Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (100)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Dana, vad ca avem tot mai multe in comun: suzeta, cartea cu bebe urs, Rotary si pasiunea pt decoratiile de craciun... De unde i-ai luat lui Risi rochita de la Rotary?

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

ciao fetelor,

mie nu mi-e somn si tot bantui pe ici pe colo....

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

gata a mai trecut o etapa, am luat si motul
Silviu a luat chei de casa si masina prima oara, aur si argint in cate o mana odata amandoua la a doua tragere, verigheta la a treia, piptenele si apoi pixul cu care scrie pe niste euro interpretari asteptam de la cunoscatori
am pus si niste poze MOT

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela

quote:
Originally posted by Jasmine

quote:
Originally posted by mara95

Buna dimineata!
Se mai intampla si invers, adica eu cautam copilasii de 2005 si am initrat la 2004!!
sanatate maxima si La multi ani!

Hai salut!Si eu am comis-o de cateva ori!

La multi ani de Sf Ion!

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Sa ridice mana sus cine n-a comis-o!

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

YO... ca imi salvez adresa de la capitolul activ si intru direct ca subiectul nostru...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Salutare fetele,

Uite ca am intrat si eu in randul oamenilor muncii si nici nu e asa de rau, ha ha..prima si 2-a zi au fost mai nasoale ca apoi te obisnuiesti...cel putin asa a fost la mine
Alexia sta cu soacra mea si e foarte cuminte, nici nu-mi duce lipsa....mai mult ea imi lipseste mie decat invers asa ca totul e ok
Si dupa mine e chiar suficient sa stai 1 an acasa ca daca stai mai mult te cam rupi de toate, mie cel putin imi convine ca am inceput lucrul, castigi niste bani si mai povestesti si cu unul altul..nu tot acasa....pacat ca stam asa mult departe de puii nostri dar asta e viata si nu putem fi cu ei tot timpul...eu ma bucur tare cand ajung acasa si imi dedic timpul lui Alexia...si weekendul la fel....ma tot uit la ea si nu stiu cand a trecut timpul..parca numai acum era in burtica si uite ca acuma seara la baie imi arata cum se spala ea pe burtica si apoi se fe si cu crema..uauuu e uimitor sa-i vezi ce dragalasi si scumpi sunt.

La noi sarbatorile au trecut fff repede si a fost tare frumos..iar la servici astia de aici se tot mira cum de am slabit asa, ha ha...ca sa ma laud am cam 51-52 kg....si uite AICI si balerina de mami a lui Alexia, ha ha.serios acuma, daca chiar vrei sa slabesti o poti face si eu am vazut asta pe pielea mea, asa ca se poate....trebuie numai sa-ti pese putin de tine....
Hai ca poate ma ia cineva la bataie ca tot vorbesc atata de slabit

Vreau sa urez si eu servici usor la cele care inceput...e chiar o etapa noua in viata noastra si trebuie sa ne obisnuim si cu asta...si sanatate multa multa la puiutii bolnaviori si pupam pe toti si toate cu mic cu mare ...a...am vazut pozele cu Silviusi sunt super..si la toti baieteii le sta tare bine fara mot, ha ha

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

paxela, super pozele....btw, iti sta bine roscata...parca erai blonda nu?

CeciliaC, vreau si eu retzeta de slabit? cum ai reusit? ai tinut regim? pls, detalii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by miag

paxela, super pozele....btw, iti sta bine roscata...parca erai blonda nu?

CeciliaC, vreau si eu retzeta de slabit? cum ai reusit? ai tinut regim? pls, detalii...

da, eram blonda dar mi-a trecut
cat despre reteta de slabit poate stie cineva vreuna la care sa nu trebuiasca sa fiu si eu prezenta ca sa slabesc

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by Cecilia C

Salutare fetele,

Hai ca poate ma ia cineva la bataie ca tot vorbesc atata de slabit

Eu sunt prima care o sa te alerge cu ciomagu' ala!Am si motive...

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Fetele, care stiti despre jucaria aia pt copii mai mari, roata pt olarit, care se gasea la un moment dat la metro? Cat costa sau ce firma era sau unde o gasesc?

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

cici drago dar tu cand ai nascut? acu 3 ani nu? nu ca eu nu as fi slabit, am si eu doar 54 kg la 1.73m, dar de burta nu am scapat inca. apoi cu serviciul e alta poveste. eu nu stiu cum o sa merg si dupa 2 ani ca nu pot sa-i las cu nimeni. adica am incredere in mama mea ca ea sta cu ei cand merg la servici pentru incheierile de luna dar ea nu sta in cluj si nu pot sa o pun pe drumuri tot timpul. ca cu soacra mea...mai bine nu ma gandesc. mi-e groaza ca trebuie sa-i las saptamana asta o zi cu ea ca sa-mi rezolv niste probleme si ar trebui sa stea cu ei mai mult de juma' de zi. sa le dea 2 mese, sa-i culce...nu stiu cum se va descurca. ca daca e sa stea cu ei in brate e totul ok, cand mai trebuie sa faca si altceva...e mai greu...
paxela superb tortul!!! si silviu parca e o domnisoara atat e de dragalas
dannette sa sti ca ianna e preferatul meu. mai ales pt. bianca sunt lucruri atat de dragutze ca nu pot iesi niciodata cu mana goala. treninguri iarasi sunt frumoase acolo. pt. tudor gasesc cam greu si nu-mi place asta. pt. fetite e mult mai bogata oferta.

adriana & bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput