Cel mai mare defect al unei neveste ...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Hai c-ai zis-o Porumbel mi-a placut.

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Subscriu shi eu la cele spuse de voi!
Cicaleala(nu cred ca scapa de asta in veci..dc a gasit cineva un remediu sa mi-l spuna shi mie..ca tare as vrea sa nu mai fiu asa catza cu el),gelozia excesiva-ma recunosc si la capitolul asta...nu sunt absurda,dar geloasa un picutz ashea tot sunt,sotzia sa uite ca e femeie-aici nu ma recunosk si mai sunt n motive...analizez,ma gandesc si revin!!!
Lauraa-dragutz subiect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

O femeie poate avea o diversitate de defecte, functie de barbatul pe care il are alaturi. Poate fi cicalitoare, cheltuitoare, neingrijita sau dimpotriva prea pedanta...poate fi in fel si chip, un defect oricum i se gaseste ca doar de-aia e femeie. Daca era o creatura perfecta, nu mai era femeie, era barbat.
Noroc de barbati dragii de ei, ca uite, ne tolereaza asa cum suntem cu toate defectele noastre, ne ingaduie sa traim si noi pe langa casa omului, ba chiar sa ne mai si inmultim !

Astept supusa rosiile de rigoare. Pentru ca merit !

http://community.webshots.com/user/miuiuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Bey,l-am intrebat pe barbata-miu care crede el ca ar fi cel mai mare defect al unei neveste si a raspuns imediat, cica: "sa fie c..."
L-am intrebat, da' cicalitoare nu e prea grav? Si a zis ca e suportabil. Asa ca am hotarat sa devin cicalitoare incepand de azi Ca io nu sunt. Pe bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Chiar aseara vorbeam cu sotul meu despre subiectul FEMEI. Felul nostru de a fi si mi-a zis: "Pai daca femeia nu se plange... parca nu e femeie. Daca va satisfacem 99% din "cereri", si ptr. acel 1% tot va plangeti." Eu i-am raspuns: "bine ca ai ajuns sa intelegi ca asa suntem noi. Viata noastra de acum incolo va fi mai usoara." LOL! La care, ce credeti ca mi s-a raspuns??? "Eu inteleg ca asa sunt femeile, dar tu intelegi ca barbatii au invatat sa lase plangerile sa intre pe o ureche si sa iasa pe cealalta?" Normal ca toata discutia a fost pe ton de gluma, dar daca ne gandim bine... e cam adevarat. Parerea mea!

Winners don't quit; quitters don't win.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

....este ca si-a luat barbat cusurgiu

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (5)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Haha,fetelor, deci mai am colege de ...cicalintza :))) - Sa va zic de unde mi-a venit ideea! Ieri eram toti trei in masina,eu la folan, tocmai iesisem dintr-o parcare direct in trafic pe doua benzi.In mod normal trebuia sa ma incadrez pe stanga pt. ca la primul semafor trebuia sa o iau la stanga,sa intorc adica spre celalalt sens de mers. Dar de la parcare pana la semafor era prea scurta distanta ca sa ma pot incadra mai ales ca din spate veneau valuri de masini si nu le puteam lua calea. Bine,daca ma straduiam foarte tare as fi putu sa fac un slalom rapid sa ajung pe banda 1. In fine,am trecut de primul semafor si m-am incadrat pe stanga ca sa intorc masina la urmatorul. Si hopa incepe EL: "de ce n-ai mers acolo mai repede, sa te fii inadrat sa intorci masina,pierdem atata timp pana faci tu manevre,bla-bla,bla!Ca io daca eram la volan bagam gaz si o miscam,nu stateam ca mortu sa vina aia din spate,bla-bla.bla." EU AM RAMAS SIDERATA! De ce? Pentru ca el NU face asa ceva niciodata!!! Si sigur am facut greseli la volan o gramada,niciodata nu l-am auzit sa comenteze ceva! Eram masca !!!
Sigur ca am inceput sa ma apar,sa zic ca nu-s nebuna sa tai calea oamenilor si sa fac schumaherisme cand nici macar nu ne grabim,bla.bla.bla. LA care el imi zice calm si cu zambetul pe buze: "Am vrut sa vezi cum e cand cineva te toaca la cap,sa vezi si tu cum e ca poate nu stii"

Ooops...si uite-asa mi-a venit mie gandul si m-am gandit la comportamentul meu,toata ziua toca-toca, nu ca n-ar merita cateodata dar multe sunt spuse degeaba si ar putea fi economisite..
Ce sa va spun,azi mi-am oprit melitza de cateva ori chiar inainte sa inceapa tirada si am constat ca n-am murit !

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Cel mai mare defect al unei neveste e ca vine cu soacra,e un fel de package deal.Awful!

Din pacate,mama prostilor e mereu gravida...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by yank

Cel mai mare defect al unei neveste e ca vine cu soacra,e un fel de package deal.Awful!

Din pacate,mama prostilor e mereu gravida...

Yank, nasooool, e ca pe vremea lui Ceausescu, cand daca voiai sa cumperi un sutien Triumph erai obligat sa cumperi si o punga de naut

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by Lauraa
buze: "Am vrut sa vezi cum e cand cineva te toaca la cap,sa vezi si tu cum e ca poate nu stii"

Si barbatamiu mai imi face teste din astea da' a cam ramas in urma ca eu am incetat de mult sa-l cicalesc si acum intorc foaia, daca incepe sa dea din gura ca o tzatza eu ii intorc vorba cu calm "n-am inteles pentru care motiv ma sacai, m-ai vazut pe mine sa iti fac aia sau sa iti zic aia"...hahaha... si n-are replica:)))

Oana_B

Mergi la inceput