Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (100)
Raspunsuri - Pagina 14

dianaiulie2009 spune:
LA MULTI ANII LA TOTI IONII SI IOANELE , CE OR FI MAMICI , TATICI , BB-CI , BUNICI !!!
sa fiti sanatosi si fericiti !!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_ciotlaus/my_photos

Cecilia C spune:
Jasmine am stiut eu ca cineva o sa ma ha ha ha dar dupa cum am zis si cum e vorba aia " Daca vrei poti" ha h
Paxela mi-a trecut si mie cu blondul ...azi imi schimb culoarea.......a..si am uitat sa spun ca tortul lui Silviu a fost superb, foarte faina masinuta..o s-a aiba el una asa cat de curand
Miaq eu am tinut postul Craciunului si am slabit aproape 4 kg....deci 4 kg in 6 sapt...totul e sa nu mananci dulciuri si sa nu faci abuz de alte chestii...
Adriana draga sa stii ca eu nu ma culc seara pana nu fac niste abdomene...daca nu fac nu sunt linistita pt ca imi spun ca daca sar azi peste ele pot sa sar linistita si maine si uite asa nu mai faci deloc, asa ca...fiecare cu pasaricile lui
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze

danette spune:
Raluca, rochitza Irisului este un cadou facut de o prietena de-a mea din Olanda. Imi place si mie foarte mult.
Bolero-ul l-am facut la o croitoreasa ca si costumatia din seara de Craciun...am innebunit de tot!
Da' profit pana mai pot s-o imbrac dupa cum imi place mie... ca nu se stie pe urma ... ce gusturi, ce cromatica o sa aiba ea.
Adriana, asta asa e ... hainitze de fetitze sunt mult mai multe. Eu sunt multumita ca s-a deschis Ianna si in Baia Mare.
Cici, UAAAAU!!!
Sincere felicitari... ma motiveaza si pe mine cand vad astfel de succese!
Eu sunt de 1 sapt. la regim sever si pot sa spun ca e horror!
Am niste draci spre seara ca-mi vine sa musc din masa... imi amintesc ca in studentie am mai facut un regim de genul asta caci imi propusesem sa slabesc 15 kg ( am reusit doar 13)...faza e ca atunci cand imi era foame ma culcam... si-mi trecea.
E!! acum nu pot ca e si Risi pe lume... si trebuie sa-mi fac programul dupa ea... asa ca ma amagesc cu suc de rosii.
Slabesc foarte greu si cu sacrificii mari, la mine nu merge treaba cu mancatul rational ...
eu efectiv aproape nu mananc!
cu sportul nu ma impac deloc, ma refer la gimnastica sau aerobic... totusi cu stepper-ul merge... asa ca asta aplic acum, evident ca sunt necesare si abdomenle, asa ca ma chinui. Sper ca va fi cu folos.
Dana & Iris
pozele noastre
Craciun 2005!

paxela spune:
quote:
Originally posted by ad_rianna
paxela superb tortul!!! si silviu parca e o domnisoara atat e de dragalas
![]()
adriana & bianca si tudor (03.11.2004)
gata ne-am tuns nu mai suntem fetita

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

diana2004 spune:
Buna fetelor ,eu tot fara copil .Am fost in we sa-l vad si l-am pupat de l-am tocit ! Ma bucur insa ca s-a acomodat la bunici si n-are nici o suparare ,poate ca ii e putin dor de noi ,uneori .Ne gindeam sa-l mai lasam o sapt si sa-l aducem acasa ,dar bunicii insista sa-l mai lasam si sotul meu se pare ca a prins ideea din zbor
.Mai vedem...
Asa ca eu hoinaresc pe-aici ,ma uit la TV ,fac gimnastica ,lucruri de-astea ...
Am vazut mai multe poze ,inclusiv un baietel motzat initial si fara motz ulterior :Silviu a ramas la fel de scump ,poate ca noua frizura o sa-i dea pofta de mincare !

monica-elizabet spune:
paxelinapozele cu tunsulici le-am vazut
silviu are niste ochisori de-mi vine sa-i mananc si acum ies si mai mult ine videntza...
pozele de la party nu am reusit sa le vad pe toate...nu stiu ce se intampla...vad doar prima pagina si apoi nu mi se deschid si celelate pagini...se vad pozele doar mici si cand apas pe ele nu se deschid(maresc)...sper ca m-am facut inteleasa...poate reusesc maine...copilashilor si mamicilor petrecareti
Ciciarati super
am fugit...tati tocmai il tunde pe alex si ma duc sa-i fac baitza...maine incepem din nou gradinitza(si meditatiile)...si eu si el
va pup pe toate si pe copilashi...noapte buna
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

mariussimiuc spune:
Am intrat doar sa va salut pe toate.Scuze ca n-am mai facut-o cam de multisor dat sunt intr-o permanenta lipsa de timp.Abia daca am timp sa mai frunzaresc cateva subiecte.Da-mi Doamne timpul de care as avea nevoie!
Va pup si sa nu fiti suparate pe mine,caci eu sunt alaturi de voi si va urmaresc din umbra!
Miha si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by Cecilia C
Adriana draga sa stii ca eu nu ma culc seara pana nu fac niste abdomene...daca nu fac nu sunt linistita pt ca imi spun ca daca sar azi peste ele pot sa sar linistita si maine si uite asa nu mai faci deloc, asa ca...fiecare cu pasaricile lui
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
nu-mi place si nu ma impac deloc cu sportul asta: abdomene...mai stiu eu ce...am urat dintotdeauna aerobicul...si nici nu pot din cauza spatelui...e defect si nu am voie

adriana & bianca si tudor (03.11.2004)

fulguletz spune:
la multi ani suratelor! sa aveti parte de un an minunat !va doresc la toate sanatate si iar sanatate, sa slabitzi cat vreti voi si puradeii sa se mai cuminteasca un piculetz!
noi ne-am mutat ...si greu mai fuse, balamuc si iar balamuc
...am facut sarbatorile in casa noua si inchiriata
, in ajun de Craciun am fost cu David la urgentze ca a cazut cu ochiul in marginea termopanului de aluminiu si si-a crapat pielea cam 2 cm
(din fericire n-a patit nimik la ochi si acu e super ok), Mosul fuse zgarcit cu noi ca n-am fost cumintzi, de revelion am stat si am atipit la tv ca pensionarii si cam atatea sunt de povestit...
Nu stiu cum se face dar stau tare prost cu timpul de la o vreme, abia reusesc sa va citesc(si aia pe sarite rau), dar sper sa imi reintru in ritm
vazui pozicile cu Silviu inainte si dupa (motz) ...schimbare radicala de freza ...
mey si mai lasati-ma mey in pace cu slabitul asta ca ma oftic...
abia am reusit sa dau jos 3 kile cu mutatul asta ...speram si io la mai multe...
si voi aparetzi cu siluete de balerine sa ma faceti sa mor de invidie
si vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI