Maldive sau Rep Dominicana?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Nu iti trebuie viza...drum bun

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (5)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by turturica

mersi tare mult de informatii, fetelor.
Clar, Republica dominicana ramine. Sa inteleg ca punta cana e cea mai faina plaja din cite ziceti voi.
As mai avea o intrebare: imi trebe viza? Ca eu sint cu cetatenie romana.
Cit despre pret, nelia, banuiesc ca pentru europeni e altfel. Cel putin in cazul meu, maldivele si rep. dominicana sint cam la acelasi pret, dar probabil ca pentru canada si america e cu totul alta ciorba.

Intradevar,nu ai nevoie de viza.
Pe noi ne-a costat ptr. 2pers, 2 saptamani,all inclusive,la 4 stele,3500€ acum de sarbatori.Cand nu este sezon de varf este mult mai ieftin.De exemplu noi trebuia sa plecam in octombrie si ne costa doua mii si ceva de euro,dar cum sotul nu a putut atunci,ne-a costat o gramada in plus.
Asteptam sa ne anunti ce ai decis!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu am fost in Maldive...si nu recomand.Fiecare resort se afla pe o insulita micuta...deci in afara de hotelul la care esti cazat, altceva nu este pe insula...si cand zic insula ma refer la o chestie micuta, care iti ia cam 30 de minute sa o inconjori.Nu prea ai ce sa faci, nici o distractie, preturi f mari...si mancare naspa...La mine poate e si ffff mult subiectivism pt ca sotul meu s-a imbolnavit de pneumonie si nenorocitii aia de pe insula nu vroiau sa ne asigure transportul pana in capitala la spital...
De fapt daca te duci pt 3 zile e ok..apoi intervine foamea pe care nu mai ai cu ce sa o stapanesti si plictiseala...

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Acum dupa ce am vazut diverse poze... clar... luna de miere va fi in rep. dominicana... acum dintre cele care ati fost ... puteti recomanda si un hotel bun...
Multumesc

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Rep Dominicana -Punta cana e super ok( resort- Sirenis sau Grand paradise Basvaro de 5 si 4.5 stele- nu luatzi mai jos de 4 stele ca nu au aceeasi semnificatzie ca in Europa), am fost de 2 ori 2003 si 2005!
www.sellofvacations.com, mergi aici si verifica pretzurile- suntrezonabile- doarca extrasezon incepe din mai pina la 15 ctombrie- ca sunt uragane pe acolo- e fain oricum!
Maldive nu stiu dar e departe pt noi

Denisa
Denisa si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Noi am fost cazati la Grand Paradise Bavaro-Punta Cana si am fost foarte multumiti.
Toate hotelurile care au peste 3 stele sunt bune.

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

Mergi la inceput