Scandinavii stiu DC... (99)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

io mi-s pe dos
parerea mea e ca narancea a avut dintotdeauna stilul asta,ba imi aduc aminte ca noi,scandinavele,am fost primele la luat in freza,dar parca nu ne supara asa tare.Diferenta este numai ca acum nu mai scrie la noi,scrie la alte topicuri.Si reactiile pe care le obtine sint pe masura,sa nu uitam ca i se da si replica,adevarat ca o cauta cu luminarea,dar a primit si sapuneala cuvenita,si nu o data!
In fine,asta e parerea mea.Si alaturi de alte citeva Vipuri,cu stilul sau inconfundabil,face o figura aparte pe forum.Sint mii de forumisti al caror nick il uit instantaneu dupa ce am citit o postare,in timp ce postarile lu narancea raman de neuitat.D'aia il simpatizez in continuare,si as fi foarte surprinsa daca ar incepe sa scrie banalitati....ca aproape toata lumea.(inclusiv io)

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by lilanda

liris, acu' ce sa zic??? nici io in locul ucrainienilor, n-as accepta pret de nataflet, din moment ce pe la mine prin patrie, trece conducta cu bani pentru mama Rusia...parac-as pune o chirie acolo, de juma' de pret, nu???

uite cam despre astfel de oameni www.cotidianul.ro/#" target="_blank"> VORBIM : BISTROE, FURAT PE FURIS
Agentia de stiri „Rusia la zi“ a publicat ieri un articol conform caruia Ucraina ar fi reinceput lucrarile de dragare si adincire a canalului Dunare-Marea Neagra, pe bratele Bistroe si Chilia.

aaaa... si din cite stiu , lumea se bate sa-i treaca conducta prin ograda, vezi tarile baltice si polonia, ocolite de conductele rusesti.

chiar le spunea barbate-miu olandezilor la servici zilele trecute cam care sunt preturile platite de europa de vest, Ro ptr gaze, cam ce platesc ucrainienii (cam care sunt numerele cu care se lucreaza in acest caz), si reactia lor a fost cea pe care am avut-o si eu ... adica acesti rusi ameliorati (ucrainienii) vor sa suga de la doua oi: UE si mama rusia.

putin intirziat, urez si eu Ionilor si derivatilor din Ioni, multa sanatate si sa traiasca cu numele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

liris, nici nu ma gindeam sa-i consider pe ucrainieni "cumintenia pamintului" cind stiu ce le poate pielea. Vorbeam doar de pretul gazului, ca afacere stricto-senso. www.sciencedaily.com/upi/?feed=TopNews&article=UPI-1-20060106-23320200-bc-bulgaria-gas.xml" target="_blank">Bulgarii au aceeasi problema cu rusii. De fapt ei au doua contracte de pret: unul in care mia de metri cubi de gaz e platita cu 258USD si altul in care pretul e de doar 83 de dolari, asta, pentru faptul rusii au o conducta de transport al gazului spre Turcia, Macedonia si Grecia care strabate teritoriul Bulgariei...

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Neatza, lume, shi io tot la cafea
La multzi ani fericitzi alaturi de consoarta lu Niels
Io caut casa asiduu, daca shi gasesc ce ne convine, is boss
Adela, de acord cu tine, din pacate...

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

adelinskaya mersi mult pentru parerea ta.
mai e cazul sa itzi ca... conteaza enorm pentru mine ?

asa am fost eu si asa am sa ramin, bag in zeama parerea la oricare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

am vazut pe fashion tv o colectie VALENTINOcu fundite, rochii de seara ... moama ce misto!!!! nenea asta e un geniu. colectia asta, ca toate ale lui de fapt, pur si simplu iti taia rasuflarea. toate rochiile erau opere de arta ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

La multi ani Niels! Lil' sa-ti traisca sotzul si sa nu-l mai amagesti cu cele cadouri care tot nu vin:))La multi ani si Ionilor!Rayou well..NN are hazul lui, insa...daca sa zicem ai fi si in alta piele, te-ar cam sifona kkturile astea. Eu una nu prea vad rostul de ris la subiecte de genul asta. Ce e de ris? Ca au fost dansatoare, ca sunt maritate cu japonezi? Hahaha ce ne-am mai distrat, asa pe nemuritorul stil romanesc, unii de altzii. Fiecare e naibii liber sa faca ce vrea pe fatza pamintului, ca vorba aia e loc pentru toti, ce tot atita inghionteala frate... Si NN, vezi ca e forumul plin de dansatoare nu numai la japonezi, vaaaai ce surprizaaaa, vezi ca e una si la scandinavi. Dupa ce ca e si moldoveanca! Nah cum impusti 2 iepuri odata.SARBATORI FERICITE!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

liris, si mie-mi place valentino si in general moda italiana. am cautat acum site-ul lui V si mi-am clatit ochii. eu eram fan gianni versace dar acum nu-mi mai place de cand e donnatella sefa...

narancea, hai la noi sa vezi ceva www.valentino.it/index_s.html" target="_blank">frumos

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65924" target="_blank">o sutaaaaaa

Mergi la inceput