La noi la Galati sa veniti (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Sa nu ma intelegeti gresit, se mananca foarte bine acolo, au un meniu foarte bogat. Doar ca m-a enervat ideea ca ma obliga sa comand mancare. Cred ca asta este valabil numai pentru rezervari, ca a si spus ospatarul la un moment dat ca a avut mese rezervate pentru 15 pers. si nu au comandat nimic de la bucatarie. Cred ca as putea anula rezervarea si sa mergem acolo oricum,ca nu cred ca o sa vrea sa manance toata lumea, din cate am inteles unele fete sunt la dieta.

http://community.webshots.com/album/267997357UUZEdo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Eu vin unde spuneti voi. Nu tin neaparat sa pap ceva ca m-am facut imensa da daca trebuie macar o salata tot o sa iau. Vine sigur si Dinedana dar ajunge in jur de 6 si un sfert. Hai stabiliti la sigur locul ca sa stiu si eu.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

quote:
Originally posted by LauraFlo

Ok: intalneala se tine la Horse Shoe ( Complex Potcoava de aur ) la ora 17.30, joi 19.01.2006. Participante anuntate : Cookie, Roxicucu, Liliana29s, LauraFlo, ElizaMiron, Ele.
Gata adjudecat !

O adaugam si pe Dinedana !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

N-am avut timp zilele astea, dar. Hai sa va zic varianta mea cu intalnirea cu bebelusii. Am posibilitatea sa inchiriez fara bani sala de joaca pt copii Happy Kids, deschisa proaspat la fosta casa de mode, in centru. Nu trebuie sa luam papa si acolo servesc la cerere suc, apa, cafea, ciocolata calda. Locul de joaca este dotat cu o gonflabila (mai mica decat cea de la Piticot), bazin cu bile, tobogan (cam pentru cei mai maricei, dar sunt supraveghetoarele care stau dupa ei), casuta, tunel...etc.
O sa va aduc cand ne intalnim pliante sa vedeti despre ce-i vorba.
Teoretic, nu trebuie sa dam nici un ban, practic e posibil sa trebuiasca sa platim totusi pe cele 2 fete care vor supraveghea copilutii, dar asta ramane sa aranjez eu cat si cum.
Ceea ce mai voiam eu sa fac pentru copiii nostri cand se vor intalni este urmatorul lucru: sa realizez un programel distractiv, cu jocuri pentru 1-3 anisori, dar e totusi prea din scurt daca ne hotaram pentru vineri. Doar daca ma mai ajuta cineva. Eu am cat de cat partea teoretica, trebuie sa facem cumva sa o punem in practica.
As mai putea vorbi sa vina o tipa sa-i picteze pe fata, daca doriti, se plateste separat. Clovnul nu cred ca e potrivit pentru varsta lor.
Cam asta ar fi ce am eu de propus.
Aa, si treceti-ma ca vin si eu la intalnire, dar sa spuneti pana la urma unde, ca am uitat.

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Mergi la inceput

Vilma e nemaipomenit!!!Oaaau. Abea astept sa discutam miine amanunte.
din partea mea si vinerea asta si vinerea viitoare. Si dam si banuti ca nu-i problema sintem multe si se string. Miine vine si vara mea Cristina care are un baietel Razvan de 1 an si 3 luni (cam asa cred). Ea incearca sa-si fac profil chiar acum, daca reuseste probabil o sa posteze personal.

Liliana

Mergi la inceput

quote:

quote:

Ok: intalneala se tine la Horse Shoe ( Complex Potcoava de aur ) la ora 17.30, joi 19.01.2006. Participante anuntate : Cookie, Roxicucu, Liliana29s, LauraFlo, ElizaMiron, Ele.
Gata adjudecat !

O adaugam si pe Dinedana !

Vine si Vilmaaaaa !

Mergi la inceput

Din pacate am aflat ca maine avem o inmormantare in familie.....Nu stiu daca prezenta mea va fi obligatorie...E o ruda prin alianta...Vad eu cum fac, ideea e ca ai mei parinti pe care ma bazam sa stea cu Daria se vor duce cu siguranta....Cam greu sa-mi reuseasca ...Vad eu, nu se poate sa pierd eu o intalnire cu voi.

Mergi la inceput

Roxi ramine pe miine la 5 jumate la Potcoava?

Liliana

Mergi la inceput

Pana acum au cofirmat participarea 8 mamici. O sa sun maine la Horse Shoe sa rectific numarul de persoane. Poate pana atunci mai apar si alte mamici care vor sa vina.
Laura, condoleante pentru ruda ta. Poate reusesti sa vii pana la sfarsitul intalnirii. As fi vrut tare sa ne cunoastem, mai ales ca avem copii de varsta apropiata.

Pupici.

Mergi la inceput

Liliana, intalnirea de maine va fi la Horse Shoe (complex Potcoava de Aur, sub Club Elite), la ora 17.30
Masa este rezervata pe numele Cucu.
Spuneai ca vine si verisoara ta Cristina si Dinedana. In cazul asta suntem 9 dar daca se schimba ceva, te rog sa ma anunti.
Pupici lui Danut.

Mergi la inceput