SA NU PLECE DARAEL!!!!!
Raspunsuri - Pagina 9
arinna spune:
Brenda,
...eu nu primesc raspunsuri de-astea, poti sa te uiti oriunde am postat...si ti se pare normal daca inchei conversatiile cu o floare sa fii luat peste picior de multe ori? Am mai vazut comentarii pe tema florilor lui Darael
Unii suntem mai sensibili decat s-ar crede...
Acolo mi s-a parut un raspuns dur si nemeritat...mai ales ca era un subiect frumos...
Daca tot se comenteaza de florile lui , eu vroiam sa-i sugerez sa scoata "stima" care nu mergea dupa orice postare a lui...Da, sigur, e doar o parere...
KUKI spune:
E un raspuns in stilul caracteristic, dar nu mi se pare dur sau deplasat. Pe mine stilul lui Darael ma inveselea cu sau fara floricica de rigoare de la sfarsit. Da' poate am eu simtul umorului mai dezvoltat.
http://community.webshots.com/user/miuiuliana
brendamitran spune:
Arinna,cei de care vorbesti,sint cei insensibili zic eu,dar nu ne putem permite noi sa-i criticam,evident.....sa-i lasam in pace,nu merita osteneala.....
Insa te asigur eu,ca Darael ii stimeaza in continuare si pe dansii....de aceea sintem noi aici,sa-l rugam sa vina inapoi....
BRENDA
"Lumea nu-i decit un Nicaieri universal.De aceea n-ai unde sa te duci niciodata."(Cioran)
http://community.webshots.com/user/brendamitran
iren spune:
quote:
Originally posted by arinna
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by DARAEL
Cand eram mic, nu stiu ce mi-au citit ai mei.....
Dar atunci cand am mai crescut un pic, prin clasa a 3-a sau a 4-a parca, am citit Fizica atomica – o carte superba, pe care am terminat-o neiradiat , desi unii nu cred acest lucru .....
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
--------------------------------------------------------------------------------
Hm, ba io cre ca cc kestia cu florile de la iradiere tzi se trage...
Pai daca primea multe raspunsuri ca astea, de la fete, cred si eu a plecat...
1- fraza-i a mea
2- a fost spusa in gluma, shi el shtie acest lucru
3- n-ai tu de unde sa shtii care sint relatziile dintre noi (virtuale, de altfel) shi in ce fel vorbim.
Asta ca sa nu mai vorbeshti aiurea...
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
iren spune:
quote:
Originally posted by brendamitran
Arinna,cei de care vorbesti,sint cei insensibili zic eu,dar nu ne putem permite noi sa-i criticam,evident.....sa-i lasam in pace,nu merita osteneala.....
Insa te asigur eu,ca Darael ii stimeaza in continuare si pe dansii....de aceea sintem noi aici,sa-l rugam sa vina inapoi....
BRENDA
"Lumea nu-i decit un Nicaieri universal.De aceea n-ai unde sa te duci niciodata."(Cioran)
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Ce frumos shtitzi voi sa birfitzi prin spatele
gesturilor "maretze"...iar pentru cei care nu shtiu, Darael voia de mult sa ia o pauza de la computer, nu numa de la forum, asta ca sa nu mai datzi vina pe altzii, in totala necunoshtintza de cauza, adaug... da nu va mai oboshitzi cu d-ashtia insensibili, ca mine...
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
arinna spune:
In sfarsit, am primit si eu mesaje "de-alea", Brenda!!!!
Iren, cred ca treaba cu endorfinele e doar o gluma buna ...daca ai chef de cearta, cauta pe altcineva...nu ma intereseaza justificarile tale ulterioare...aia ai scris , aia am dat ca exemplu, desi nici macar nu te-am nominalizat, da vad ca ai aparut singura...daca lucrurile stau altfel, poti sa raspunzi mai matur...
Kuki,
...cred ca ti-ai dat seama la ce ma refeream...la raspunsurile pe care le dau unii pe forum...la raspunsul care i s-a dat lui Darael, in acel caz...la raspunsurile pe care le primea si in alte situatii...
iren spune:
Arinna, ca o persoana matura ce sint, am recunoscut ca postarea era a mea, nu m-am justificat tzie, in nici un caz, vad ca te-ai apucat de scormonit forumu ca sa gaseshti postari "compromitzatoare" care sa justifice plecarea lui Darael...anyway, get a life shi lasa-mi tu endorfinele in pace..
In orice caz, Darael n-a plecat din cauza nimanui, ci a luat o pauza, mie mi se pare normal ca omul sa mai respire shi fara admiratoare, mai avetzi nitzel shi va apucatzi de woodoo
decembrie
degetzeii
arinna spune:
Iren,
..nu prea scormonesc forumul, m-am uitat la subiectul despre cartile copilariei, pentru ca parea frumos...de regula ma intereseaza partea medicala...E adevarat, de curand imi mai clatesc ochii si cu alte subiecte si am vazut cum i se raspunde uneori...Altfel, nu ma omor cu nervii altora pe-aici si ma gandeam ca simt si altii la fel, inclusiv Darael...Nici nu m-am manifestat ca admiratoare a lui...
Miria, mi-a facut placere sa intalnesc si oameni ca tine...
Oricum ,interventia mea la acest subiect se incheiase odata cu "colindul" si nici nu-mi mai face placere sa particip...Mi-a placut pentru ca devenise o stare de spirit...dar s-a transformat in banal...
KUKI spune:
Haideti fetelor, e ultimul subiect la care ma asteptam sa se lase cu nitica paruiala
Iren, daca tu il cunosti mai bine pe Darael si stii ca vroia sa ia o pauza, atunci totul e ok. Noi, celelalte care il stim mai putin, dar care ii citeam cu placere postarile ne-am gandit ca a plecat suparat fiind de ceva sau cineva si mai in gluma, mai in serios am postat la acest subiect pentru ca el sa stie ca ne e drag si ca vrem sa ramana si nicidecum ca admiratoare.
Pana la urma fiecare ramane sau pleaca dupa bunul plac. Chiar e pacat sa ne mai impungem si pe o tema atat de pasnica, cand sunt atatea subiecte care genereaza polemici de ti-e mai mare dragul sa te iei de gat cu cineva
http://community.webshots.com/user/miuiuliana
iren spune:
Ca sa continuu in acelashi stil, o sa zic:
1- Darael e ok
2- N-am obiceiul sa-mi streg postarile, nu retrag nika, kiar ma enerveaza cei care fac acest lucru, asha c-o sa fac un compromis, iar la cerere expresa...
3- ...hai inca una, ashea, ca va cunosc
...e bine acu? nu pe voi va-ntreb!:)
decembrie
degetzeii