La noi la Galati sa veniti (15)
Raspunsuri - Pagina 12
Ele spune:
La insistentele cuiva .....am pus cateva poze.La munte
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
LauraFlo spune:
Ok. Deci s-a votat vad si eu ma ocup de lista !
Au spus DA pt intalnire : LauraFlo, Cookie, Eliza, Ele, Liliana29s
Joi la ora 17.30, dar locatia ? Dati-va cu parerea !
Sper ca n-am uitat pe nimeni.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
cookie spune:
Hello, hello!
Ele, bestiale pozele! Mi s-a facut un dooooor de munte si de duca...of, of!
Denisuca s-a facut mare, chiar imi era dor s-o mai vad!
Lasa ca poate facem intalnirea si cu bebelusii si o sa ne vedem cu totii...numai ca bebelina mea nu prea stie sa se joace cu alti copii, deocamdata, manifestarea ei de maxima simpatie este sa se repeada la copil, sa tipe ca Tarzan si sa-l inhate de hainute...chestie care cam intimideaza...
Roxi, bravo ca te-ai interesat de preturi...dar nu ti-au spus, meniurile pentru copilasi sunt obligatorii?
Ca asa...noi nu prea papam in deplasare...in fine...vedem noi!
Ar fi convenabil, intr-adevar, daca ne-am aduna mai multe mamici. Poate stabilim mai multe joi cand ne intalnim.
Deci, ramane joi, 5,30, Cosoreanu?
Celelalte fete pe unde sunt?
HEEEEEEEEEEEEEI!
roxicucu spune:
Da cookie, meniurile pentru copii sunt obligatorii, doamna cu care am vorbit spunea ca daca nu sunt 5 copii, va trebui sa achitam totusi 5 meniuri. Noi am mai fost acolo la o petrecere, este foarte curat, mancarea este foarte buna si proaspata iar copiii sunt foarte incantati de jocuri. Meniul pentru copil poate contine snitel sau pulpa de pui cu cartofi sau sendwich-uri.
Incerc sa vorbesc cu soacra-mea poate vine ea sa stea joi cu stefan, dar ea lucreaza dupa amiaza asa ca s-ar putea sa mai intarzii putin. Daca o sa stiu locatia exacta nu cred ca va fi nici o problema, nu?
Roxana
http://community.webshots.com/album/267997357UUZEdo
alinam spune:
ok recunosc, eu am insistat cu pozele pentru ca m-am gandit tot we la voi mai Ele :).
Daca astia nu servesc la Piticot lapte de mama direct din tzitzi noi nu venim , iar de intalnirea de joi ce sa zic, ma umple invidia ....daca ar fi Ion acasa as fugi si eu macar 2 ore ... da nu se poate :(.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
roxicucu spune:
Am facut niste calcule orientative pentru Piticot.Pentru 6 copii si 6 mamici ar costa 315000 lei, asta insemnand chiria pe sala, cate un meniu la fiecare copil, doua sticle de suc, un platou adulti si 6 cafele. Pentru 10 copii si 10 mamici pretul ar fi 280000. Fac tot posibilul sa ajung si eu la intalnirea de joi.
Roxana
LauraFlo spune:
Au spus DA pt intalnire : LauraFlo, Cookie, Eliza, Ele, Liliana29s, Roxicucu.
Joi ora 17.30, Cosoreanu ( deocamdata, daca nu aveti voi alte propuneri ) . Cookie tu ne-ai propus de fiecare data locatii traznet, acum nu ne dai o alta idee ?
Vilma draga, parca aveai tu niste variante mai ieftine pentru intalnirile cu bebelacii ? Nu cred ca e neaparat nevoie sa mancam noi sau mai ales bebelusii. Eu am fost la Piticot si e superb, nu ma intelegeti gresit, dar mi se pare fair sa avem si alta optiune . Oricum daca am avea de unde alege ar fi super. Chiar tu nu vii la intalnire ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
roxicucu spune:
Sunt asa de bucuroasa, am reusit sa vorbesc cu soacra-mea si vine ea joi sa stea cu Stefan. A spus ca ajunge la mine in jur de 17.30-18.00, asa ca, abia astept sa ne vedem.
Nu mi-a raspuns nimeni, ce le dati copiilor cand sunt raciti? Cu tusea vad ca s-a cam linistit dar ii curge nasul cam tare.
Cat despre intalnirea cu bebeii, ramane sa discutam sa gasim varianta cea mai buna. Eu am propus Piticot pentru ca Stefan s-a distrat de minune acolo si nu am mai fost in alte locatii pentru copii. Propuneti alte variante.
Sa ne vedem cu bine!
Roxana
Ele spune:
Roxana iti raspund eu deocamdata dar sunt sigura ca vin si fete cu completari.
Denisei ii dau cand muceste Nurofen de 3 ori pe zi in principal. Am inteles ca este mai eficient decat celelalte produse pe baza de paracetamol. Dar sincer acuma... noi nu ne-am facut niciodata bine fara antibiotic . Doar in urma cu o saptamana a mucit intr-o zi si eu ii dadeam in fiecare saptamana preventiv Oscilo iar in ziua respectiva i-am dat 2 doze. A doua zi nu mai avea nimik.
Sper sa fi fost destul de clara.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
liliana29s spune:
Mai lamuriti-ma si pe mine la Piticot se pot juca copii? ca pe mine asta ma intereseaza cel mai tare sa pot duce copilul undeva unde sa se joace cu alti copii. Nu zic nu daca e sa-i iau si lui mincare dar pentru mine sigur nu vreau ca nu o sa pot sa maninc fiind cu copilul si nici copilul nu se omoara cu mincatul in deplasare asa ca tot eu o sa ciugulesc si meniul lui ca sa-l conving. Deci stabiliti exacta daca e la piticot cu copii sau in alta parte singure. Mai am 2 colege care sint amatoare Dindana cu Antonia care e de-o seama cu Daria daca nu ma insel si inca o colega Cristina cu un baietel Vlad de 3 ani jumate. Liliana vad ca tu nu spui nimic sau ti-e frica sa mai iesi cu vulpita ca nu o mai poti recupera .
Liliana