Miresele anului 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

quote:
Originally posted by ooana

emilyjeuly...super poze...si un bebelus frumos de tot...sa creasca mare de tot...si sa va bucurati de el si voi si nasii!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

sar'na ooana!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

Sa ai o nastere usoara (asa cum imi doresc si mie prin august)

Sa fie sa nashti cam pe 26 august....huh?

gata, ma potolesc, ca prea scriu aiurea

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

Fetelor, sunteti extraordinare!!! Abia apuc sa citesc tot ce ati scris!!!
dyadya - am nunta la restaurantul Casa Jienilor - Bucuresti (+ biserica Icoanei) !! Am vazut ca tu ai la Casa Romaneasca!!krelia - acum poti sa ma adaugi si cu restaurantul !!!
Sa vedem cum o sa il ornez (pe restaurant bineinteles!!! ) Eu sunt un pic cam picata din luna, dar sper sa ma dezmeticesc repede!!!
Mie tot mi se pare ca nu sunt asa de multe de rezolvat!!! Stiu, stiu ca nu am dreptate !!Dar abia astept sa incep in forta pregatirile!!! Mai ales ca am citit pe aici niste idei minunate!!! Dar mai las sa treca un pic sarbatorile si apoi incepe nebunia!! Desi nu prea stiu cu ce sa incep

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by krelia

[font=Comic Sans MS][purple]Sa fie sa nashti cam pe 26 august....huh?
[/quote]

imi pare rau ca te dezamagesc, dar cam pe 9-10 august trebuie sa nasc. dar perioada poate fi intre 17 iulie si 23 august. asa ca sigur nu ajung la 26.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by ooana

Listuta :

6.01.2006
Krelia
SunSmile
jesia

7.01.2006
Gio
Oana
a.cicel
emilyjeuly
Andita

9.01.2006
BlueEyes

Da chiar am innebunit cu totul!!!!

Eh..cine stie...sa vedem cine are dreptate!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Pariez si eu pe 10 ca e mai aproape de data spusa de Gio...

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Fetele....is supi
Aproape am epuizat toate variantele foto+video. Suntem happy ca gasim poze care ne plac....nu ne place filmarea... Tocmai gasisem filmare care ne-a super incantat....montaje shi tot ce vroiam... Shi acuma primesc vreo 3 seturi de poze... shi Socru zice ca vreau prea multe....shi ca visez cu ochii deschishi Ca cica el nu s-a uitat la pozele de nunta numai de vreo 3 ori... Dar eu chiar vreau sa iasa bine....ca am de gand sa ma uit Sa-mi tzinetzi pumnii fetele... sa gasesc shi eu ...
Pretzurile la noi is chiar mici... O filmare ajunge in jur la 3,5 mil, iar pozele...cam 2,5 mil. Asha ca eu o sa iau 2 fotografi....pt orice eventualitate.... numa sa-i gasesc

Nunta noastra
Marturii

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

BlueEyes macar ai de unde sa alegi. Eu am doua oferte. una am refuzat-o din start ca nu imi placea nici persoana, nici rezultatul muncii lui, asa ca am ramas la a duoa oferta. Si trebuie sa ma multumesc cu asta. Si asta in cazul in care vreau si un pret mic, ca sunt si aici firme care filmeaza si pozeaza, dar mi-e frica sa merg sa intreb de preturi. Nu vreau sa dau faliment de pe acuma.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

sa ma laud si la voi : tocmai am dat mana cu Catalin Crisan !
stati, sa nu intelegeti gresit, a venit din greseala la mine in birou si mi s-a prezentat crezand ca a ajuns unde trebuia

quote:
Originally posted by BlueEyes

Fetele....is supi
Aproape am epuizat toate variantele foto+video. Suntem happy ca gasim poze care ne plac....nu ne place filmarea... Tocmai gasisem filmare care ne-a super incantat....montaje shi tot ce vroiam... Shi acuma primesc vreo 3 seturi de poze... shi Socru zice ca vreau prea multe....shi ca visez cu ochii deschishi Ca cica el nu s-a uitat la pozele de nunta numai de vreo 3 ori... Dar eu chiar vreau sa iasa bine....ca am de gand sa ma uit Sa-mi tzinetzi pumnii fetele... sa gasesc shi eu ...
Pretzurile la noi is chiar mici... O filmare ajunge in jur la 3,5 mil, iar pozele...cam 2,5 mil. Asha ca eu o sa iau 2 fotografi....pt orice eventualitate.... numa sa-i gasesc

Nunta noastra
Marturii

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by alishaa

Fetelor, sunteti extraordinare!!! Abia apuc sa citesc tot ce ati scris!!!
dyadya - am nunta la restaurantul Casa Jienilor - Bucuresti (+ biserica Icoanei) !! Am vazut ca tu ai la Casa Romaneasca!!krelia - acum poti sa ma adaugi si cu restaurantul !!!

Bah, io kre k m-am imbatat azi-noapte....io tin minte ca te-am trecut pe lista, nu?
si atunci, unde esti..ca nu te gasesc.....
mai zii data..ca sa nu ma plesnesc singura peste ochi!!!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

da' de ce-oi fi dat eu "quote" nu stiu, cred ca de emotie , sau fiindca n-am mai intrat de mult pe DC (adicatelea de vreo saptamana si ceva )

quote:
Originally posted by dianette

sa ma laud si la voi : tocmai am dat mana cu Catalin Crisan !
stati, sa nu intelegeti gresit, a venit din greseala la mine in birou si mi s-a prezentat crezand ca a ajuns unde trebuia
quote:
Originally posted by BlueEyes

Fetele....is supi

Nunta noastra
Marturii

DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop