GRADINITA - cand?
Buna, LA MULTI ANI!
Problemuta mea este ca nu stiu o varta optima pt. "GRADI" (daca ea exista). Copilul meu are 1.4 ani si ma tot gandesc la gradinita.
Acum are unele probleme de sanatate care speram sa se rezolve (oricum este inclus intr-un program), dar o sa vina vremea cand o sa plec la serviciu adica in august 2006 si nu l-as lasa la bunici ci la gradinita. Sotul meu zice ca e prea devreme pt. gradinita la 2 ani, cat o sa aiba atunci.
Daca ma puteti ajuta va multumesc anticipat. Doamne ajuta.
Raspunsuri
daniella4 spune:
Si eu sunt cam in aceeasi situatie, dar am auzit ca nu sunt primiti la gradi pana nu folosesc singuri olita, adica pe la 3 ani.
Daniella
CristinaT spune:
Oana a fost prima data la gradi la 2,7 ani la o gradi particulara, apoi anul urmator la gradi de stat.
Cred ca la 2 ani e mai potrivit pentru cresa.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
Ana68 spune:
Si eu am incercat sa ii dau pe ambii copii la gradi, inainte de varsta de 3 ani.Nu am avut succes de inscriere, la nici o gradi de stat.Asa ca Alex a stat vreo 2 luni la cresa ,apoi cu cine se putea,iar Luana sta acum cu o tanti,aproape 10 ore pe zi.Sper ca anul asta in septembrie va fi si ea studenta grupa mica.
La gradi particulara o primea pe cea mica,insa nu imi permiteam eu financiar...150 de euro, am gasit cel mai ieftin.
Mult succes si un an plin de realizari!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
andora spune:
Exact cum spun fetele, de la 3 ani se primesc la gradi de stat iar inainte de 3 ani e greu financiar sa-i dai la gradi particulara... Nepotica mea a fost la cresa de stat de la 1,5 ani si programul era cam ca al unei gradinite... Tot la cresa o voi da si eu pe Gogo a mea din octombrie, cand va avea 2 anisori ....
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
she_wolf spune:
Aici nu sunt primiti la nici un fel de gradinita pana la 2 ani si jumatate, insa la cresa da si inteleg ca la fel este si la noi.
Eu o sa-l dau pe Cristi anul viitor, la 3 ani si 9 luni, direct la gradi. Din cate-mi dau seama, ar fi fost pregatit pentru gradi si acum, insa n-am rezolvat problema cu pampersul.
Claudia si Cristi (16.12.2002)