Imunizarea
Raspunsuri - Pagina 10
monaraus spune:
JARMO, nu cred ca am explicat bine. Sistemul FOREVER functioneaza pe echipe, bla bla bla... NU este un medic prorpiu-zis la care sa mergi pt consultatie, ci managerul nostru impreuna cu un medic din acest sistem ne recomanda produse pentru copil (doar daca avem mari nelamuriri). Oricum, exista un catalog de produse in care sunt prezentate toate detaliile, afectiunile pentru care sunt recomandate.
JARMO spune:
Am inteles, dar spune-mi te rog, produsele din catalog sunt aceleasi cu ceea ce e pe internet, nu-i asa ?
Oricum, tot ceva pentru imunitate imi trebuie, la analizele facute saptamina trecuta copilului meu, imunitatea a iesit foarte , foarte scazuta, mult sub limita , de aceea sunt asa innebunita sa
fac ceva sa nu mai racesca asa des, chiar daca afara sunt peste 40°.
monaraus spune:
Sigur ca da. Produsele sunt aceleasi in toata lumea. M-am interesat si numai cei care fac parte din afacere pot apela la acel medic din sistem. De fapt, cel care doreste sa cumpere fie se inscrie in afacere si are multe avantaje (incepand de la produse mult mai ieftine pana la comisioane, contact cu medici, etc.), fie alege sa le cumpere de la un distribuitor la pretul sau si acesta poate lua legatura cu medicul pt a recomanda produse in cazul in care cumparatorul nu stie ce sa aleaga. Eu iti spun ca stiu multa lume foarte multumita de aceste produse. Merita sa incerci macar. Noi, de exemplul, am intrat in afacere pentru a cumpara produse pentru noi si alti membri ai familiei. Dar cine se tine de ea are mult de castigat. Sanatate!
JARMO spune:
...si eu daca as dori sa cumpar, trebuie neaparat sa ma fac distribuitor ?Eu am nevoie doar de ceva pentru imunitate, pentru ca am auzit ca multa lume e incantata de aceasta firma !
monaraus spune:
Nu, doar daca doresti. Daca nu vrei sa fii distribuiitor, poti foarte bine sa cumperi doar produse de la un distribuitor.
JARMO spune:
... sidistribuitorul de unde sa-l iau, doar daca ma salvezi tu cumva, eu vin in tara pe 28 iulie i doar daca ne intilnim la aeroport, acum depinde de tine , ca pe altcineva chiar nu cunosc !
monaraus spune:
Pot sa iti spun ca si in Italia exista distribuitori FLP. Ma interesez si iti spun. Sanatate!
roxanaz spune:
Septilin - creste imunitatea la copii?
flavia maria
Din toamna il duc pe piticul mare la gradi si m-am gandit sa-i dau ceva pt cresterea imunitatii...de la farmacie mi-a recomandat septilin sirop...As vrea sa mai aflu si alte pareri despre acest produs...merita sa-l cumpar? are efect?
Multumesc!
mcm
Eu am incredere in produsele de la Himalaya.
Lorenza
Fiecare organism rezoneaza sau nu la un anumit produs!Trebuie sa incerci ca sa te convingi!Rau nu cred sa-i faca.
flavia maria
Multumesc...voi ati folosit? A avut efect ?
Lorenza
Noi nu l-am folosit,dar am auzit de bine despre el!
bagoiu
Noi am folosit iarna trecuta, dar pastile. N-au fost raciti decat o data, cu toate epidemiile car4e au fost
flavia maria spune:
Multumesc Roxana!
mama de 2 bbei prematuri ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)
carrie spune:
se poate creste imunitatea la bebel de 3 luni?
imi alaptez fetitza si e a doua oara racita deja, cu muci multi si tuse.is tare necajita ptr ca nu inteleg de ce e asa sensibila.sa fie faptul ca am luat antibiotice in timpul sarcinii avand puroi in gat si enterocolita?
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia