Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (100)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Luminita, intr-adevar suntem foarte fericiti. Am asteptat aproape 4 ani momentele astea. Luminita cand plecati?

Ne-am hotarat si cum il va chema: RARES.

Andrei e mai bine. I-am dat Eferalgan si Tussin. Ieri nu am reusit sa dau de medicul lui. Am sa mai incerc sa mai sun astazi.
Va dati seama ca datorita lui Andrei am ajuns cu sarcina pana aici?. Nu am mai fost stresati, am fost si suntem fericiti alaturi de el. Este un copil deosebit....

Va pupic pe toate si pe copilasi,

Flory 15+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

florypop, felicitari pentru baietzel.....sarcina usoara in continuare..
ad_rianna...pupici la bebicul bolnavior..

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

quote:
Originally posted by florypop

Neatza.

Andrei...., poate nu o sa ma credeti, dar m-a impresionat. Acum vreo doua seri sotul meu ma mangaia pe burtica si ce credeti. A venit Andreiutz si mi-a ridicat tricoul si a lipit gurita de burtica mea. Am inceput sa plang instantaneu. Eu am crezut ca vrea sa ma muste dar el ma iubea...

Va pupic pe toate.

Flory 15+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Superb, superb. Felicitari pentru a 2-a putza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

FLORYPOP... felicitari pt baiat si multa sanatate: sa ai o sarcina fara probleme in continuare...

VIO... ma bucur ca esti mai bine... Am vrut sa te mai apelez... da am fost asa de obosita... si ocupata...

Cine a facut la copil separat ziua de nastere de taiatul motului? Vreau si eu un sfat: daca ma duc la taiat de mot... cum se procedeaza?... Cadou, bani?... Ce valoare...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata si "la multi ani".Sa aveti un an plin de realizari,sa fiti sanatosi si fericiti!
Noi am fost 6 zile la munte,zapada nu am avut,dar ne-am simtit bine,linistit,fara mare balamuc,dar frumos!Acum m-am intors la servici..si mi-e tare lene...
Felicitari Flory!Sa ai o sarcina usoara si sa decurga totul bine!
Felis,eu am facut petrecerea de mot separata de cea de 1 an,la restaurant si am primit bani.Asa ca..vezi si tuCe face Mihaita?
In rest,nu am apucat sa citesc p[rea mult,dar de acum incolo ne auzim zilnic.Pupici

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
Flory, Doamne ajuta in continuare ce-o fii sanatos sa fie...dar daca-i cu putzica tati e si mai fericit!...ma bucur ca Andrei e mai bine...mey asa sunt baieteii mai mamosi(asa e si alex) ruxi nu prea e asa pupacioasa
Luminitza spor la pregatiri
Feliseu stiam ca daca petrecerea de motz(turta) este la restaurant atunci se dau banutzi( cam cat este "tacamul") daca este acasa stiam ca se cumpara ceva pentru bb(jucarie sau de imbracat) si se mai pun niste banutzi(simblolic) pe tava...asta ce-am vazut eu pe la petrecerile pe unde am fost...
ruxitza mea azi noapte s-a trezit urland de vreo 2 ori...prima data a tipa 5 min incontinuu, nu am reusit sa o calmez cu nimik...sa fie oare de la dintisori sau o fii visat ceva...cine mai stie...lasa ca se face ea mare si-mi zice de ce tipa
va pup si va doresc o zi buna si copilashi cumintei

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Flory, felicitari, ma bucur mult pentru voi! O sa fie bine si cu celelalte probleme, ai sa vezi, noi iti tinem pumnii!
Imi pare bine ca Andrei s-a mai refacut, si eu trag la Bianca de o tuse , de vreo 3 saptamani, m-a omorat, i-am dat toate minunile si tot degeaba, ma lasa nervii...

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Andreea, Monica... multumesc pt raspunsuri!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Florypop sa dea Dumnezeu sa te bucuri de o sarcina usoara si dusa pana la termen fara complicatii, un copil sanatos si voios. Multa multa sanatate.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna...m-am oprit un pic din citit si m-am gandit sa va salut , sa va spun ca noi am petrecut la Moreni sarbatorile si bine am facut( in bloc au fost probleme cu caldura, au tremurat oamenii astia de frig), Paul s-a simtit foarte bine, e inconjurat de multa iubire, se confrunta cu durere mare de gingii, ii ies dintisorii de sus. Alaltaieri a inceput bona lucrul, sunt multumita, reuseste sa ii dea sa pape tot si sa il culce, nu mi-a venit sa cred ca i-a iesit diin prima, imi place sa vorbeste mai incet nu tare ca mine, . Sa va mai spun de Paul al meu: e schimbat cu totul si parca ne face in necaz: unde ianinte de a merge in Moreni, nu era foarte dragastos, acum, pe und ene prindea prin casa pe acolo ne imbratisa si plangea sa il luam si noi in brate....lacrimam la fiecare pupic pe care mi-l dadea si eram foarte mandra de el, de ce surpriza placuta imi facea...parca presimtea ca il lasam la Moreni. Saptamana asta i-a trecut si lui raceala, nu-i mai curg mucii, nu mai tuseste, e chiar o perioada buna as putea spune, mananca bine, doarme si le sunt foarte recunoscatoare parintilor mei ca asa cum sunt si ei cu treaba ssi bolnavi, mai au puterea sa il tina pe Paul la ei. Sambata dimineata plecam iar la Mornei sa il mai vedem si sa petrecem de Sf, IOan ca si tata e tot Ion si vreau sa ma hranesc cu iubirea lor caci am nevoie. Azi ma duc la policlinica sa ii retrag fisa medicala, deja am vb cu o doc din Moreni sa il primeasca, am inteles ca e buna... adevarul e ca are o fata blanda si o voce tare placuta.

Mi-era dor de voi, am citit foarte pe fuga despre voi, sper ca nu sunt puiuti bolnaviori, si sper ca si voi sunteti bine.

Luni incep si eu serviciul!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput