Legislatie adoptie

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui micsunea

Multumesc Dlui/Dnei Enescu pt mesajul privind eventuala modificare a legislatiei.
Tin pumnii tuturor parintilor care s-au angajat pe acest drum dificil,
Micsunea


Cu placere, micsunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariyana spune:

Buna , am si eu o intrebare:eu si sotul meu ne-am hotarat la adoptie, avem o casa contruita de curand de 160 metri patrati,locuibila, dar sotul meu lucreaza particular fara ca sa aiba vreo firma,mai exact nu este angajt...venitul nostru ajunge cam la 2000 lei pe luna...cum se procedeaza in astfel de situatii la adoptie?trebuie neaparat ca cineva sa fie angajat?..care sunt conditiile???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariyana spune:

nu poate nimeni sa-mi dea un raspuns????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_99 spune:

mariyana- daca tu ai un venit constant , sigur....practic, ar putea fi ok....scpul anketei sociale este ca DPC-ul sa se asigure ca avetzi posibilitatea de a oferi unui copil conditzii de trai decente....sigurantza....probitatea voastra morala shi materiala ...asta se urmareshte...practic, nu avetzi ce pierde daca depunetzi cererea ......bafta!!!

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariyana spune:

ok , gaby mersi mult pt raspuns...abia astept...ma tot gandesc ca poate dintr-un motiv sau altul ne-ar putea fi respinsa...no sper sa fie bine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Maryana,

veniturile sunt doar un element care se evalueaza si asa cum vad eu lucrurile n-ar trebui sa fie factorul hotarator. Multa bafta

RECLAMA ILEGALA - Primul forum romanesc dedicat exclusiv adoptiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moisecarmen spune:

Buna ziua
numele meu este Carmen Moise, sunt reporter la Antena 3 si lucrez acum la realizarea unui reportaj care are sa subiect "legilatia din domeniul adoptiilor". Reportajul urmeaza sa fie difuzat in cadrul emisiunii Reporter Special, la Antena 3. Pana acum, din investigatia facuta, pot sa va spun ca autoritatile sunt chiar bine intentionate si par sa aiba in vedere "interesul copilului". Dar, situatia se vede altfel din postura celor care se lovesc de legislatie, birocratie, nestiinta sau neputinta atunci cind incearca sa adopte un copil. V-ar ramine recunoscatoare daca cineva care a trecut prin aceste experiente sau inca mai e pe "lista de asteptare" pentru a adopta un copil, ar accepta sa stea de vorba cu mine, fie si sub protectia anonimatului. Astept mesaje pe adresa carmen.climescu@gmail.com. va multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Buna,
Indraznesc sa va cer si eu ajutorul pentru o prietena buna, care in urma cu cateva luni a depus dosarul pentru adoptia unui copil, a facut cursurile acelea, a urmat toti pasii, dar se loveste mereu de raspunsul "nu sunt copii". Acum este in asteptarea un raspuns pozitiv, dar nu stie cand va veni. Ea doreste sa adopte un copil cat mai mic, insa i se zice ca procedura legala dureaza cateva luni si ca nu are nicio sansa sa adopte un copil mai mic de 1 an, 1 an si jumatate.
Daca cunoasteti mai bine procedura si toate "secretele" acestei reusite, v-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta!
Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_tm1986 spune:

Buna! Daca stiti vreo familie care doreste sa adopte un nou nascut (fetita) direct din maternitate (ca si oras Timisoara) imi puteti scrie pe adresa dana_tm1986@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

da, sunt vreo 50 de dosare, cel putin in asteptare - contactati familiile respective!

care-i pretul?!mamica de Fluturas
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”

Mergi la inceput