Nunta in Iasi (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Lulla puiule, Darria a sintetizat tare bine tot. Si eu i-am pus intrebari obsedante de genul..tu chiar ma vrei asa nebuna?..etc. Vreo 3 luni inainte de nunta. Dar DA, m-a vrut si l-am vrut si o sa ne vrem toata viata! N-am avut nici o indoiala. La inceput cand ne-am mutat impreuna mi-am spus..hai sa te vad de ce esti in stare! Si am descoperit ca am langa mine omul pe care constient sau nu il asteptam de-o viata! Io zic sa lasi deoparte nebuniile astea si sa te concentrezi pe nunta! Pentru ca nu cred ca te deranjeaza el, ci ideea. Dar e una preconceputa, asa ca uita si mergi mai departe pe drumul ales! Asta e sfatul meu..sa te calmezi, sa te gandesti la viata ta alaturi de el, sa iti raspunzi la intrebarea...Oare el e? si sa accepti raspunsurile. Care or fi ele.Succes in alegerile tale si o nunta (in 2006) ca-n povesti!

quote:
Originally posted by lullabay

Ral, pai cred ca am scapat ieftin si de data asta...mai ales ca ma mai facusem odata vinovata ca nu ti-am multumit ca m-ai pus pe listuta
ieftin zic eu a fost si revelionul 3 nopti cu mancare non stop...eu aveam senzatia ca mancam din 30 in 30 minute cu tot felul de bunatati peste umplut ,curcan umplut, cu preparate de porc facute in casa acolo la ei,sarmale,bauturi cu nume ciudate pt mine (Sambuca-nu mai bausem niciodata)cu whisky.tequilla si alte minunatii,gratare in curte...a fost 4 mil...eu zic ca a fost bine ca pe net 3 zile la alte pensiuni cu masa de rev inclusa era si 16 mil
Cat despre restaurant...cum sa nu vreau sa va zic.....numai ca nu am ce...am facut prerezervare la Onyx cu o zi inaintea ta pe 16 si tb sa confirmam pana la sf.lunii ianuarie daca vrem sa ramanem aici...eu nu am vb cu nici un preot daca putem face nunta in biserica vineri m-am lasat pe o ureche...m-am gandit ca daca cei de la Barboi au facut acum 2 ani nunti in biserica vineri de ce nu ar face si anul acesta...prietena mea de care va spuneam ca a facut nunta vineri mi-a spus ca nu erau singurii...s-au mai oficiat inca 3 casatorii in aceeasi zi cu ei...asa ca nu pot sa va zic nimic nou........oricum lucrurile au cam incetinit datorita faptului ca m-au apucat pe mine....nici nu stiu cum sa le spun.....idioatele de idei...cu toate ca teoretic ne gandim sa mergem la targurile de nunti de la Bucuresti...dar cum iau o hotarare va spun...nu prea as vrea sa mai aman nunta ca sunt destul de varstnica...pe de alta parte daca tot am asteptat atat de ce sa ne mai grabim?sunt tare

Zambeste,maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Multumesc mult dragele mele de sfaturi si incurajari...eu stiu ca e el...chiar daca toata ziua ne contrazicem ...in orice flecustet..e o dragoste mai cu nabadai..cand am inceput sa citesc forumul...am zis ca e ceva in neregula cu noi... toata lumea pare atat de fericita cu jumatatile lor.. eu nu zic ca nu sunt.. dar parca totusi nu e totul asa de roz..ne intelegem...si fara el e viata pustie si trista...a fost plecat din tara 2 sapt si eram disperata...apoi a plecat cateva zile la timisoara si eram terorizata sa nu pateasca ceva asa ca il sunam din ora in ora sa verific daca e bine (plecase cu masina singur)...omul saracul era innebunit ca ii repetam obsesiv sa aiba grija...da el stie ca sunt nebuna....eu i-am spus ca daca aveam o prietena ca mine imi luam campii...plus ca are dreptate sunt foarte nehotarata acum vreau ceva maine vreau opusul...greu cu oamenii grei de tartacuta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Lulla, cred ca trebuie sa mergi sa vb de urgenta cu un preot (mai exact cu preotul de la biserica unde vrei sa faci tu cununia) si vei sti exact...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Lulla, daca asta te face sa te simti mai bine, hai sa iti zic un mic secret: nici la mine nu e totul roz. Si sa nu crezi ca e perfect la toata lumea. De altfel, cum nu cred ca nu exista perfectiune, e clar ca nici relatia perfecta inca nu s-a inventat. Dar tocmai aceste mici divergente fac iubirea mai profunda. Nu crezi??? Ce ne-am face fara ele? Oare nu ne-am plictisi? Oare nu ar deveni totul monoton??? Hai, sus capul! Ca dupa aia intru si eu iar in butoiul cu melancolie si zau ca nu am chef!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Ral tare draguta esti...dar ,vai de mine ,departe de mine gandul sa te intristez sau sa te supar...e adevarat cateodata asta da sare si piper relatiei ca altfel ne-am plictisi...numai sa nu fie prea sarata ca dupa aia nu e bine :)))
Cat despre preot din nou adevarat ca trebuie sa vb si cat mai repede...m-am speriat cand ai spus de urgenta...m-am gandit ca mi-ai vazut pacatele multe ...si ca e urgent...sa ma duc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racine spune:

Buna fetelor
Ral, am revenit asa cum am promis si ma tin de cuvant.
Eu deja simt ca sunt in criza. Mai am 4 luni si jumatate pana la nunta si multe de rezolvat. Azi am fost preocupata sa gasesc un cameraman si am umblat putin si prin magazine. La Decora am vazut rochii dragute, dar am vazut ca sunt facute la White Lady. Stie cineva daca in Piatra Neamt sunt mai ieftine?...In ceea ce priveste concardele nu m-a incantat nimic.
Pe langa toate pregatirile cu nunta mai caut si un alt loc de munca si cand ajung acasa mai tb sa fac si curatenie, mancare... Oare cum de mai rezistam, noi fetele, sa muncim toata ziua? :D
Un lucru e sigur, calculatorul tb sa fie liber cand vreau sa va scriu.

Mergi la inceput

Iotete ca a aparut si "matmoazel" Racine! Bine ai revenit, puiule! Si nu-ti mai face atatea griji! Ia-le pe rand si fara nervi si stres, ca nu rezolvi nimic. E adevarat ca timpul trece, dar iti spune o "tanti" care a inceput sa cumpere totul in iunie..si nunta a fost in septembrie. Si un concediu in iulie. So...se poate. Mai buna la ultimii 10 metri e Darriutza..ea e chiar experta!
Lulla, Ralu..bhey nene ia nu mai cadeti voi in nici un butoi, ok? Hai ca viata e frumoasa si iubirea inaltatoare. Io-s vesnic indragostita, chiar daca sufletul mi-e trist! Fruntea sus, inima tare si mare si spor la pregatiri, miresicilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Racine....4 luni si esti in criza? Eu am facut totul in ultimele 2 saptamani: rochia cu o saptamana si 3 sau 4 zile inainte de nunta(am fost si am cumparat-o, nu am dat comanda), verighetele in ziua nuntii le-am luat, invitatiile date cu o saptamna si chiar cu cateva zile inainte de nunta, nasii gasiti cu o luna inainte de nunta, cameramanul cu 2 saptamani inainte, biserica cred ca a fost cam tot cu 2 saptam. inainte etc.... Mai vrei?
Rochia o am de la White din Piatra, de la atelier - acolo sunt mai ieftine decat in magazine(chiar si in cele din Piatra). Eu am dat pe ea 6,5 mil. iar pe voal care a fost lung cat rochia si in doua 350.000(in Iasi imi faceau cu 1.500.000 cel mai ieftin, pe la gara, acelasi material).
http://www.whitelady.ro/mirese1.html

http://pg.photos.yahoo.com/ph/codrii_de_arama/detail?.dir=3045&.dnm=a4c1re2.jpg&.src=ph aici poti vedea rochia. Eu simpla am vrut, simpla am gasit dar erau modele mai dragute numai ca nu si pt. umflea.

Ralu, ce e cu tine ma de poti fi influentata sa pici in butoiul cu melancolie, aaaaaaaa? Pe Lula nu o cunosc prea bine dar tu? Aaaaaaaa, voi nu aveti ocupatie fetelor, o sa va vad eu in pragul nuntii daca va mai zboara mintea dupa gargauni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor.

OANA, RALNIED, LULLABAYva multumesc de primire. Orice informatie despre nunta pentru mine e binevenita. OANA cum se numeste restaurantul ala de la Ciric unde a facut fratele tau nunta? Ai cumva vreun nr de tel?

IGIREADA, IULISSA, RACINE, MEXXA, CRUYSSUK, ENDERBABY, KEMSY,fetelor, am vazut ca va casatoriti si voi anul acesta. Imi puteti spune va rog frumos, cat va costa sala si cum e inauntru? Cam cat ajunge tacamul la voi? Ca sa am si eu o idee.

Si pentru biserica, cand tre' sa merg sa vorbesc cu preotul? Cu cat timp inainte?

Cat despre rochii de mireasa am gasit intr-o zi un site cu rochii de mireasa splendide, dar acum nu-mi amintesc numele site-ului . Dar imediat ce-l gasesc il pun aici.

Va multumesc.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Neata gagici,
Am intrat sa "sun" trezirea si sa va spun sa avezi o zi faina!
Vorbim, pupici

Mergi la inceput