IN BANAT LA NOI ACASA (2)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
angy11 spune:
Valenka,bime-ai revenit,eu te trecusem in lista,parca asa imi amintesc.N-ai nici o treaba cu traditiile,de multe ori noi scriem ce-am facut peste zi,suntem o trepa de banatence,din cand in cand ne amintim una alta,in nici un caz nu facem studii de etnografie si folclor.Ce faculta ai facut la Timisoara?Ai stat in complex?
Ingerash,la asta ma gandisem si eu,vrei sa te ocupi tu sa faci o adresa de yahoo,apoi ne dai pe PM si noua,daca ai timp?
Nu te stresa cu dezordinea si eu sunt la fel,iar fica-mea ma intrece.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
impreuna spune:
Wow ce idee buna cu albumul, ma pun si eu pe treaba si imi fac unul
ingerash fata buna:)
Ati auzit de explozia din Tm din caminul studentesc? Eu prima data n-am stiut despre e e vb si m-am gandit imediat la verisoara mea care sta acolo, apoi am aflat ca e vb de alt camin de la agricol parca...
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
ingerash spune:
Buna aaaaaaaaa, nu stiu cum sa spun ca seara a cam trecut (e 10 jumate)
vroiam sa anunt pe toata lumea ca am facut o adresa de mail pe yahoo unde toata lumea isi poate face album, cele interesate sa imi trimita pm pt. a le raspunde cu adresa si parola (deocamdata am trimis pm doar celor mai active Angy, Daniela aka Himmelsduft si Flavia aka Impreuna
cine mai doreste, cine mai pofteste! astept pm!
eu mi-am facut album (privat of course )
O duminica placuta va doresc
Noapte buna, Banat!
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
ingerash spune:
revin acum mi-am adus aminte ca ai intrebat de explozie, Impreuna, uite aici link-ul: http://www.tion.ro/engine.aspx/page/tion-article-detail-page/cn/aradon-news-editor1-20060127-042731/dc/im%3Ation%3Anews_special-timis/ag/im-realitatea.tv
acum chiar plec, vreau sa ma uit la Amelie
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
angy11 spune:
Am intrat si eu sa-mi fac album si cand sa-mi pun poze,pauza poze,calculatorul meu e gol,sotul meu l-a vandut,luni in preda,a salvat totul de pe el pe un hard extern,asa ca mai dureaza ceva pana ne vine calculatorul nou,pana atunci o sa avem unul de rezerva,care o sa fie tot gol.
O sa vedeti acolo un album gol,Alina,ala o sa fie al meu.
Inca ceva,eu am pus nenumarate poze pe forum,le-ati vazut si voi,dar nu toata lumea face la fel asa ca propun sa nu punem linkul pe alte subiecte,nicicare dintre noi,noi ne putem vedea intre noi,atat.Pt. alte subiecte avem fiecare,daca avem,pozele de pe albumele noastre personale.
E ok? Ce ziceti?
impreuna spune:
Angy pt mine e ok propunerea.
Ingerash, mersi de link
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viorela_sp_hoff/viorela_sp_hoff.jpg)
viorela hoff spune:
fetelor intru scurt sa va pup si sa va zic ca e faina ideea cu pozele, particip si eu.
ma duc sa ma culc, e tarziu si maine am musafiri.
gute nacht
Vio
Tina catelus de catifea
impreuna spune:
Gata, mi-am facut si eu album, n-am apucat sa pun decat 10 poze :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor!
Va doresc o saptamana buna. Cum e vremea in Timisoara? La noi e frig si Dunarea inghetata si e f liniste ca nu circula vapoarele.
Ingerash, super cooool parola, m-am ras si asa iti doresc sa se implineasca. Cind am timp pun si eu poze.
Salutari si
Himmelsduft
calut
Himmelsduft spune:
Am facut albumul, dar poze pun pe parcursul saptamanii.
Somn usor la toate, eu merg sa dorm ca sint franta.
Himmelsduft
calut