Scandinavii stiu DC... (99)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Iaca am venit de la munca
Dupa 5 ore de stat in zapada,pot sa zic sncer cu mina pe inima:aeru curat e mai bun decit tigara!
Si acu sa va lamuresc cu joburile care ma atacara.Dimineata am vorbit cu directoarea scolii si i-am zic ca atita timp cit am numa 75% de lucru,restu de 25% trebe sa-i recuperez de la asigurari,si astia ma obliga sa-mi caut permanent job 100%,ceea ce este adevarul curat.Cu alte cuvinte,daca apare ceva ,eu am dreptul sa parasesc actualul loc de munca,m-am interesat!Gagica mi-a zis asa,zimbind:Bine,daca te cheama careva la interviu,incearca sa faci impresie proasta,ca noi vrem sa stai la noi.
Pe de alta parte,am sunat la un fost coleg de munca,de la jobu cu imigrantii,sa aflu informatii in plus.,si am aflat.Jobul este foarte atractiv si chiar un fost coleg(altu),care a lucrat acolo vreo 10 ani,a facut cerere,deci sansele mele sint mici comparativ cu ale lui,macar am aflat care e concurenta.Acuma ,om vedea.Azi a fost mai mijto,m-am dat cu saniutza si am certat vreo doi pui de suedezi care se cafteau,e un inceput promitator
Si dupa cum observ,vorbesc foarte mult despre job,promit ca nu va mai zapacesc,sarimina fetitelor dragute care mi-au dat un sfat!
Deci sa revenim la ale noastre...vaz ca narancea nu vorbeste decit selectiv prin poiana,ceea ce e egal cu discriminare,ceea ce e egal cu nota 4 la purtare!
Despre fetele de la intilneala,eu pot numa confirma ca Pegasa e o scumpete,pentru ca am intilnit-o si io.
Restu poienarilot dragi,la gramada un pupat,ca reviu sa va pup personal cind imi iese jobu din cap!Si fac io o vrajitorie sa iasa,don't worry!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

saluti a tutti! sau ?

Azi incepu munca si la mine! zici ca n-a fost frate nici o pauza, dupa cum incepu!

Suntem fara kupii acasa, e asa de pustiu si linisteeee. imi aud mintea gandind , harnicutza de ea...

io va pup la gramada, n-am ce spune in particuler.

doar ca profit sa vad si eu filme de mult dorite, azi noapte am stat pana la 2 sa vad could mountain, care m-a impresionat in mod deosebit, drept urmare am petrecut urmatoarea juma' de ora dand apa la soricei(deh, si pe alte motive care imi venira pe creer intre timp), iar dimineata am fost zombie! De fapt toata ziua....am venit acasa si am dormit ca un coshon. Iar acum am vazut Six feet under, primul episod din seria noua, alt motiv de . Oare chestia asta vine cu varsta? Noa, plec ca nu e cazul sa cad in butoi, aici e veselie, nu?

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Bun revenit Lena! Ia uite ce zice Sabina, m-ai laudat, eee pai asa cuscra daDoruletzule noi doua venim in Disney la anul, treci sa ne prezenti gepetutza? Si cit mai stati la caldurica acolo? Hai aici sa tremuram impreuna:)Rayou pai atunci spor la munca, bine ca ai ceva de facut, de acum ai sa mai vezi tu pe parcurs daca apare un job mai bine platit si mai aproape de casa. Dar pune si tu o cerere la fostul job, asa macar sa incerci. Ce ai de pierdut?Sabina sunt sigura ca anul asta iti vei indeplini toate visele! Ai o fortza atit de pozitiva in tine, incit nu-mi pot imagina ca va fi altfel!Eu pe anul asta vreau un copil! Macar munca pt indeplinirea dorintei e placuta, nu tre sa ma trezesc dimineata.Narancea vino mai des pe la noi, nu vezi ca noi scandinavele suntem ca fetele divortate, alea inteligente, frumoase si atragatoare, cum ne-a parasit unul, am jelit noi un pic e drept, dar uite tu cum imediat am fost luate, dau pe aici numai barbati bine. Ajung sa simt nevoia sa ma rujez inainte sa vin la computerSARBATORI FERICITE!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Aaaa sa nu uit, Liris!!! Ce e cu tine? Nu ai mai dat de mult prin poienitza! Nu se poate sa incepem noul an fara tine! Hai vino la o birfa micaXeno ce mai face soacra? Tot pe la voi sau esti acum la refacere dupa socroshenia atak:))SARBATORI FERICITE!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Haideti ca eu am identificat deja un posibil beneficiar al recentei crize a gazului rusesc , si anume Iranul caruia in ultimul timp ii cam da cu rest niste plutoniu. Asa ca baietii sint aproape gata cu ultima inventie si anume centrala nucleara de apartament care va reduce costurile incalzirii prin desfiintarea suprafetelor necesar a fi incalzite

Imaginea manometrelor tremurande i'a trezit si lui Tariceanu ambitii nucleare care tocmai a promis ca Cernovoda va merge in curand in toate cele 4 picioare.

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

xeno, da' cum ai ajuns bre la iranieni? vezi ca te ia evreu' scandinav de mot.
simpatizezi cu dusmanu?

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Xeno nu e chiar vorba de o criza a gazului rusesc. Spuneai intr-un mesaj anterior ca multe state resimt situatia sau se simt amenintate, ai dat tu exemplu Germania. Din ce am vazut eu pe la stiri aici se comenteaza mai mult faptul ca resursele sunt/pot fi folosite ca arme politice. Si exact asta e situatia de acum intre Ucraina si Rusia. Insa nu se poate vb de o criza de ex in germania, care importa de la rusi numai 35% din necesar, restul din Uk, danemarca. Si apoi si rusii doresc sa-si vinda marfa si nu cred ca intentioneaza sa-si strice pietzele de vinzare. Ca dupa asa manevra tipic ruseasca, toti isi pun problema reorientarii, pina si TariceanuDin toata situatia asta de acum, cea mai mare criza nu e a gazului rusesc ci as numi-o criza ucraineana, ei sunt exact intr-o situatie de nedorit. Prea departe de UE, prea aproape si prea dependenti de Rusia, incerca politic sa se desprinda si nah...Sincer mi-e mila.Gluma buna cu Iranul, dar prefer sa nu ma gindesc la cit adevar ascunde.SARBATORI FERICITE!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

pipal, eu am terminat azi cu succes prima zi de munca pe anul asta dar permiteti sa raportez ca cu greu! Phuii, rau e sa te dezveti de jug, p'orma cand ti-l pun inapoi e foarte insuportabil

vikingutz, unde's mai barbatii aia bine de la subiectul asta??? vaaai, trebuia sa-mi atragi si mie atentia ca asa eu am crezut ca suntem intre fete si ca atare am iesit in sutien si cu parul pe moate! Rusine !

despre criza gazului si despre Ahmad Jean de la iranieni, numai de bine. Cand e vorba sa fie criza, poate sa inceapa de la orice. Care are cutitul, ala taie cu el, asta e de cand lumea. Noi sa fim sanatosi ca peste 10 ani o sa avem criza de la...apa! Atunci sa vedeti ce o sa ne minunam cu totii. Eu de aia stochez tuica in beci, ca la o adica ea tuica poate inlocui cu succes si apa si gazu'.

Rayou, hai sa te pupic, don'to worry ca vorbesti de serviciu, ca e nou si ne intereseaza. Acuma daca o sa ne spui timp de 3 luni cum le curg mucii la copiii suedezi, atunci poate te oprim Deocamdata da-i inainte ca zici bine! (uite ti-am turnat si un paharel ca sa te incurajez sa mai stai)

lena, bine ai revenit! We missed you! Ce face Freyozaurus mic?

mihaela, nu te necaji, si eu am picat in butoiul cu melancolie zilele astea, daca te ajuta cu ceva. Cica e normal dupa sarbatori, si mai ales in clime din astea aspre si reci ca ale noastre. Se numeste Seasonal Affective Disorder aici (ca astia au un nume pentru orice, domnule!) Ia si tu un pupic de la o amarata ca tine

Albitz, la multi ani si bine ai revenit Poate vorbim maine!

eu am o intrebare, spuneti-mi si mie unde e Mos Craciun acum? A venit, ne-a sucit mintile, ne-a sedus si abandonat! De aia suntem depresati! Vreau sa vina Mos Craciuuun !

OK, gata for today, ca doar n-am facut ore suplimentare nici pe bani, dapoi aici. Va ofer in incheiere niste pupici (io-te ca am dat-o-n versuri, ca narancea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Io am vrut numa' sa va pup si sa va zic ca va citesc din umbra, nu pierd nici un randulet - sunteti tare simpatici toti, imi pare rau ca nu v-am descoperit mai demult

Itsme, da' cand te apuca miezu' noptii pe aici ce fel de "disorder" e?

Va doresc noapte/zi buna, in functie de meridiane (sper ca bine am zis ca acuma imi mai zice xeno fo doo)

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

quote:
Originally posted by cataghe
da' cand te apuca miezu' noptii pe aici ce fel de "disorder" e?

nu mai e disorder, e disease
...midnight diseasewww.houghtonmifflinbooks.com/catalog/titledetail.cfm?textType=excerpt&titleNumber=688190" target="_blank">...

Mergi la inceput