
Neatza dragelor.
La inceputul lunii martie vin si eu in Timisoara, abia astept, ca o a avem chef mare:))
Angy, e ok, daca nu mai gasesti mesajul cu nr de tel imi spui si ti-l mai trimit o data.
Flavia (sotie si mamica fericita)