Furatul mirelui?
Raspunsuri - Pagina 2
Rallu spune:
quote:
Originally posted by Catalin
Una peste alta, cata vreme mirii sunt de acord in aceasta privinta iar invitatii savureaza ideea, de ce nu?
Pai asta e si ideea..."daca mirii sunt de acord"....
Dar daca nu sunt de acord (adica mie nu-mi place deloc ideea)?
Mi se pare normal sa mi se respecte dorinta la propria nunta.
Eh...ma rog...oricum o sa incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca sa nu ma supar foarte rau in ziua Z cand o sa vad ca mirele e lipsa la pel.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
kateryna spune:
Rallu, in principiu nu au cum sa te fure daca nu vrei. Intrebarea e..."el" vrea sa fie furat?
Nunta noastra
Cununie civila
ralucah spune:
Mie nu imi place treaba asta cu mirele. Scurt. O consider de prost gust mai ales cand e facuta si alandala. Eu am mai povestit parca la subectu cu ce nu mi-a placut din nunta..ei bine asta a fost, ca in loc sa ma fure pe mine l-au furat pe el si asta a facut-o un personaj pe care oricum nu il sufeream de fel si oarecum in ciuda mea. Rascumparare? Sa dea mami a lui rascumparare daca vrea, eu am luat toata (da toata) nunta cu mine si am plect la Salsa sa ne distram :))).
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
www.happy-family.ro
Rallu spune:
quote:
Originally posted by ralucah
Mie nu imi place treaba asta cu mirele. Scurt. O consider de prost gust mai ales cand e facuta si alandala. Rascumparare? Sa dea mami a lui rascumparare daca vrea, eu am luat toata (da toata) nunta cu mine si am plect la Salsa sa ne distram :))).
Bravoo Ralucah...se vede treaba ca de la nume ni se trage.
Ajunsese cineva mai demult la concluzia ca fetele cu numele Raluca sunt cele mai "sarite de pe fix".
Eu nu stiu daca mirele meu se va lasa furat.
Deocamdata stiu ca i se pare foarte amuzant si e tentat.
Ma rog...suntem la faza de "mica gelozie"...citez: "ce, numai mireasa e importanta (hora miresei, turta miresei, furatul miresei, etc), e si nunta mea nu?"
Eu l-am avertizat foarte serios ca daca pleaca de la nunta, e treaba lui cum se intoarce pt. ca eu continui petrecerea fara el.
Acum, dupa povestirea Ralucahai, deja ma gandesc unde sa plec cu nuntasii dupa mine in caz de disparitie mire.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Mara76 spune:
Sunt de acord ca daca unul dintre miri nu doreste in ruptul capului vreun obicei atunci acel obicei sa fie evitat. E nunta amandurora si doar ei pot lua deciziile sau cel putin asa ar trebui.
In ce priveste furatul mirelui... eu nu pricep ce va deranjeaza atat. Am fost la o nunta acum cativa ani la care a fost furat mirele si a fost un moment tare simpatic, mai ales ca mireasa a refuzat negocierea si dansa de mama focului pe un scaun cand a intrat el. . Toata lumea s-a distrat si cu asta basta. Ce spuneau unele fete mai sus... ok, poate sa iasa urat, dar, in general, mie astea mi se par detalii insignifiante la o nunta. Le vreti, le faceti, nu le vreti... lamuriti pe toata lumea ca nu e cazul, dar nu va certati cu mirele pentru atata lucru, ca zau ca nu se merita. Plus ca daca va suparati si certati pentru fiecare prostie d'asta unde ajungeti?! Zau, relazati-va si bucurati-va de nunta, nu va faceti griji inutil.
m_monique spune:
acest nou "obicei" mi se pare aiurea.
si mie cand am fost mireasa mi-a fost furat mirele. l-au furat inainte sa ma fure pe mine. au sunat si au inceput cu pretentiile, care mi s-au parut exagerate. eu le-am spus ca le dau tot ceea ce cer, numai daca il aduc pe mire in brate, sotul meu fiind mai inalt si mai solid decat rapitorii.
fiindca era un moment usor penibil, verii mei s-au hotarat sa ma fure. au cerut ca rascumparare mire inapoi si o cateva beri. dupa ce a venit mirele m-au adus si pe mine inapoi.
cei care au furat mirele nu au mai primit nimic si m-am suparat pe ei pentru ca l-au tinut cam mult (cred ca a fost mai mult de 30 min).
doar el a fost fericit ca a fost si el furat.
http://photos.yahoo.com/micumonica
olim spune:
La noi in Maramu se fura doar mireasa, iar la Mures toata lumea imi zicea ca imi va fura mirele, asta mai mult neamurile lui.
Le-am spus ca eu nu il voi rascumpara, deoarece la noi nu exista obiceiul asta, si nu fac ei ce vor la nunta mea.
S-a cam ofticat soacra mare, dar a trebuit sa accepte pana la urma
dyadya spune:
Apropo de furatul miresei. Am vorbit aseara cu cel mai bun prieten si am fost anuntata ca voi fi furata chiar de el. Imi zice: iti fac un semn discret si dusi am fost!Il intreb: Da' surpriza unde mai este daca-mi spui de pe acum? Raspuns: surpriza va fi cand voi face semnul discret. Ca nu stii de acum cand anume se va intampla asta, si o sa fie o ... surpriza! Ba chiar mi-a spus si unde mergem! In aeroport fetelor!!! Cred ca ma vedeti la stiri!!!
kateryna spune:
Dya, adevarul ca e un loc la care nu te-ai astepta sa fi dusa. Dar ce se face "hotul" tau daca te fura altcineva mai repede?
Nunta noastra
dyadya spune:
Nu ma las furata de altcineva! Adevarul e ca dintre toti de la nunta intotdeauna pe el mi l-am imaginat furandu-ma. Asa ca nu permit altcuiva sa-mi strice "planul".
Plus ca nu vezi? E cu acordul partilor!