Ceva usor, ca dupa ghiftuiala de Sarbatori?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
nematics spune:
mincare de telina:
tai o ceapa, o calesti in ulei, tai telina feliute, le calesti si pe ele bine de tot in ulei (cit sa prinda o pojghita aurie), pui un pic de apa peste ele la fiert, dupa 10 minute de fiert pui bulion, lasi sa dea un clocot-doua, pui apoi si ceva condimente (patrunjel verde, marar, maghiran etc) si gata
stiu ca se mai adauga si zahar/miere dar e bun si fara - e mai "racoritor"!
"Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii - Pavel Stratan, Amintiri din Copilarie, III"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomecica/tomecica.jpg)
tomecica spune:
EU CA SA-MI REVIN , mananc iaurt degresat cu fulgi de porumb.E super combinatia [ d.p meu de vedere ]/racoritoare si usoara.
si niste ceai verde
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii si DESENELE ADRIANEI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Eu am facut astazi o supa de pui cu galuste si branza cu smantana si mamaliguta.Si mi-ati dat o idee ce sa fac cu restul de branza:spaghete!
Miha si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
moko spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Borsul de sfecla. E ft. gustos si usor.
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
pai mai fetelor, voi credeti ca io stiu cum se face borsul de sfecla, sau supa-crema de cartofi?
![](icon_smile_clown.gif)
cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
mephala30 spune:
Simplu: pui legumele (morcov, telina, patrunjel radacina, pastarnac, ceapa) la calit, in putin ulei de masline, adaugi sfecla data prin razatoarea mica, umpli cu apa si lasi la fiert. Spre final adaugi borsul si patrunjel/marar verde.
...daca nu e placul tau, da un search pe google si afli alte retete.
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
bunicuta spune:
Supa crema de cartofi simplu zarzavat(morcov, telina, patrunjel radacina, ceapa,albitura ,)spalat tocat marunt si calit in putin ulei+apa apoi se adauga cartofi taiati cubulete , apa, sare si se fierbe (eventual in oala de fiert sub presiune cca 20-25 min.) se strecoara supa zarzavatul se paseaza bine cu lingura sau mixer se adauga in supa se da un clocot, se poate pune putin Delikat ,sare un ou batut zdrente si neaparat patrunjel verde tocat.Pare complicat dar mie mi se pare f. usor de facut plus ca se poate da si copiilor eventual fara Delikat.Cantitatile de zarzavat si cartofi dupa dorinta.
Succes si sper sa-ti placa.