Scandinavii stiu DC... (99)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by annie_xtreme

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa
Vino la Zurich HAAAAAAAAAAAAAAAi la Zurich :D. Este un restaurant care se keama "The Blind Cow" - unde e bezna totala si ai numai experienta guistului :D, poate mergem acolo.

Da' stii ce comanzi ori ie secret pina dupa degustare???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

moama ce frumoasa e EXTREMA !!!!

Vik, Rayu & Iren nu am disparut, insa nu trec chiar prin cele mai bune momente. citesc dar scriu mai putin. luati de aici o tripleta , cu sentimente speciale! :))

Am vazut (incintata de niste review-uri bune pe la "arte") The motorcycle diaries ... adica un film despre Che Guevarra (asta am aflat abia in ultimele 5 minute ale filmului... era ceva ce nu-mi suna bine si nu stiam ce anume... idei de stinga foarte subtil si placut picurate) ... ha!ha! tocmai cu citeva ore inainte vazusem o inregistrare pe internet a "memorialului durerii" de pe TVR, si recent revazut si "ultimul imparat" , si vazut non-stop criza gazului ... si mi-am dat seama asa din nou, cit de mult urasc pe rusi (si neamurile lor), comunismul, stupiditatea si utopia.
a...si am mai vazut "The Notebook" un film de dragoste foarte frumos, nesiropos si sensibil si vi-l recomand.

am incercat Madagscar dar mi s-a parut foarte foarte plictisitor, inconsistent si subtirel rau. dupa 30 min in care m-am sfortat sa rid, dar nu prea mi-a iesit am renuntat.

si apropos de ucraina... nu prea am mila de ei... ce sa zic. cifrele vorbesc "Gazpromul a decis sa nu mai furnizeze gaz Ucrainei dupa ce oficialii de la Kiev nu au acceptat noul pret propus, de 230 dolari pentru 1.000 de metri cubi, fata de tariful preferential de 50 dolari, cat plateau pana acum." Romania plateste acum 280. iar ucraina vrea sa suga de la doua oi, adica sa aiba si regim preferential cu Rusia si sa fie tara democratica, europeana , cu economia functionala ... si asta nu prea se poate. si sa nu uitam ce le poate pielea micutilor (vezi canalul bistroe) ... si doar UE poate sa-i cuminteasca, ca altfel , probabil, ne-ar calca, pe noi romanii, in picioare. dar la cita nevoie este de ei, cu conductele astea care le trec tara, poate ca la un moment dat nu ii va mai potoli nimeni.

si nu in ultimul rind, vineri ma intilnesc cu Lena!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Vin si io razant in poiana,numa sa va zic ca mi-a trecut avintu de soim al patriei,acu m-am calmat si chiar nu prea am nici un ghes sa vorbesc de munca.Numa o intrebare va pun si gata:e normal sa te uiti la ceas cam din ora in ora la lucru,sa vezi cit mai ai de pierdut vremea pe acolo?
In alta ordine ,ce misto ca lena cu lirisu se vaz,asemeneni lilutza cu annie si cu irenu,daca am inteles io bine,am mai ramas io si Adeluci,ca nu ne-am mai vazut de un an,fi-ne-ar rusine!.Ahaaaaaaaa,si annie e beton,cu tigarile bagate la corset!
Si sa nu uit doamnefereste sa-l linistesc pe tatalutoma,daaaaaaaa,am baut ca niste adevarati,acu ne refacem fortele!
Pegasa,nu te ridea ca e greu sa fii batrin si sa te lase memoria,parol!E,acu m-am linistit,daca cu tine am fumat prin parcuri in vara,e uokei!
itsmiule, m-ai innebunit madam ,io nu stiu cum sa mai fac sa ti-l bag pe Mos Craciun pe sub piele,tu nununusinu,iar acum,ca mai vine tocmai la anu,te-a pocnit doru de iel?vezi,daca esti sucita?(la anu sa ne zici din timp daca vrei au ba cu moscraciun,sa nu incurcam omu pe drumuri cu reni si alte prostii)
Vikingutza,mi-a placut rau de tot faza cu venitu rujata la computer.Io mai mult ca itsmi ,in pijama si cu bigudiuri( de fapt ,nici alea,ca nu mai am ce sa pun pe bigudiuri,in afara de neuronii consortului eventual sau a altor fiinte apropiate)
Gata copilasi,s-a dus cu statu pin'la doo noaptea,ma duc la nani sa fiu fresh maine in cimpia muncii,shhhhhhhhhhhhit shhhhhhhhhhit si iara shit!
Gata,va pupa mama rayu pe toti

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

extremooo bre, doua treimi din personalul restaurantului "Vaca oarba" (care nu exclude bucatarii) e ....orba...nu vede!!! Lumina cica e numai in buda...in rest bezna...huh Nu fac in schimb, discriminari cu clientii..cica aia poa' sa vada!!!
Rayu, asa ceva e de neimaginat...te duci la culcare??? Mai ai vreme de venit la Copnehaga??? :-))
liris, acu' ce sa zic??? nici io in locul ucrainienilor, n-as accepta pret de nataflet, din moment ce pe la mine prin patrie, trece conducta cu bani pentru mama Rusia...parac-as pune o chirie acolo, de juma' de pret, nu??? In rest, distractie placuta la intilnirea cu Lena..poate faceti si niste poze

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Revenii si io umpic, cu doo vesti: una nebuna, ca ma separai de motan, si voi plinge pe-aci un timp... si una buna, mai pusei o foto la album, fusei geloasa pe extrema, ca prea e frumoasa (si-n plus se si catara ca neoamenii :)) ).
Rayu, poate-ti trebe ceva timp de adaptare la slujba, sa prinzi gustul, nu?

Sint 36 ani de cind sper la o viata mai buna pentru Romānia. Sint 16 ani de cind am crezut ca Romānia mea se va ridica din bezna in care au intemnitat-o "unii". Sint 15 ani si 6 luni de cind aripile sperantei mele sint frinte.
Vizionati si judecati singuri, voi, cei care nu stiti ce a insemnat acest zbucium....
Revedeti filmele revolutiei, voi, cei ce ati fost atunci in strada!!!
asteptati.... se baga marfa pe server... stati la coada virtuala

http://chatonel.free.fr/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

va spui si eu s-aveti o noapte cuminte, vad ca lumea se culca devreme pe aici...stai rayu mama sa te adaptezi putin si o sa te prinda si pe tine miezu' noptii. Eu iti doresc acomodare usoara, las' ca si maine-i o zi, si apoi vine inca una si inca...si o sa te obisnuiesti sa nu te mai uiti la ceas. Da' chiar asa, e plictisitor sau ti-e dor de bouboulina mica de te grabesti sa pleci de la munca? Eu nici nu am habar cum trece cate o saptamana...de o zi nu mai vorbesc, parca nici nu am mers bine la serviciu si gata! e ora 16.

istme uite un tzuki special de la mine, eu de azi urc pe curba in sus cu pisicul...cel putin asa mi-am propus, ceea ce-ti doresc si tie. Vorba ta, cred ca mosu' asta e divin(a)

liris si lena intalneala placuta vineri si sa faceti poze!

dorulets unde esti? retour a paris? e bine gepetutza?

alba vrem poze! am mai zis, vreau s-o vad pe lorelai cu funditze!

cu extrema nu vorbesc, pe langa ca-i faina, se catara pe stanci, mai e si tanara Noa hai ca un tzuc tot iti dau, bine?

acu' plec sa nani, si maine e o zi...

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

chaton, imi pare rau de vestea nebuna :-(( Iti urez multa intelepciune si incredere in tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Liris adevarul e ca ai dreptate mare cu ucrainenii astia, nah si eu fumeie la prag de PMS pe cine mi se casuna sa-mi fie mila:) Dar tocami ce vazusem un mic documentar p'aici (facut cred tot de o fumeie asa miloasa cu PMS-uri in dotare) si asa prezenta situatia ucrainei cu tot cu criza gazului de-ti storcea shuvoi de lacrimi, parol Si intorc si eu pupicii la loc si-ti urez toate bune, sa treaca perioada aiurea de care zici.Chatonel cum adica te-ai despartit de motan? Mai tineti minte cum povestea o fata pe aici ca i-a murit iubirea ei,dragostea ei, cel care-i dormea cu capul pe piept, suflet care-i era alaturi cind ea suferea..etc etc si la urma zice ca era motanul de fapt, dupa nshpe mii de mesaje de condoleante sincere, lacrimi si alea alea. Asa ca chatonel, de care motan e vorbaRayu spor la munca, lasa ca e mai bine decit acasa!Lena si Liris intilnire placuta! Cred eu ca ccc cuscra mea draga vrea sa vada pina unde e limita geloziei mele Iaca rabufnesc acum:))La mine nu se lega intilnirile astea! Of ca-s naufragiata aici pe insula, nici la nemtzi nici la daneji, ci asa de-aiurea. Numa' Narancea ce ma vede din avionVa pupEditez sa spun ca-s indragostita de extrema!!! Annie esti o fata absolut super!!!SARBATORI FERICITE!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

lilanda

vikinga, motanul e ex-ul meu de-acum.... si e din cel fara blana integrala

Sint 36 ani de cind sper la o viata mai buna pentru Romānia. Sint 16 ani de cind am crezut ca Romānia mea se va ridica din bezna in care au intemnitat-o "unii". Sint 15 ani si 6 luni de cind aripile sperantei mele sint frinte.
Vizionati si judecati singuri, voi, cei care nu stiti ce a insemnat acest zbucium....
Revedeti filmele revolutiei, voi, cei ce ati fost atunci in strada!!!
asteptati.... se baga marfa pe server... stati la coada virtuala

http://chatonel.free.fr/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Uffff Chatonel..imi pare rau...Nu mai e nici o cale de intoarcere? Sau nu o mai doresti.. Oricum ar fi iti doresc multa putere sufleteasca, sa treci cu bine situatia astaSARBATORI FERICITE!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput