Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna dimineata!
Carmencita vesti bune! Sper sa vii azi cu vesti si mai bune. Tin pumnii la inseminare!
Tabitha te sustinem si acum si peste 10 zile si dupa ce trec acestea! Adica tot timpul. Nu esti pesimista, cred ca esti doar realista. Ma regasesc in ce spui tu, chiar daca peste vreo trei-patru luni, dupa ce o sa fac FIV-ul o sa semnez cu " viitoare mamica de gemeni" .
Liliana dupa ce vei avea rezultatul pozitiv la betaHCG sa ma instruiesti si pe mine. Iti inteleg starea, mai ai putin si intri in protocol. Abia astept detalii.
Liana cred ca pana la iepuras o sa ai bb in burtica. Parca vad azi-maine ca ne dai o veste mare.
Aileene bine ai revenit! Sper ca pe 13 ianuarie sa ne spui ca vei face si tu FIV.
Amely nu-i asa ca anul acesta va fi bun pentru toate?
Mihaela bine ai venit! Succes la FIV. Vrei sa ne povestesti despre tine?
Bety a venit sotiorul acasa de nu ne mai dai vesti? Sau esti foarte ocupata cu munca? Sper ca prima varianta, dar sa mai treci pe la noi cand ai un respiro.
Anca pe unde mai esti? Ca nu te vad deloc. Ce faci?
pentru toate fetele dragi

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

thea_m: imi place cum gandesti Vreau si eu gemeni, daca se poate. Sa ma puneti pe lista lor, daca faceti una, da? Iti doresc sa ai parte de ceea ce iti doresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Cătă... felicitări pentru mica minune din viața ta, să fie sănătoasă, norocoasă și veselă, să vă lumineze viața și.... poate rămâne valabilă intenția mea de a o face noră. Așa o frumusețe.... i-ar place și lui Mircea, numai că el mai are până să vină. Deocamdată dă cu putere din picioare, de am impresia din clipă în clipă că vrea să iasă.
... și ... pentru toate fetele curajoase, optimiste și perseverente, care ne vor urma în curând.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Carmencita, bafta multa azi la ISA, dea Domnul sa fie cu noroc si sa ramai graviduta acum la inceput de an!

Indy, lui Mirciulica cel sportiv, fotbalist il faceti!

Teo, nici nu ma gandesc sa nu fie 2006 anul cel norocos! pentru noi toate, si mai ales pentru fetele care fac FIV!

Beticooo, ce faci, n-auzi cum te strigam, si noi si olteanca? ori tu inca mai petreci?

Liliana, Aileene fetele mele dragi!

Cate un la fiecare moisica!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Carmen.cita , ar fi prea frumos sa fie asa ! Stiu ca chistul e inca acolo , am incercat timp de 3 luni in vara asta cu anti sa-l inlatur , deasemenea un fibrom in acelasi timp , dar fara nici un rezultat in favoarea mea , dimpotriva , am avut complicatii cu inima din cauza pilulei si am facut hipertensiune f mare ! Dr. ultima oara mi-a spus ca mai bine nu mi-ar fi dat sa iau anti , ca mai multe ravagii a facut decat bine ! Cel mai mult ma bucur ca nu m-am dereglat , dupa ce l-am oprit in prima luna n-am avut CM doar cateva picaturi si era f urat , ca si la sfarsit de CM , a 2-a luna f bine si a-3-a la fel ! Acum sunt in Z-14- si chiar daca ...tragem tare , e pur si simplu ...din placere , ca natural la mine nu-s sanse asa ca inutil sa sper chiar daca sunt f hotarata ! De abea astept verdictul pe 13.01.06 !!! Oricum iti multumesc ptr incurajare si la randul meu , iti doresc acelasi lucru , in ceea ce faci sa iasa un + frumos , pe masura asteptarilor tale te
Tabitha hai , capul sus , iar daca bafta nu-ti da tarcoale , da-i tu ei ! FII POZITIVA ! Si eu , mai am perioade-n care imi pierd curajul si ma las sa cad pe fundul oceanului , creat de lacrimile mele , dar inainte de-a cadea , trag aer puternic , ca sa pot urca mai repede si mai sus acolo unde am nevoie ! O si un sa te mai invioreze !
Thea fata optimista , si-ti doresc sa fie intocmai cum gandesti si cum iti diresti sa devii mamicuta de gemeni , ce frumos vis , sa te ajute D-zeu sa devina realitate !
Amely si tu esti o fata draga , sa ai noroc si sa ne dai o veste buna cat de repede , da ?
Indy ma bucur ca esti bine si Mirciulica la fel , n-are treaba , joaca fotbal !!! ce momente magice si de o intensitate rara ...! Va dulce pe amandoi si aveti grija unul de celalalt !
Numai bine si pupici cu zapada la ...toate

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 anisori (22-sept'99)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m.f. spune:

o sa fac fiv la Timisoara la prof. Munteanu, acum fac diphereline 0,1 subcutanat (in burta) 1 pe zi timp de 21 de zile, pe 16 merg la control. o sa va tin la curent eu intru zilnic si va citesc mesajele de mult timp dar abia acum cateva zile am scris si eu ceva pt ca timpul trece, se apropie marele moment si am cam intrat in panica.sper sa fiti alaturi de mine ca psihic nu prea stau bine zilele astea poate si de la injectiile astea ziua as dormi si la volan iar noaptea nu reusesc sa dorm decat cateva ore si alea cu pauza. pt toate sarbatoritele de maine si mai vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Yuhuuuu! Am facut-o si de data asta! Si am vesti si mai bune, numarul gigeilor s-a dublat! Si sa vedeti voi, dupa tratamentul pe care i l-a dat Moisica ca se vor tripla ! Va papa baiatul meu lyvercin, bio-seleniu-zinc, vitamina c, acid folic dimineata, la pranz si seara !
Fetelor, am fost impresionata astazi la spital de doua cazuri... am vazut ca exista cupluri cu probleme mult mai mari, si ca se poate face chiar si in cazul lor ceva... Si mi-a crescut inima cand mi-a zis Moisica ca lunile astea noiembrie-decembrie au fost plineeee de gravidute, chiar in dimineata asta a sunat-o o doamna care a facut inseminare ca sa-i dea vestea...
INDY, ma bucur sa aud vesti bune de la tine, Mirciulica in mod sigur are veleitati de fotbalist! Se apropie si la tine evenimentul cel mare, sper sa ai parte si tu de o nastere usoara, ca a Catalinei!
Fetelor, tare mult imi place ca ati strans randurile si veniti sa mai schimbam o vorbulita, daca una din noi se mai impiedica pe drumul asta spinos, atunci in mod sigur celelalte vin sa dea o mana de ajutor... O sa va fac acum o declaratie: tare dragi imi sunteti! Si stiti ceva? Anul asta chiar o sa fie un an bun pt noi! O sa ploua cu , chiar cu gemeni, ia sa vedeti voi! Partia o deschide Liliana! Daca nu cumva concomitent cu Bety si cu Alieene... urmeaza Teodora... Hai ca eu deja fac galerie aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

m.f.: iti tinem pumnii si ne rugam sa fie bine. O sa vezi ca va fi bine, nu mai fi stresata, ca dauneaza la hormoni. Relaxeaza-te ca sa se prinda bine, da?

carmen.cita: deci ai facut IA. Ce foliculi ai avut? dar endometru? dar nr. de gigei? Sa dea Domnul sa se prinda si peste 2 saptamani sa ne dai o veste super buna.

aileene: multumesc de incurajare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Tabitha, da, am facut-o! A doua oara, si daca nu va fi sa fie, o voi face si pe a treia, si pe a patra... si pe a sasea... apoi daca nu si nu voi face fiv, ca nu ma las! La prima inseminare au fost 4 milioane de gigei (dezastru total, dupa spermogramele de la medsana care aratau 24 milioane), atunci am avut 3 foliculi babani si endometrul nu mai stiu, parca 7 mm... Aseara am avut un singur folicul (bun si ala, zic eu, pe ciclu natural 100%, fara stimulente) de 19 mm si endometrul de 8 mm (in 2 zile a crescut de la 6 la 8!)... o consideram o luna pierduta... dar cine stie? Azi dimineata am facut IA, 8 milioane de gigei (stiu ca sunt foarte putini, dar am fost multumita ca crescut totusi nr.lor) si scor cervical 10... Maine dimineata ma duc la eco sa vedem daca s-a spart foliculul, ca aseara mi-a zis dr. ca a mai aparut un folicul mititel tot pe OS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

CATA :SA-TI TRAIASCA PRINTESA SA FITI SANATOSI TOTI TREI SI FERICITI.
AM VAZUT POZELE SI BIA ESTE O SCUMPETE .

PENTRU TOATE FETELE

LA MULTI ANI !2006 SA ADUCA CAT MAI MULTI BEBELUSI.

Mergi la inceput