am nascut in noiembrie si, din pacate, dunga de pe mijlocul abdomenului nu a disparut. poate fi cam devreme, dar... nu stiu. voua vi s-a intamplat asa ceva? cand dispare?
Multumesc!
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)
Felicia, mai dureaza citeva luni bune, nu te stresa, asta ar trebui sa fie ultimul lucru care sa te necajeasca Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
Iren, nu ma stresez, dar pana acum nu mi-a dat nimeni un raspuns clar.
Atunci e de bine.
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)
Mie nici la un an de la nastere nu-mi trecuse..Abia acum la un an si 8 luni pot sa spun ca e dusa!
Mama de Lara Celine
Si la mine a disparut dupa cateva luni.
Stai linistita ca o sa dispara.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
CRACIUN FERICIT !
Scumpa mea a implinit azi 6 luni,deci suntem mai mari decat voi
si tot mai am linea nigra.Mai dureaza...Teoretic dispare si pana la un an depinde cat de accentuata/pigmentata a devenit pe parcursul
.
Si eu am nascut de 4 luni si inca nu mi-a disparut, dar nu-mi fac deloc probleme, cand trece, trece.
Daniela
Si mie mi-a fost teama ca dunga aceea o sa ramina forever pe burtica, dar nu a fost sa fie asa, de disparut dispare in timp, nu stiu exat cit o sa treaca pina ce nu va mai fi vizibila ... eu am nascut in august 2004 si acum nu se mai vede absolut deloc !
Pupici si sanatate !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Am nascut in ianuarie, dar de dunguta am scapat definitiv abia prin noiembrie. S-a estompat treptat.
Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back
Mama ce linie accentuata aveam pe burtica in timpul sarcinii, dar acum la 1 an si 4 luni nu mai am nimic-nimic...s-a dus cu timpul...deci nu-ti face probleme!