Scandinavii stiu DC... (99)
Raspunsuri - Pagina 4
buli spune:
neatzaaaaa!!
multumim pentru urari
fuga intru numai sa va spun ca sint la serviciu deja, petrecerea a fost suuuper, iar tortul a iesit grozav, pt. reteta.
sa fiti iubiti!
Pegasis spune:
quote:Ce ti-e si cu roza asta... Pai nu spijiniram noi gardurile din Tineretului in pauzele de tigara?
Originally posted by Rayuela
Pe Pegasa am intilnit-o si io,da parol daca imi aduc aminte...fumai in vara??
quote:Cata, ia de citeste (cind ai chef) toate capitolele de la scandinavi. Iti garantez distratie pe cinste! Versurile lui conu NN (cu broastele aferente), piesele de teatru ad-hoc si intilneala lor ocupa primele pozitii in topul meu. Have fun!
Originally posted by cataghe
(...)imi pare rau ca nu v-am descoperit mai demult (...)
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
tata lu Toma spune:
Va pupezez cu drag si dor; sper ca sunteti beti, cum va stiu.
Sa aveti un an vicios !!!
unu' gras si frumos
ps.Sunt inca in contzed
_
Sunt moderator dar ma tratez
annie_xtreme spune:
Un an nou bun, cu sanatate si impliniri pe toate planurile va doresc!
Eu am dormit in toata vacanta cam 50 de ore adunate, deci am de recuperat. Personajul dormind cu capu pe tastatura sunt io.
Revin. Va pup
Sabina spune:
uita-te la el.Il cresti frumos si la sfarsit nici o poveste nu vrea sa zica.pai pt ce ne chinuim atat noi nepotzelele astea?
ouf.
In alta ordine de idei, am intrat sa iau info pt un concurs de compozitie, m-apuc de-o piesa de clarinet.
Tatic de toma in contzed si nu raspunse la telefoane disperate de Lena...
ata ete.
va pup de la stanga la dreapta si de la dreapta la stanga:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
Sabina spune:
http://www.treklens.com/gallery/photo98069.htm
asta facui eu la Busteni, mon cher oncle:))
acu am fugit la compus:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
lilanda spune:
Buna ziua si de la mine si un An Nou bun revenitilor
Io mi-s tot pe drumuri, zilele astea, cascind gura la sales.. si de atita cascat, m-a apucat lehamitea-cred, din moment ce n-am cumparat (ridicat) decit tigaile de pe cardurile valorice pe care le primiram la Craciun:-)) aaa...si niste carti!!
vik, cred ca io aminteam de temerile Germaniei in razbelul gazelor, da' asa au prezentat situatia danejii : ca desi, atunci(adica 1 ianuarie), Germania nu fusese afectata de criza, se astepta a fi, din moment ce este unul din cei mai mari "receptori de gaze" din UE al Rusiei (39% din consum nu e chiar te miri ce...). Acu' bine ca se intelesera la pret rusii cu ucrainienii, da' io zic ca rusii este porci...cum sa le ceara, frate, pret de 5 ori mai mare???
Rayu, ma bucur ca te obisnuiesti cu zapada si ii doresc lui itsme sa se dezobisnuiasca de Mos Craciun
Albicaaa, vrem pozici cu dra Lorelei in costumatie roz-albastru...in caz ca ti-ai vopsit cada, vrem poze si de-acolo
iren, tre' sa aflu termenul de predare a unui proiect si daca pica asa cum mi-am facut io socotelile, ajungem sigur pe 3 februarie la Zürich Pegasa, ce zici??? :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Pegasis spune:
quote:lil, nu crez. Ce rau imi pare... Io prin martie s-ar putea sa dau o tura.
Originally posted by lilanda
iren, tre' sa aflu termenul de predare a unui proiect si daca pica asa cum mi-am facut io socotelile, ajungem sigur pe 3 februarie la Zürich Pegasa, ce zici??? :-))
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Pegasis
lil, nu crez. Ce rau imi pare... Io prin martie s-ar putea sa dau o tura.
Noh, si mi-e-mi pare rau :-(( Da' trag nadejde, ca ne-om intilni cu totii odata si-odata, pe undeva... cindva...:-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
annie_xtreme spune:
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa
Vino la Zurich HAAAAAAAAAAAAAAAi la Zurich :D. Este un restaurant care se keama "The Blind Cow" - unde e bezna totala si ai numai experienta guistului :D, poate mergem acolo.
ECSZ: http://www.blindekuh.ch/zuerich/restaurant/zehnfragen.html dak stii germana tui mama ei de limba.
Si ca sa zic iaca-ta-ma