Cel mai mare defect al unei neveste ...

Cel mai mare defect al unei neveste ... | Autor: Lauraa

Link direct la acest mesaj

...Dupa parerea mea este CICALEALA ! Daca ma pun in locul unui sot cred ca nimic nu m-ar scoate mai tare din minti decat cicaleala, toca-toca la cap toaaata ziua, si la telefon,si dimineata si seara, si cand bat covoruŽ si cand nu-l bat si in vizita si acasa, si daca beau un pahar si daca nu beau....si si... As prefera o nevasta lenesa si nechibzuita uneia cicalitoare ca o melitza,acra si lipsita de umor.

Gata,de maine o sa fiu un alt om,o alta nevasta,pardon

Mama de Lara Celine

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Gata,de maine o sa fiu un alt om,o alta nevasta,pardon

Lauraa, bafta muuulta.
Eu de cativa ani buni mi-am propus acest lucru si parca cu cat incerc mai mult, tot mai prost iese, norocul meu ca sotul ma mai suporta -inca (dupa 10 ani).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Hmm.. si nevasta mea, Cristi, e foarte cicalitoare... eu ce ma fac??

J

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

mie mi se pare ca un defect mai mare decat cicaleala il reprezinta lipsa de interes fata de aspectul propriu. eu zic ca un barbat prefera o nevasta cicalitoare dar ingrijita din cap pana in picioare, uneia calme si intelegatoare dar care a uitat ca e femeie.

Michelle 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela29 spune:

Sincer, puteam sa pariez pe cicaleala ca fiind numarul unu.... Tocmai mi-am intrebat sotul... si mi-a spus ca cicaleala mea tot se mai accepta, dar ca relatia noastra ar avea drastic de suferit daca as neglija alte aspecte... Michelle a dovedit a avea dreptate: o femeie trebuie sa fie mai degraba ingrijita decat calma si tacuta.
Un alt aspect ar fi , DE CE SUNTEM CICALITOARE ?
Eu imi cicalesc barbatul pentru ca mi-e drag, pentru ca vreau sa am grija de el si ii arat asta in fiecare zi, pentru ca vreau sa il ajut in tot ce face... nu vreau sa il schimb (asa cum mi se reprosa la inceput) ci doar sa il invat lucruri noi, care ne ajuta pe amandoi (pune-ti sosetele murdare in cosul cu rufe, nu mai lasa pantofii in bucatarie, pune gunoiul in punga, nu pe langa... si acum stie ca sunt bine intentionata...
Totusi, daca gasiti un leac la cicaleala asta, tare mi-ar prinde bine!

... words are tools...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Fratilor nu stiu, dar mie nu-mi tace gura neam! Toata ziua taca-taca, realizez dar nu ma pot controla.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mda, si eu cam la fel...cu CICALEALA... N-am ce face, asa imi vine.
Eu spun ca pentru un scop nobil - ca si Adrienne
Urmatorul foarte mare defect este GELOZIA - eu pe asta nu-l am.
Cat despre povestea cu neglijarea propriului aspect - eu nu cred ca este un lucru chiar atat de important, dar depinde pana unde merge neglijenta! Eu una, nu mai reusesc sa am mereu manichiura facuta, nu reusesc in fiecare dimineata sa ma aranjez asa ca de cele mai multe ori pun pe mine un blug si basta, nu mai reusesc de ceva timp sa imi cumpar haine noi si la moda, dar am grija ca cele mai vechi sa fie ca noi.... Asta se pune? Eu una nu consider ca asta e un defect al meu, si nici sotul meu nu considera, si sunt convinsa ca mai sunt foarte multe ca mine.
As considera neglijarea propriului aspect un foarte mare defect atunci cand femeia umbla nespalata, sau cu chilotii rupti (o sa radeti, dar am o colega foarte eleganta si cu mii de pretentii, dar i-am vazut totusi chilotii rupti cand s-a aplecat!!!), cand arata ca o matracuca.
Si ca sa inchei, mult mai mare defect si o semnatura foarte proasta pentru o femeie este sa aiba casa murdara, hainele bot(z)ite, teancul de vase murdare, dulapul in dezordine... Asta e foarte urat!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Stiti ceva? Si eu zic ca-i cicaleala. Ma gandesc uneori ca bietu om lucreaza la 40 km de casa, deci face naveta, ajunde la ora 7 seara si eu il bombardez cu toate fleacurile. Si mai presus de toate chestia cu "nu faci nimic in casa". Asta in sambetele libere.
S-apoi sa nu te plesneasca omu'? Da nu te plesneste ca de aia are doua urechi...

mami de dani

http://pg.photos.yahoo.com/ph/svety_c/album

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

ah, bietii de barbati... Daca ei nu fac nimic in casa, e normal, ca doar lucreaza toata ziua. Daca noi nu facem ceva in casa suntem lenese, puturoase. Daca ei sunt misogini, cicalitori, gelosi, e normal, ca doar au si ei orgoliul masculin. Daca noi suntem cicalitoare, vorbarete- deja recunoastem ca avem defecte de comportament. Unde-i dreptatea?

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Cred, ca si Michelle, ca principala greseala pe care o poate face o nevasta este sa uite ca, pentru el, e in primul rind femeie.

In al doilea rind maica-sa, care il invata unde sa isi puna ciorapii.

In al treilea rind menajera, care sa tina dulapul luna.

Daca ajunge sa nu te mai priveasca ca pe femeia lui, ci ca pe gardianul casei.... nu stiu daca se mai poate numi casnicie, cu atit mai putin casnicie fericita.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Vreti sa cunoasteti parerea unui barbat? Si nu oricare! Solomon,in Proverbe 21.9 zice: "MAI BINE sa locuiesti intr-un colt pe acoperis, decat cu o nevasta galcevitoare intr-o casa mare" iar in Proverbe 19.13: "O nevasta galcevitoare este ca o streasina de pe care picura intr-una"
Sincera sa fiu, nu stiu cum facea fata la atatea neveste...Am impresia ca astfel de momente erau cam rare...Dar poate ma insel...

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput