Scandinavii stiu DC... (99)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

maraaaa, si-adica duamna din imagine, concerteaza si prin Iuropa???? Cu 12 iuroi beletu'??? Puhhhh ...aha si vaz si Zero Tv-ul implicat in proiect!!! Explicabil

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Am fost la munca.
A fost frumos.
Am avut de-a face cu circa 10 copii,la care eram 7 supraveghetori.
Doi din cei 10 m-au enervat cumplit,dupa ce ca erau suedezi mai erau si plin de tupeu.
Ce frumos a fost azi la munca!

In alta ordine de idei,mi-a cazut rau entuziasmu,m-am plictisit rauuuuuuuu,si maine am program de dat cu saniutza,5 ore,afara la minus 13 grade!Si colac peste pupaza,sau din ciclu "Toate mi se intimpla numa mie",azi am gasit un anunt ca cei de la fostul meu job,ala cu imigrantii de care va povesteam,cauta personal.Numa un telefon...un telefon nene,si ma iau aia ,fara probleme!Acu vine lupu moralist si-mi zice la ureche:uriiiiiiiit,pai ce faci,ii lasi pe astia in cacat?
Apoi vine lupu ala de chefuri si zice:Pruastooo,du-te inapoi la imigrantii aia tembeli,ca erau probleme,da si rideam zilnic de ma dureau falcile,ca au umor bre!
Acu io ce sa fac monsher?
ce sa faaaaaaaaaac?
P.S.-scuze ca am vorbit singura,dar chiar ma seaca problema la pipota.P.S. 2-ca sa vedeti ca nu-s totusi complet nebuna,sa va mai zic doo diferente majore intre actualu job si ala cu imigranti.Una,la jobu asta fac o ora jumate pe drum dus,o ora jumate intors.La alalalt,o juma de ora dus,o juma intors.Al doilea avantaj,ala e 100%,asta e 75%,deci banu corespunzator timpului muncit.
Gata ca v-am facut capu mare

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Rayu, mergi si vezi daca ti se face contract la jobul cu emigrantii, si daca da, scuza-te frumos aci la copii si spune ca nu este chiar ce asteptai ... nu sta pe ginduri, ca nu ai de ce. Dar numai dupa ce ai semnat contractul cu ceilalti sa dai demisia..

Sint 36 ani de cind sper la o viata mai buna pentru România. Sint 16 ani de cind am crezut ca România mea se va ridica din bezna in care au intemnitat-o "unii". Sint 15 ani si 6 luni de cind aripile sperantei mele sint frinte.
Vizionati si judecati singuri, voi, cei care nu stiti ce a insemnat acest zbucium....
Revedeti filmele revolutiei, voi, cei ce ati fost atunci in strada!!!
asteptati.... se baga marfa pe server... stati la coada virtuala

http://chatonel.free.fr/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

ha, Rayou, greu de spus ce sa faci!

in primul rand, ce fel de contract ai cu astia? (adica cat preaviz trebuie sa le dai daca vrei sa pleci?) Asta e prima intrebare. Daca poti (legal) sa le dai preaviz si sa pleci, eu zic sa pleci! Intre state, companii si angajati nu exista 'dragalasenii', totul e bisnis! Asa ca daca banii, atmosfera si timpul de naveta sunt mai bune la emigranti, du-te acolo fara ezitare! (singura chestie negativa e ca poti sa ii uiti pe astia la care esti acum, adica nu cred ca o sa te mai considere vreodata pentru job - daca asta nu are importanta, go for it! Pupici, indiferent de hotarare!

si eu de maine incep munca, si de asemenea ma mut la un loc nou (mutare interna). Din pacate si pentru mine, dupa ce am batut palma a aparut ceva care m-ar fi interesat mai mult, dar la mine nu exista optiunea asta, sa ma mut de nuevo, adica

vremea aici e si ea mizerabila, asa ca e numa' buna de picat in butoiul cu melancolie, pe langa ca se gata vacanta

am editat sa zic si eu ca sa faci cum zice Chatonel! grija mare cu vrabia de pe gard! nu da demisia pana nu ai semnat cu ailaltii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

La Multi Ani si la multi bani vajnici scandinavi!

Am baut,mancat,baut,mancat,baut,mancat,cu masuraaaade azi sunt la cura,cica!

In ajun de Craciun,pe care il facem intotdeauna la casa de la tara,am ramas fara cablu noi si un sfert de sat fara lumina,ashea ca am baut vin fiert si am ascultat colinde la radio!Mese intinse,musafiri,pe 27 am rupt turta finutei mele,maine pun poze,pe 29 am ingropat-o pe bunica sotului meu,de revelion am fost la Ploiesti la niste prieteni,era un cancer la astia in casa,noroc ca am avut cu ce sa ne incalzimdaca au iesit ceva poze va pun si de acolo,ieri am zacut prin casa toata ziua si de azi la munca,pe baricade!

mai viu....

"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

La Multi Ani!!! Sa fiti sanatosi si la punga grosi!!!

Ia mai toarn'un paharel
Sa ne-nveselim nitel... Pam pam Un rind la toata lumea, c-avem de ce !

First thing first: Sabinel, tu esti o scumpete. Ma simt absolut magulita de decrierea facuta, da' nu stiu daca-i chiar asa In schimb, lena e clar pe aceeasi lungime de unda cu mine. Am avut senzatia ca ne cunoastem din timpuri imemoriale, aproape sa ne luam de mina si spuneam acelasi lucru in acelasi timp... A fost foarte frumos la intilneala, putin cam scurt, da' vorba aceea lucrurile bune dureaza putin... Sabinule, multumim de poze (ca io ca toanta pusei aparatul de foto in bagaj ), esti o scumpa, fetele trebuie s-o cunoasteti (in person) neaparat, atita energie, dragalasenie si candoare mai rar! lena, a fost o placere sa te cunosc si sper sa reeditam intilnelile astea in cit mai multi si cit mai des!

In legatura cu revelionul: fuse greu fratilor! Am fost 3 zile la Predeal, zapada cam ioc, da' mincarica , beuturica si distractie grup! Fu cam scurt, da' bine ca fu... Acu' sintem in faza de incercat de deschis si pleoapa ochiului sting dupa ce la al' drept folosiram oaresce proptele...

Ma duc sa citesc DC ca sa incep anu' cu bine! Hai noroc si s-aveti un an mai bun decit ala de trecu!

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi ani!!!! Sa aveti un an!!! Eu una imi pun multe sperante in 2006....sper sa se indeplineasca visele tuturor!!

Acu am picat si eu la net...sunt desigur la busteni, am petrecut un Reveillons minunat, copilul a fiost cuminte, a stat pana la 2, n-au fost manele, ne-am simtit f bine, am ieist pe strada la artificii(bogatanii de pe Zamora) si am facut un milion de poze, le pun la bucuresti.

Nu-mi vine sa cred ca am scris imediat dupa Carmen...sa stiti ca e prea modesta,n-o credeti.Adevarul e ca ne-am simtit excelent, eu m-am incarcat cu energie pentru cateva luni, serios, dupa o toamna petrecuta intre 4 pereti, oricum, toate au un scop, e clar, si neaprat trebuie sa ne vedem mai des.

Rayule...greu acuma.eu zic sa tatonezi terenul la emigranti, si abia dupa aia sa te decizi.In principiu, e bine sa faci ceea ce-ti place mai mult.Eu de exemplu nu m-am dus la liceu sa predau pt ca eram sigura pe orele de la Conservator...dar la Cons n-a fost sa fie anu asta si am ramas cu fundu-n balta.samd samd.

Irenushule, lasa butoaiele, si...cum adica ma mangai pe cap? vezi ca sunt mai mare ca tine cu un an!!!

Vikule, ce te-a mai laudat Lena! Cred ca o sa fie artificii la disney in iunie!

Yankule, sa traiesti.

Unchiuletzu, da mai des p-acilea! Cu povesti, nu doar asa...telegrafic.

Xeno, baftaaaaaaaa.....

maraaaa, m-ai omorat cu sorcova aia:)

Lilutza, am invatat sa fac rame cu photoshop, am primit dupa aia de la tata o carte scoasa chiar de astia de-au facut programu, acu imi bat creierii cu ea:), da am facut poze cu Crucea caraimanului luminata noaptea, si tre sa le pun sa vedeti si voi.

Itsme...te invideiz pt salsa...ma apucase si pe mine morv\bu cu dansurile prin tineretile mele, da nu le-am dus la concret.

Apropo de sorcova...Sofia a sorcovit si ea pt prima data in viata si a inhatat suta de mii.De-tunci cere bani incontinuu.A crescut.....

va imbratisez si va pup tare tare.aici ploua marunt. da cica voine iarna in cateva zile.Sofia va ramen cel mai probabil la Busteni pana in martie, iar eu voi face naveta , la fel si Simi, ca sa o tinem la aer curat.asa ca nu stiu cand mai intr pe net..da odata la 2, 3 zile tot vin io.Si cand sunt in Buc zilnic, bineinteles.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Fetelor si narancika La multi ani pe 2006 va doresc!!!

acu sunt un pic pe fuga, multa hartogaraie de scris si sortat, dar revin...ma bucur nespus ca am ajuns acasa, ca am dormit in patul meu desi un pic cam racita plus tot clanul...dar ma pun repede pe picioare, bagai un sandvis cu branza d-asta d-acilea...curios, dar desi la mama acasa, nu prea m-am dat in vant dupa branza alba, dupa care eram topita inainte...fuse supeeer la intalneala, va pup la ingramadeala si reviu dupa ce citesc desi vazui rapid ca reveni zanosul nostru danez, un special pentru el...si dupa cum va spusei, reviu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Dragi scandinavi,

sa aveti un An Nou plin de sanatate, fericire si bucurii, bani multi (ca daca nu, n-aduc fericirea - vorba proverbului chinez).

N-am avut timp sa va citesc din urma dar sint convinsa ca sunteti in formatie completa si cu chef de servici, asa ca mine!

Noi am sarbatorit Craciunul in stil romanesc, obligatoriu prin traditie la care s-a adaugat ca in fiecare an o feliuta de foie gras comandata la patria mama judetul Bas-Rhin regiunea Alsacia si stropita cu un paharel de atot favoritul meu Sauternes. De Anul Nou care coincide de fiecare data cu ziua lui maman am avut stridii, homar, caracatitza si alte asemenea lighioane. Dorulez, sint convinsa ca ai avut parte de niste specialitati super in Corsica cea de vis, cand ai timp rogu-te, trimite-ne si noua ceva retete!

In alta ordine de idei m-am vazut cu itsmenuca intre Craciun si Anul Nou si ne-am simtit super cu totii, in special Lorelei care a fost rasfatata cu jucarii fiind bineinteles vioara I. Am vazut filmul Munich al lui Spielberg care e unul din regizorii mei preferati, m-a impresionat fratilor cum poate omul asta prezenta faptele intr-un mod asa obiectiv. Pe mine sa ma fi chemat Spielberg n-as fi reusit acest lucru. Oricum, daca mergeti sa vedeti filmul, documentati-va bine (vizionati reportaje de la incident si anul urmator) ptr. ca altfel multe personaje si portiuni de documentar din film nu vor avea sens.

Va mai scriu mai tarziu, acu va zic iar La Multi Ani cu sanatate, ca-i mai buna decat toate!

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

hmmm reprezentanta judetzului alba ..... sa ai un an nou surioara !

lena balena, lena balena, lena balena ! zic astia de tine ca esti frumoasa ! uiiiiiiiiii......

nepotzica ce povesti vrei mama ? ce le faci acolo la bustenii aia, aaaaaaaa ? cind vi acasa itzi casesc eu o poveste, de care itzi place din alea cu ninja ?

asta mica tre sa ma pun la mintea ei, ca vrea povesti....

Mergi la inceput